Įkraunama...
Įkraunama...

Next

Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Nuostabus nertas modeliukas TINKANTIS VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif Šių metų madinga spalva wub.gif Žavi detalė - modeliuką puošia mieli nerinukai wub.gif BEI dailiai sukirptos rankovės wub.gif Palaidinukė turi dirželį kurio dėka reguliuojasi apimtis bei siteikiama stilinga forma wub.gif Audinuko sudėtis: 55% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 45% - NYLON. Per juosmenuką - 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Stilingas rankovės ilgis - 70 cm. MATUOJANT NUO PAŽASTUKO - 45 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 12. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

PARDUODU naują NEXT palaidinę (su etiketėmis), spalva: ecru, dydis: EU 36 (UK 8), kaina: 20 eur, Vilnius, Jūsų sąskaita galiu siųsti. Bendraukime per AŽ.

b4eae0407101f5502146eb998a170854661.jpg

25f84f5d0ab8fc4b64a09ab50667895a875.jpg  ad87fe30c692fb9d967b001a1b08280f178.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika+: 29 liepos 2019 - 20:13
VYRISKAS NEXT DZEMPERIS, DYDIS L, KAINA 10 EUR

VILNIUS, BET GALIU SIUSTI

RASYKIT I AZ 4u.gif
Atsakyti
NEXT firmos naujas vaikiškas kombinezonas atvežtas iš užsienio. TINKA IR MERGAITĖMS IR BERNIUKAMS wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Pilkos spalvos šiltas jaukus audinukas padailintas baltais taškučiais wub.gif Yra kapišonas suteikiantis dar didesnį jaukumą wub.gif Modeliukas užsisega užtrauktuku. 134 ūgiui 9 metų vaikui. Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 48 cm. Ilgis matuojant nuo petuko - 117 cm. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai bei taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Modeliukas madingos #peštuko formos wub.gif Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtrautuką. BEI skeltuką mirksiukas.gif Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 44 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 8. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai dailus modeliukas wub.gif Tamsiai juodą audinuką apačioje puošia nuostabi nuvelta gėlė wub.gif Apykaklė bei apačia rožių spalvos suteikia modeliukui dar didesnį stilingumą. 3/4 madingo ilgio rankovės wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 49 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 80 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Lengvą audinuką puošia dabar taip madingas smulkiai #plisuotas audinys wub.gif Miela alyvų spalvytė wub.gif Modeliukas apačioje turi pamušaliuką. Juosmenukas iš gumos. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next firmos nauja suknelė - marškinukai viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodos spalvos šilko švelnumo elegantiškas bei labai madingas modeliukas wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė kuri stilingai keičia modeliuką wub.gif Taip pat yra ir dirželis wub.gif Modeliukas susisega per visą priekį sagutėmis mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką - 28 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Rankovės ilgis - 61 cm. Stilingas ilgis - 86 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €.

PAVYZDĖLIAI wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Rožių pelenų spalvos modeliuką puošia mieli pelėdžiukai wub.gif Labai stilinga wub.gif Priekyje yra dvi didelės kišenės wub.gif Ši detalė visada puošia ir daro rūbelį stilingesnį wub.gif mirksiukas.gif Nugara ilgesnė – ji dailiai užapvalinta. Palaidinė susisega sagomis – yra atsarginė saga. Per krūtinę - 53 cm. Ilgis – 67 - 77 cm. Dydis - 12. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą jaukų audinį puošia stilingi drambliukai wub.gif Priekis padailintas persišviečiama karbatkėle bei kišenuku wub.gif Stilingas 3/4 rankovių ilgis. Rankovės užsisega sagutėmis. Apačia padailinta kantu. Nugaroje kanto srityje per vidurį įverta guma. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę 60 - cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 18. ATITINKA L/XL DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti