Įkraunama...
Įkraunama...

Mulčiavimas

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nespėju aš skaityti, o jau vėl nauja tema. Malonu kad galima ir toliau diskutuoti. 4u.gif Aš vakar paskutinę žolę, sausą sukrovau į tarplysvius, bet dar labai daug trūksta... tikiuosi savaitgalį bus pjaunama pievutė tai viską uždėsiu. Nedrįstu tik bulvių dėti... nes vyras vis jas vagoja, tai jam maišo... ir jis kažkaip netiki kad bulvės užaugs taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 05 07, 09:49)
Aš vakar paskutinę žolę, sausą sukrovau į tarplysvius, bet dar labai daug trūksta... tikiuosi savaitgalį bus pjaunama pievutė tai viską uždėsiu.

Jo žolės tragiškai trūksta kai taip sausa doh.gif Norėtusi po tų šalnų palepint augaliukus, daugiau žolytės uždėt, o nėra verysad.gif Vakar MB pjovė žolę, tai tik aplink daržoves, į tarplysvius net nedėjau - gaila schmoll.gif Šiuo metu pas mus truputį purškia lietutis, bet turbūt mažai naudos iš jo bus...
Atsakyti
man tai beda,pauksciai nukapsto i sonus nuo augalu viska,jau kovot nusibodo
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 05 07, 20:41)
man tai beda,pauksciai nukapsto i sonus nuo augalu viska,jau kovot nusibodo

pas mane tas pats smile.gif varnėnai ir strazdai darbuojas kaip reikiant, sliekus tik traukia, viską kapsto, nukapsto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 05 07, 09:49)
Nedrįstu tik bulvių dėti... nes vyras vis jas vagoja, tai jam maišo... ir jis kažkaip netiki kad bulvės užaugs taip doh.gif

tai bulvės jau mulčiuotos? g.gif

Kulke, gražios foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 05 07, 22:16)

Kulke, gražios foto  biggrin.gif

Ačiū, stengiausi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 05 07, 22:16)
tai bulvės jau  mulčiuotos? g.gif

Kulke, gražios foto  biggrin.gif

Ne, nemulčiuotos, vat užtai kad jis burba kad jam trukdys jei pridėsiu mulčo. Sakiau eksperimentui pora vagų auginsiu kitaip, ir pažiūrėsim skirtumą.
Atsakyti
agurkus, pomidorus žadu šiaudų pataluos augint - ar geras sumanymas? patiks jiem? kokių gudrybių gal išduosit, kas susiję su agurkų ir pomidorų mulčiavimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona sraige @ 2014 05 08, 11:02)
agurkus, pomidorus žadu šiaudų pataluos augint - ar geras sumanymas? patiks jiem? kokių gudrybių gal išduosit, kas susiję su agurkų ir pomidorų mulčiavimu smile.gif

Agurkus mulčiuoju tik daigų stadijoj, nes leidžiu pažeme. Kai virkštys užauga nebeįmanoma tampa mulčiuoti. Nebent reikia leisti lipti į aukštį, tada normaliai mulčiuoti galima būtų.
Atsakyti
Reiktų patarimo iš auginančių bulves po šiaudais ax.gif Kokio storio šiaudų sluoksnį kloti? Skaičiau, kad jei pet mažas sluoksnis, tai bulvikės būna pažaliavusios... Ir ar dažnai tenka vis papildyti sluoksnį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 05 08, 11:44)
Agurkus mulčiuoju tik daigų stadijoj, nes leidžiu pažeme. Kai virkštys užauga nebeįmanoma tampa mulčiuoti. Nebent reikia leisti lipti į aukštį, tada normaliai mulčiuoti galima būtų.

taip, žadu agurkams leist lipt aukštyn. o sezono metu reik karts nuo karto papildyt tais šiaudais, ar užtenka pirminio uždėjimo?
Atsakyti