Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

imetu savo darbeli, kaip sako roges ruosiu vasara lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
[/quote]
Labai netgi įdomus megztukas. thumbup.gif
Tikriausiai mocherinis?
Atsakyti
DOSETH, labai grazus rankinukas thumbup.gif
O realybej wub.gif
Babinka megstinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 09 liepos 2006 - 19:00
Papasakosiu as Jums nuotiki... Vat gyveno tokia mergaiciuke, vasara su batais vaiskciodavo, nusprente- reik slepeckutes pirk, ale vat nieko ant savo milziniskos kojos tinkamo nerado.. pirko is ispardavimo, nelabai jai jos patiko , user posted image ale ku darysi per tokia sausra...
Grizus vistiek visas nunagrinejo, sedo ir nenulaike rankuciu, nors ir visai nesgavos kaip norejos, bet ka, laiko nesugrazinsi, si senona, laikys manytu, ti ir nusprende pagyru puodui pasrodyt, savo naujai padarytas lepeckutes pademionstruot.. blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2006 07 09, 22:34)

Nu fantastika mirksiukas.gif thumbup.gif
saunuole mirksiukas.gif
As irgi megstu viska taisyt is parduotuves, kad originaliau atrodytu ax.gif

Gimatdieniui gavau pinigeliu dovanu tai pirksiu nauja siuvimo masina ax.gif
Tik nezinau kokia ax.gif
O tada siusiu siusiu ir girsiuos cia girsiuos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 09 liepos 2006 - 20:41
Nu super gavos šliopansai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 09, 21:38)

Gimatdieniui gavau pinigeliu dovanu tai pirksiu nauja siuvimo masina  ax.gif
Tik nezinau kokia  ax.gif
O tada siusiu siusiu ir girsiuos cia girsiuos  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif sveikinam su happybday.gif man mama irgi porino kad pirkčiau siuvimo mašiną,tai ne už kalnų gimtadienis ir aš pingalių prašysiu o tada pirksiu,o paskui siusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2006 07 09, 21:34)
Papasakosiu as Jums nuotiki... Vat gyveno tokia mergaiciuke, vasara su batais vaiskciodavo, nusprente- reik slepeckutes pirk, ale vat nieko ant savo milziniskos kojos tinkamo nerado.. pirko is ispardavimo, nelabai jai jos patiko , user posted image ale ku darysi per tokia sausra...
Grizus vistiek visas nunagrinejo, sedo ir nenulaike rankuciu, nors ir visai nesgavos kaip norejos, bet ka, laiko nesugrazinsi, si senona, laikys manytu, ti ir nusprende pagyru puodui pasrodyt, savo naujai padarytas lepeckutes pademionstruot..  blush2.gif user posted image

SUPER! O tu prisiuvai karoliukus ar kazkaip kitaip pritvirtinai?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 07 09, 23:04)
thumbup.gif  thumbup.gif sveikinam su  happybday.gif  man mama irgi porino kad pirkčiau siuvimo mašiną,tai ne už kalnų gimtadienis ir aš pingalių prašysiu o tada pirksiu,o paskui siusiu lotuliukas.gif

aciuks.gif
reikia ax.gif
man patinka siuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 09, 20:38)
Nu fantastika  thumbup.gif
saunuole 
As irgi megstu viska taisyt is parduotuves, kad originaliau atrodytu 

Gimatdieniui gavau pinigeliu dovanu tai pirksiu nauja siuvimo masina 
Tik nezinau kokia  ax.gif
O tada siusiu siusiu ir girsiuos cia girsiuos  blush2.gif

blush-anim-cl.gif Dekui labai aciuks.gif

o siuvimo masinos ir as noreciau bigsmile.gif rolleyes.gif xi xi xi, lauksim naujos siuviniu bangos lotuliukas.gif tongue.gif

QUOTE(Aga @ 2006 07 09, 20:42)
Nu super gavos šliopansai thumbup.gif

assa.gif Dekui aciuks.gif

QUOTE(upytele @ 2006 07 09, 21:15)
SUPER! O tu prisiuvai karoliukus ar kazkaip kitaip pritvirtinai?

Nu isivaizdavau kadangi as juos visiskai kitaip, bet ti nugyret ci ti mane, ti daraus ir situom rezultatu patenkinta hihihi.gif uispradziu ti iki puses siuvau siuvau.. o potom mama neiskentus nuvaziavo i parduotuve superio pripirko lotuliukas.gif sako kas is pirstu liks lotuliukas.gif isbandziau unt kitu kaliosiuku, ar gave vandens neatsikabins, ir davai klijuot biggrin.gif net smagu pasdare yahoo.gif va ka tik ir antra slepecke baigiau tongue.gif
Atsakyti
Va vyrui pasiuvau lininę striukę ax.gif ,user posted image tik dar reikia nunešti spudes išmušti.
Dabar lėksiu juodo lino pirkti, sumasčiau, jog tiktų juodos laisvos kelnės. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazzyla: 10 liepos 2006 - 14:33
QUOTE(mazzyla @ 2006 07 10, 16:32)
Va vyrui pasiuvau lininę striukę ax.gif ,[img]

Super striuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As ryt einu pirkti siuvimo masinos ax.gif
O nuo rugpjucio galo einu i siuvimo kursus ax.gif
As labai labai noriu ismokti teisingai siut 4u.gif
Atsakyti
mazzyla, grazi striuke !!!!!
Atsakyti