Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Merginos, visi darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ale gi ir netingit vasarą dirbti bigsmile.gif Man kažkaip šiemet mezginys prie rankų visai nelimpa... g.gif
Atsakyti
Darbeliai visų tikrai nuostabūs bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gražu..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2006 08 09, 22:03)
Labavakara merginos. Neseniai prie jūsų prisijungiau ir į darbelius bežiūrėdama užsikrėčiau  smile.gif
Žinau, kad tai labai menkas darbelis  blush2.gif , bet jau senokai nieko nemezgiau ir nenėriau, todėl labai rūpi pasigirti ir kritikos pasiskaityti  tongue.gif

My Webpage

koks idomus rashtas, labai grazhus darbelis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2006 08 09, 22:03)
Labavakara merginos. Neseniai prie jūsų prisijungiau ir į darbelius bežiūrėdama užsikrėčiau  smile.gif
Žinau, kad tai labai menkas darbelis  blush2.gif , bet jau senokai nieko nemezgiau ir nenėriau, todėl labai rūpi pasigirti ir kritikos pasiskaityti  tongue.gif

My Webpage

tikrai kaip X-iuke rašė,kad įdomus raštas, o čia tikrai nerta vašeliu ? nes labai thumbup.gif atrodo

QUOTE(Mambera @ 2006 08 09, 23:48)
[FONT=Geneva][SIZE=14]AŠARĖLE ,
tu auksas!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kazkaip man nieko neleidžia padaryti, net srifto ir to nekeičia? Čia turbut nuo žzibo perdegė ne tik mano modemas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

viską Mambera leidžia lotuliukas.gif , tik norėdama pakeisti šriftą ir spalvą tu tai uždeti, o tiesiog nepamiršk po to dar uždaryti žymes ir viskas bus tada thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 08 10, 12:20)
tikrai kaip X-iuke rašė,kad įdomus raštas, o čia tikrai nerta vašeliu ? nes labai  thumbup.gif atrodo

nu man panashiau i mezgima virbalais, tik tie rutuliukai ir virvutes vasheliu ax.gif
ar ash klystu? g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ir kada jus spejat viska daryt? bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

mano Tedis laukia gimtadienio ir naujosio savo šeimininkės smile.gif

p.s. netyčia įdėjau ne savo, o draugo vardu:) bet jei ką tai čia merginos o ne vaikino siuvinėta tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 10 rugpjūčio 2006 - 14:15
QUOTE(Baubazz @ 2006 08 10, 14:07)

Kaip man tokie meškiai gražūs wub.gif Labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 08 10, 15:07)

p.s. netyčia įdėjau ne savo, o draugo vardu:) bet jei ką tai čia merginos o ne vaikino siuvinėta  tongue.gif  blush2.gif

Agnute ( bent taip sprendžiu pagal tai kur patalpinta foto mirksiukas.gif ) naujoji šeimininkė Meda manau tikrai apsidžiaugs gavusi tooookią dovanėlę wub.gif o ką ir besakyti TT be konkurencijos lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokie nuostabus darbeliai, merginos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir liepos50 bliuskute, ir Ligvitos svarkelis, ir salikiukas, ir siuvinetas meskiukas tiesiog super!!! wub.gif

Nu giriuosi ir as. Mano nerinukas. Vasarele jau baigiasi, bet vis viena nesusilaikiau ir nesineriau. Pas mus dar vis silta, tai gal spesiu panesiot mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Tikrai neliksi nepastebėta thumbup.gif
Atsakyti