Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Matai, man labai patinka daryt visokiausius karolius, apyrankes, auskarus, siuvinet ir pan, todel nesinervinu ax.gif

Grazios gelytes mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai irgi labaj patinka nu aisku nera taip kad daznai nervinuos bet va labaj nepatinka kai nesigauna blush2.gif
Atsakyti
MERGAITES, NU LIETUVAITES AUKSARANKES, KA CIA BEPRIDRSI wub.gif wub.gif

norejau pakalaust, ten pradzioje uzmaciau tokias pagalveles su veidukais, gal kas zinote kaip tokias pasidaryt? labai noooriu, nerealiai atrodo bigsmile.gif blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as tai irgi jau nukopinau ir pasidariau veidus ta atsispauzdinau ant kompo ir persikeliau per kalke ant medzegos o poto ispaiciau su akriliniais dazais,seip tai yra tokia programa ACDsee tai ant jos galima tokiu veidu prisidaryt kokiu tik nori is nuotraukos tik reik moket dirpt ant tos programos as tai dar pasidariau breda pita ,aisku galima ir savo nuotrauka,na o kai jau veidus nusipiesi tai turbut toliau viskas aisku kaip pagalves siuti
Atsakyti
Pasigirsiu savo vasarine suknute (netyčia iš pliažinės pasidariau beveik vakarinę...)

Radau pvz.:
user posted image
user posted image

Man gavosi:
user posted image
user posted image
Atsakyti
labaj grazu
Atsakyti
Na ka ir as pasirodysiu- juk atostogos, vaikai serga, tai ir sedim namie, rankdarbiaujam, puosiames wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
labaj labaj grazu
Atsakyti
Becia, fantastiškos gėlės thumbup.gif thumbup.gif

Suknutė ir karoliai irgi labai thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif negaliu atsigrozet
Atsakyti
Nonna, nustok erzintis... darbeliai tiesiog už širdies griebiantys....liaaaaaabai jau gražūs...
Atsakyti
QUOTE(nuvandaa @ 2006 07 04, 19:01)
sveiki gal galetumet man padeti ir parasyti man zinuciu buciau labai dekinga nes va noriu attidaryt nauja tema

Tikrai nei gėdos, nei sarmatos doh.gif Priteršt visas temas doh.gif

Darbeliai visų thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti