QUOTE(Paladė @ 2014 06 11, 10:11)
pernai per daug burokų turėjom, tai sąžiningai visus suvakavom, vienus su obuolių sultimis, kitus kaip mišraines, ukrainietiškus barščius, užgrūdom rūsį keliems metams į priekį ir šiemet nesėjau. šaltibarščiams labai gerai su obuolių sultimis
Papildyta:
tik visi nutyli, kaip sunku mulčiuoti
Papildyta:
žiūrint, kiek valgot.
aš sėju dvi vagas maždaug po 25 m, išgliaudytų nedžiovinu, nes paskui vis per vėlai prisimenu pamerkti

Šaldau ant padėklų ir susipilu į maišelius šviežias, tai ištraukus labai trumpai pavirti užtenka. ir žirnius šaldom taip pat.
*geras receptas, darysiu, jeigu burokai užaugs
*kai MB padeda tai nesunku, kai venai reiktų nžn ką sakyčiau
*daaaaug valgom, kelis kartus per savaitę,
mes gi vegetarai...
QUOTE(rytorasa @ 2014 06 11, 11:30)
tikrai nesuprantu, kur čia tas sunkumas...

Va, kai pagalvoju, kad turėčiau tradicinį nemulčiuotą daržą, kurį reikėtų kasti, ravėti, purenti, laistyti, po lietaus teležioti po purvyną, tada jau net plaukai šiaušiasi...
QUOTE(Alekto @ 2014 06 11, 11:34)
O šiais metais šiek tiek vistiek sėjau, nes patinka
šviežiena 
Ta vadinama lambukų sriubytė niekad neatsos jokių
konservų
MB labai mėgsta, tai aš tam reikalui sėjau mangoldus jau antrus metus...