Įkraunama...
Įkraunama...

Mulčiavimas

QUOTE(Kulkė @ 2014 06 11, 16:38)
Vat aš irgi galvojau šiandien apie pjovimą, bet užsimerksiu iki rytojaus, savaitgalį vaizdas gražesnis , kai beveik šviežiai nupjauta bus.  smile.gif

Kaip man reikia jau visur pasikrapštyti (kažkaip ne kaip skamba  biggrin.gifdoh.gif 

prognozės pasikeitė? nusiteikiau šlapiam savaitgaliui unsure.gif

kai parašysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 11, 16:38)
Vat aš irgi galvojau šiandien apie pjovimą, bet užsimerksiu iki rytojaus, savaitgalį vaizdas gražesnis , kai beveik šviežiai nupjauta bus.  smile.gif
ŽS'e šiandien nusipirkau kažkokių rankai malonių vienkartinių pirštinių su alijošium, ten prie kasos buvo, pora- 0,99ct. Nusprendžiau paišlaidauti, tai griebiau iškart dvi poras  lotuliukas.gif

*Kaip man reikia jau visur pasikrapštyti (kažkaip ne kaip skamba  biggrin.gifdoh.gif  Viskas baigia apaugti.

*o aš vis einu ir krapštausi,nes galiu sau tai leisti biggrin.gif

gal ne į temą,bet kokiom pirštinėm krapštotes g.gif
tų guminių vienkartinių nespėju keisti g.gif plonos pagumuotos kiaurai viską praleidžia,su storesnėm nesukrapštau nieko g.gif finale gaunasi,kad nuogais pirštukais,bet pirštai baisūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 11, 17:31)
g.gif plonos pagumuotos kiaurai viską praleidžia,su storesnėm nesukrapštau nieko  g.gif finale gaunasi,kad nuogais pirštukais,bet pirštai baisūs  doh.gif

Nusipirkau prieš kelias dienas akcijinį fiskars kauptuką. Tai relaksuoju savo perdžiūvusiam molyne thumbup.gif įnagiu pajudinu žemę, su dviem pirštais žoles išrenku, takus tiesiog prakaupuoju, tą pačią vienkartinių pirštinių porą jau trečią dieną naudoju. O seniau dažais aplietos medvilninės per kelis dienas prakiurdavo doh.gif Čia nemulčiuotam darže. Kaip reikia lietais, pas mus sausra turbūt nuo gegužės vidurio. Žemė kaip pelenai arba kaip plyta. Daug kas dar nesudygę, nes labai trūksta drėgmės.
Atsakyti
labai gerai prilipo prie rankų Žalioj stotelėj įsigytos aplietos guma ir su laistytuvu-gėlytėmis puoštos. Viską puikiai sugraibau.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 06 11, 11:54)
viską savo darže ir šiltnamyje darau pati... nereikia vyro pagalbos ir nematau jokio vargo...  g.gif Na, gal mano daržas ne didelis. Kita vertus mums nereikia kelių šimtų česnakų, mums pilnai užtenka 50vnt. Kitų daržovių irgi auginu tiek, kiek suvartojam, kad nereikėtų sukti galvos kur padėti ir kam atiduoti...  rolleyes.gif

Nu kad tave kur.. unsure.gif tarsi mano pačios rašyta biggrin.gif kaip aš su visais tavo postais žodis žodin sutinku ir pritariu drinks_cheers.gif netgi česnakų ir man tokio pačio kiekio labai gana lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 11, 18:38)
Nu kad tave kur..  unsure.gif tarsi mano pačios rašyta biggrin.gif kaip aš su visais tavo postais žodis žodin sutinku ir pritariu drinks_cheers.gif  netgi česnakų ir man tokio pačio kiekio labai gana  lotuliukas.gif

bigsmile.gif smagu, kad mano mintys ir tokios protingos moteros mintys vienodos... user posted image Padarysiu išvadą, kad ir aš ne kvaila.. lotuliukas.gif

Ex, parodyk savo daržą, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 11 birželio 2014 - 19:17
As ir darau burokelius obuoliu sultyse (2as variantas, pakaitinu ir burokelius). Mums tikrai labai patinka ir prie mesos, ir saltibarsciams super. Ir vaikai labai valgo, kartais ir patys pasipraso "burokeliu su sultim". Zodziu neveltui spaudziame po 100-200 litru obuoliu sulciu.

Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 06 11, 16:15)
graži foto  thumbup.gif o kokia paskirtis lentynų šiltnamio gale? bigsmile.gif

Ačiū smile.gif Lentynose kaktusų kolekcija keturiais aukštais vasaroja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2014 06 11, 22:39)
As ir darau burokelius obuoliu sultyse (2as variantas, pakaitinu ir burokelius). Mums tikrai labai patinka ir prie mesos, ir saltibarsciams super. Ir vaikai labai valgo, kartais ir patys pasipraso "burokeliu su sultim". Zodziu neveltui spaudziame po 100-200 litru obuoliu sulciu.

o kokiu obuoliu sultis naudojat ? rugsciu ,saldziarugsciu obuoliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2014 06 11, 22:05)
Ačiū smile.gif Lentynose kaktusų kolekcija keturiais aukštais vasaroja smile.gif

o kaktusai ligu negauna sitaip vasarodami? g.gif
Atsakyti
Kokias sultis ispaudziame, tokias ir dedu nesicackinu. Tik veliau spaudziant ju buna maziau, bet jos saldesnes, mes taip ir stengiames daryti, nes spausti vezame didelius kiekius, darau ir vaikams gerti, ir vyna. Spaudziu ir senuju antaniniu obuoliu, grabstu ir dar kitu be pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 06 12, 12:40)
o kaktusai ligu negauna sitaip vasarodami?  g.gif

Kaip tik atvirkščiai, auga daug stipresni nei namuose, išpampsta, "riebūs" spygliai pasidaro smile.gif
Atsakyti