Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Knopke super grozis thumbup.gif thumbup.gif

Ramintas nesikuklink ir parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiu visoms už įvertinimą ax.gif

Aha Ramintas - niu kas čia per juokeliai nono.gif greitai padarai petnešas ir parodai mirksiukas.gif

O schemutę įmesiu vakare wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2006 08 03, 10:03)
Niu ir aš pasigirsiu savo nauju darbeliu

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif kaip gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=knopkė,2006 08 03, 09:03]

Labai gražus ir orginalus megstukas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

Tikarai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif . Pritariu visoms kurios tave gyrė. bigsmile.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

Knopkyte, super! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na ir bitele gi tu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 08 01, 11:24)

Koks thumbup.gif sijonėlis. Ir aš tokio norėčiau. Bet viena bėda negaliu prisiversti nerti. Man labiau patinka virbalai doh.gif
Nu tikrai labai labai gražu
Atsakyti
labai LABAI grazu!
Atsakyti
QUOTE(maddox @ 2006 08 02, 22:17)
o kaip cia padaryta, cia kaz kaip ant paprastos lekstes nupiesta, ar kaip cia  g.gif

Čia buvo paprasta lėkštė, tada dažyta, baltam fone naudotas krakle ( sendinimo efektą padaro, suskilinėję dažai gaunas), o panelės dekupažo technika (decoupage - trumpai apibūdinant,menas su servetėlėm).
Ačiū už pagyrimus.
Atsakyti

superinis megztukas wub.gif ir spalvytė mano mėgiama, o apie raštelį ir formą.... nžn ką ir pasakyti g.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(ramintas @ 2006 08 03, 10:27)
Knopke kaip grazu....  thumbup.gif , bet po tokiu tavo idetu groziu, as jau savo raizgalyno nebedesiu, kaip tik galvojau petnesas padarau ir imetu... ax.gif , bet dabar jau ne ne ne  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , slepsiu giliai maise ir bandysiu daryti kitka..... verysad.gif

na kas čia per kalbos g.gif pirmyn baigt darbelį ir kad rytoj jau būtų foto mirksiukas.gif
viską ką mes darome pačios yra gražu wub.gif
Atsakyti
Uoj mergaitės labai jums ačiū blush2.gif
Ir išties darbeliai, kuriuos mes darome pačios yra patys gražiausi ir mieliausi, pritariu M.Jolanciukui. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[color=deeppink] na kas čia per kalbos g.gif pirmyn baigt darbelį ir kad rytoj jau būtų foto mirksiukas.gif
[/quote]

Na abejoju, jei is tikruju, tai net i rankas nesinori darbo imti, nebegrazus jis man visai, todel ir nebaigsiu iki rytojaus tikrai.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 03 rugpjūčio 2006 - 13:37