QUOTE(Dark Elf @ 2014 05 08, 09:48)
NE.negalima vazineti. Be teisiu kol jas gamina

man sake taip regitroje.o policijos paklausiau taip pat sake. Kad gali gaut nuobauda arba bauda.
poperiukas kuris ten spausdinamas ... jokios neturi galios. Nes tai tik pranesimas .kad gaminamos teises. Ir viskas.
O as ne tik kad vaziavau be teisiu,kol buvo gaminamos naujos,bet ir avarija padariau,tiksliau man ikale,atvaziavo policija,pasakiau,kad teises gaminamos ir nieko nesake

.Viska buvo gerai

.
QUOTE(Taurė @ 2014 05 09, 00:51)
Man pikta skaityti tokias nesamones. Negana to, kad teisių išlaikymas kainuoja nenormalius pinigus ir prigalvota nenormalių dalykų, kad tik apsunkinti, tai dar galiausiai negali važinėti, kol gamina teises. Absurdas totalus.
Man tik išlaikius teises davė taloniuką paprastą, su juo jau važinįjau, kol paštu normalias gavau. Kodėl turi neleisti važinėti jei teises išlaikytos ?
Iįsiburnojau garsiai, ne tau dark elf amseniškai čia, tiesiog sistema supuvus labai.

o girdejot,kad po 2m.dabar tures visi perlaikyti,o ne tik tie,kurie prasizenge?
QUOTE(Aidos @ 2014 05 09, 10:49)
Taurė teisi. Gerai,jei mašina tik pramoga,kaip pvz man

na ta prasme,ne mirtinas reikalas tas 10 dienų be jos išbūt. Bet jei tai darbas? Kaip išbūt tas 10 dienų be teisių? Na aišku,reikia ir išbūni,kitos išeities nėra čia..
O dėl teisių laikymo su savo mašina irgi puiku

man sunku dabar pažint savo mašina,išgirst,suprast. Va prie mašinos su kuria mokiausi buvau tobulai įpratus,viską girdėjau,jokių problemų su užgesimu nebūdavo. Ir ką? Įpratau ir teko atsisveikinti,dabar prie kitos pratinuosi iš naujo.
Tik išlaikius teises matyt nelabai norėčiau iškart,ta pačią minutę sėst už vairo,per daug laiminga buvau,tikrai žioplų klaidų būčiau privėlus

pas mus vienas instruktorius leisdavo parvairuot,kai išlaikydavai egzaminą Regitroj į namus (iš vieno miesto į kitą,teisindavosi,kad jis "pavargo" vairuot

) bet retas kuris sutikdavo,visi sakydavo,kad geriau pasidžiaugs dabar ramiai
O as tik pasiemiau teises ir is karto sedau vaziuoti,reikejo,o dar viena,baimes buvo tikrai daug,bet tada ir persilauziau,nebebijau taip gatveje,geriau jau taip,nei nuolat bijoti,vazineti ne vienai is pradziu,tik vakarais ir pan.