QUOTE(Pusnė @ 2006 05 28, 17:20)
noriu isiterpti - as apie salavija. kad jis nuo gerkles skausmo padeda, tai cia turbut visi zino - skalauti reikia. Bet jau keli metai salavija as naudoju kaip prieskoni - nu super

man asmeniskai tinka i malta mesa deti, taip pat zuvi marinuojant, ir i kai kurias sriubas - tik ne i kopustu

skanaus
aha, dar prisiminiau - musu namie megiamas vasarinis patiekalas yra varske, i kuria pridedam agurku, cesnako, pomidoru - (na nebutinai visko kartu ) ir valgom su karstom bulvem. tai va, i ta varske salavijas NEREALIAI tinka
Na, kokia as dekinga tau uz si patiekaliuka

Tik siandien as prisiruosiau ji pasigaminti.Tai labai panasu i kastini, nes idejau cesnaku,ir tikrai,salavijas

.Na, zymiai idomesnis uz kastini.O as juk zemaite.Tik likimas nuvede kitur gyventi.
Na, bet mamkos

,zaliuoja, zaliuoja salavijas ir grazuole kalendra.Ka man su jomis daryti, zaliomis?
Ir , manau,kad receptukai sioj temoj tikrai tinka, juk nelabai visos ismanom kur koks prieskoniukas tinka, ar vaistazole nuo ko.Tik butu platesne informacija, kad "ant palanges" butu papildyta ir lauke.As manau, kad dabar vaistazoliu galima pasirinkti ir pievuose.