Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Rife fantastiški darbeliai thumbup.gif wub.gif . Ypač tašiukas wub.gif .
Atsakyti
Kiek čia naujų grožybių pridėta ir visko norisi, tikrai nebežinau nuo ko pradėt savo norus pildyt blush2.gif
Atsakyti
Rife, tašiukas thumbup.gif:
Atsakyti
Mano piesybos darbelis (akvarele). Nepatinka man, nes atrodo kaip is spalvinimo knygutes - t.y. zmones nelabai tikri doh.gif Nors ko noret, cia tik antras mano bandymas piesti doh.gif
stai..
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif Labiausiai man tai tas švarkeliukas iš gėlyčių wub.gif wub.gif wub.gif Neužtektų man kantrybės tokį nunarpliot, bet labai norėčiau... rolleyes.gif Nu gal susikaupsiu kada nors...

Labai labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 08 07, 21:02)
Mano piesybos darbelis (akvarele). Nepatinka man, nes atrodo kaip is spalvinimo knygutes - t.y. zmones nelabai tikri  doh.gif Nors ko noret, cia tik antras mano bandymas piesti  doh.gif
stai..

O tu nenori prie tepliotojų, t.y. tapytojų tarpo prisidėti? ax.gif Čia gretimoje temoje bigsmile.gif kaip tik ruošiamės sukelt vasaros darbus
Atsakyti
Rife, labai gražus komplektėlis. Labai labai wub.gif Gal būtų galima gėlyčių schemutes... blush2.gif Norėčiau dukrytei tokį nunarplioti
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2006 08 07, 19:16]
g.gif o man to sėdmaišio neberodo g.gif

Ale tikrai kažkur dingo mano sėdmaišiukas unsure.gif
matyt dar neviską iki galo išsiaškinau su nuotraukytėm g.gif
Eh, mokintis man dar ir mokintis ax.gif
Atsakyti
Va dar kartelį mano sėdmaišiuks, tik baisiai jau mažas blink.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaitės, visos tikros šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rife, tas švarkiukas ir kepurytė thumbup.gif Net stalčius atsidarė, kai pamačiau, kad tokius grožius supermamos moka daryt swoon.gif
Atsakyti
Rife, darbeliai thumbup.gif . Ale gi kantrybės reikėjo! Šaunuolė!
Atsakyti