QUOTE(Pievugele999 @ 2014 06 11, 08:55)
Merginos, ar yra kas pradėjote važinėti su universalu? Ieškausi pirmosios auto ir galvoju, gal su universalu per sudėtinga pirmokei...?
As pradejau su universalu...nemaciau ir dabar nematau reikalo tureti mazesne masina,nes nuo tasko a iki b galima ir viesuoju nuvaziuoti-ir kainuoja pigiau,ir masinos islaikyti/remontuoti nereikia.Masina turi buti funkcionali ir patenkinti mano poreikius. Man masina reikalinga tokia,kad tiktu kelionems ir nereiketu samdytis zmoniu visokiu kroviniu pervezimui,+ kad galima butu priekaba prisikabinti...tai universala turiu todel,kad negaliu sau leisti pirkti po atskira masina kiekvienam gyvenimo atvejui...
Del sudetingumo-as su tokiu mokiausi,patiko ir pirkau lygiai tokia pacia,ir dabar mano antroji-tokia pati. Vnz.,masina reikia rinktis pagal poreikius,o del sudetingumo-ismoksi juk,nemanau,kad reiketu to baimintis
Papildyta:
QUOTE(chuchundra @ 2014 06 11, 10:58)
Prie visko priprantama, universalas Jums būtinas?
Aš tai nenorėčiau po daugiabučių kiemus su universalu stumdytis. Bet jeigu gyvenat nuosavam name...
Kai tik pradėjau važinėt, teko tokį netrumpą mersą vairuot, kartais vos neverkdavau iš kiemo išvažiuodama... dar šiame reikale parktronikai labai pagelbėja
Nera skirtumo,su kuo po tuos kiemus stumdytis,dideles masinos paprastai turi didesni pasukamumo kampa ir yra manevringesnes nei mazikes.Ypac tai pasakytina butent apie mersus-su jais gana paprasta issimanevruoti. Butent MB ,net sunkiasvores,yra labai gero manevringumo. Mano darbine mersas,tai sedus ant kitos masinos reikia nepamirsti,kad ne su mersu vaziuoji-nes pamirsus galima ir i posuki neisipaisyti...

afigenai manevringos masinos