QUOTE(Taurė @ 2014 05 13, 01:11)
tokią situaciją reiktų taisyti didesnėm bausmėm. Kaip ana moteriškė, kur video per visur rodė, juk nenubaudė jos rimtai. Reikia bausti tokias "gražuoles", kad sekanti susimąstytų. Kuo didesnė bauda, tuo daugiau baimės. Kartais lieka tik vienas būdas suvaldyti prichiškai nesveikus, tai baimė. Kursai tikrai nepadės.
Va sitam tai labai labai pritariu

Bet tu nesveiku bais jau daug priviso,policijos neuztenka,ir del to,pvz.,jie nekreipia demesio i posukiu nerodymus,parkavimus draudziamose vietose ir pan.(akcentuojasi daugiau i chuliganiska vairavima ir greiti),o visokie nesveiki jauciasi nebaudziami ir daro ka tik nori...situacija,manau,labai keistusi jei butu iteisinti videoregistratoriai...
Papildyta:
Jus cia visos kazkaip labai idomiai tuos kursus isivaizduojat...tai tikrai nebus mokyklos kurso kartojimas ar prasiengeliu tramdymas,ne tam jie ir skirti...tai bus ziniu gilinimas-automatiskai papildomos zinios mazins avaringuma...na,tai galima butu prilyginti,kai,pvz.,po vidurines mokyklos eini gilinti ziniu i aukstaja ar pan...(mano kaimynas,jaunas bachuras-ziema visus posukius "praeina" ant rankinio,nes kitaip nesugeba-jam uznesa prieki,tai va papildomi kursai gal suteiktu jam trukstamu ziniu,kodel taip yra,kokias jis daro klaidas ir kaip tai taisyti-cia tik pvz.).Man asmeniskai papildomi mokymai ir zinios gyvybe yra isgelbeje sudetingoje situacijoje,tai nemanau,kad mokymasis-kazkoks jau blogis
Salt,mes su tavim kazkaip nelabai susisnekam

As juk nepriestarauju tavo nuomonei,ir nesiekiu jos pakeisti,tuo labiau niekur nesakiau,kad butent tu kazka diskriminuoji,tik issakiau savo nuomone

As esu pries diskriminacijas del amziaus,lyties ir pan.,isreiskiau savo nuomone,ir tiek...

Senukai ne visi gali vairuoti ir tikrai ne visiems leidziama-kaip jau sakiau,ju sveikata tikrinama dazniau,kas metai arba du,ir jei nepraeina komisijos-paprasciausiai vairuoti nebegali...nematau reikalo riboti amziu,nes tikrai ne visi didelio amziaus yra vienodu galimybiu.
Beje,as rasau tik tai ka galvoju,nereikia is mano postu suprasti kazka kitaip nei yra parasyta-tarp eiluciu nieko nera,nemoku nei rasyti,nei skaityti tarp eiluciu,pati irgi suprantu tik tai kas parasyta ir jokiu budu ne daugiau...