Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau saulėje

Nugis visoms taip būna - saulę matom retai, o kai išlenda norisi sugaut kiekvieną spindulėlį bigsmile.gif Taj va taip ir atsitinka - idegiau gražiai, nes degu rudai, oda nejautri tokiems dalykams,bet... yra vienas bet - oda pradėjo luptis. Žinau, kad tai natūralu, nes oda išsausėja ir nuo vandens ir nuo saulės, bet nelabai estetiškai atrodo, o dabar juk karštos dienos, nesidėsi marškinių ilgom rankovėm..
Ką darot tokiu atveju? Nežinau ko noriu, ar kad nustotų luptis ar, kad nusiluptų greičiau biggrin.gif Gal bandyt pylinga kūno dažniau daryt, ale odai jaučiu ne į gerą g.gif
Atsakyti
as irgi nusvilau ir lupuosi kaip kokia gyvate verysad.gif
Atsakyti
Pati siuo metu esu balta kaip popieriaus lapas, bet kaip praeita vasara buvau gerai paskrudus, tai nuo lupimosi naudojau vaikiska aliejuka johnson's and johnson's, jo yra ivairos, aisku geriausiai purskiamas neprivarva per visus krastus. Kelias valandas gali buti rami, tiesiog karts nuo karto reikia pasiziuret ar nesimato lupenu. bigsmile.gif
Atsakyti
Esu girdėjusi, kad galima rūgpieniu arba raugintom pasūkom kūną patept... ax.gif
Atsakyti
Vakar visi paskrudom tai tepėmės Avon vėsinamąja želė po deginimosi su alaviju, visiems patiko, vėsino, o po keleto patepimų ruduoja. Buvo pradėję luptis, bet kai pasitepiau, nustojo thumbup.gif
Atsakyti
as praeita vasara nukepiau,buvau raudona,lupausi kaip nzn kas,tai mus tepe su salta grietine lotuliukas.gif ir ji tada i gabaliukus sueina susiurbus karsti ir taip fek neskaniai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2006 06 28, 00:59)
as praeita vasara nukepiau,buvau raudona,lupausi kaip nzn kas,tai mus tepe su salta grietine  lotuliukas.gif  ir ji tada i gabaliukus sueina susiurbus karsti ir taip fek neskaniai kvepia biggrin.gif

o aš nusipirkau vaistinėje purškalą panthenolio berods, labai geras, tikrai rekomenduoju kam reikia, nes nusvilusi buvau labai stipriai 4u.gif
Atsakyti
Padeda kūno losjonas arba pienelis smile.gif
Atsakyti
Aš naudojausi namine priemone: palaikiau šaldytuve nupjautą alijošiaus lapą, po to perpjoviau išilgai ir pasimozojau apsvilusį veidą ir rankas, taip iš vakaro ir ryte - dingo sausumas ir deginimas, atrodo, nesilupsiu.
O jei labai nusvyla kas iš šeimynos - tada jau purškiu d-panthenoliu, tikrai vertingas daiktas, nuima skausmą, išbandytas ant daugelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2006 06 28, 14:46)
Aš naudojausi namine priemone: palaikiau šaldytuve nupjautą alijošiaus lapą, po to perpjoviau išilgai ir pasimozojau apsvilusį veidą ir rankas, taip iš vakaro ir ryte - dingo sausumas ir deginimas, atrodo, nesilupsiu.
O jei labai nusvyla kas iš šeimynos - tada jau purškiu d-panthenoliu, tikrai vertingas daiktas, nuima skausmą, išbandytas ant daugelio biggrin.gif

Kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Mes kai prieš pora metų buvom labai stipriai su vyru nudege, tai nubegom i vaistine ir pasiūle neralia priemonę APIPANTEN putos su propoliu ir dekspantenoliu. natūralus produktas , Poveikis:
* palengvina saulės nudegimų ir terminių sudirginimų padarinius;
* efektyvus esant smulkiems odos pažeidimams (nubrozdinimai, įbrėžimai);
* palengvina žaizdų gijimą;
* apsaugo nuo pakartotinių virusinių infekcijų;
* mažina skausmą;
* atstato odos natūralų PH;
* skatina odos regeneraciją;
* drėkina odą, nesausina jos.

ApiPanten kūno losjonas-Intensyviai drėkina ir padeda atsistatyti žalingos aplinkos (saulės, užteršto bei sauso oro, jūros vandens) paveiktai odai.
Losjonas švelnina ir ramina sudirgintą odą, suteikdamas maloniai gaivų pojūtį.

Putos kažkur apie 19 lt kainuoja, o losjonas apie 21. yra dar gelis , bet ten greičiau yra smulkiom žaizdelem.
preparatai nerealūs, oda atsigavo po keliu dienu, gal kai kur truputi pasilupo, bet kad taip nusilupiti ar apsilaupyti nebuvo. tad ir šiemet vešiuos kai važiuosim prie juros, neduok dieve, jei netyčia apsviltume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 06 30, 14:21)
Mes kai prieš pora metų buvom labai stipriai su vyru nudege, tai nubegom i vaistine ir pasiūle neralia priemonę APIPANTEN  putos su propoliu ir dekspantenoliu. natūralus produktas , Poveikis:
* palengvina saulės nudegimų ir terminių sudirginimų padarinius;
* efektyvus esant smulkiems odos pažeidimams (nubrozdinimai, įbrėžimai);
* palengvina žaizdų gijimą;
* apsaugo nuo pakartotinių virusinių infekcijų;
* mažina skausmą;
* atstato odos natūralų PH;
* skatina odos regeneraciją;
* drėkina odą, nesausina jos.

ApiPanten kūno losjonas-Intensyviai drėkina ir padeda atsistatyti žalingos aplinkos (saulės, užteršto bei sauso oro, jūros vandens) paveiktai odai.
Losjonas švelnina ir ramina sudirgintą odą, suteikdamas maloniai gaivų pojūtį.

Putos kažkur apie 19 lt kainuoja, o losjonas apie 21. yra dar gelis , bet ten greičiau yra smulkiom žaizdelem.
preparatai nerealūs, oda atsigavo po keliu dienu, gal kai kur truputi pasilupo, bet kad taip nusilupiti ar apsilaupyti nebuvo. tad ir šiemet vešiuos kai važiuosim prie juros, neduok dieve, jei netyčia apsviltume  doh.gif

Apie jį ir kalbėjau, labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti