Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 301

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 15, 10:29)
manau, kad tikrai susirinks smile.gif tik beda, kad krepselyje tik 7 prekes gali buti- tai is pigiu nelabai susirinktu  unsure.gif

Tai va, blogai, kad tik 7 prekes telpa...
Nusiunciau uzsakyma, man ir 15% tiktu, jei su 20% nesigaus 4u.gif
Aisku, su 20% butu idealu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 15 gegužės 2014 - 09:46
QUOTE(Millli @ 2014 05 15, 08:48)

sužvaigždėsim ir mes tuoj mergaičių dėka hihihi.gif
Atsakyti
Perku

www.jcrew.com
-25%
user posted image

labai laukiu
www.armaniexchange.com

user posted image

www.yoox.com

user posted image

www.venus.com

user posted image

www.spiegel.com
www.forever21.com
www.aeropostale.com
www.6pm.com
www.victoriassecret.com

Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 05 15, 11:19)
sužvaigždėsim ir mes tuoj mergaičių dėka  hihihi.gif

Kad mes jau seniai geriau ir idomiau uz dauguma tu ''zvaigzduciu'' rengiames irnesakyk.gif
Be JAV pardziu nebeisivaizduoju gyvenimo biggrin.gif Ir labai keista, kiek daug zmoniu dar ju neatrado bigsmile.gif O tikrai mazuma bent mano pazistamu rate is JAV perkasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 15, 11:34)
Kad mes jau seniai geriau ir idomiau uz dauguma tu ''zvaigzduciu'' rengiames  irnesakyk.gif
Be JAV pardziu nebeisivaizduoju gyvenimo  biggrin.gif Ir labai keista, kiek daug zmoniu dar ju neatrado  bigsmile.gif O tikrai mazuma bent mano pazistamu rate is JAV perkasi  g.gif

drinks_cheers.gif
mano tai ir drauges tik kelios labai retai ka nusiperka , nes nemoka pirkti nesimatavusios unsure.gif as tai parduotuvej pirkt nebemoku unsure.gif nematau tu rubu sukabintu . man reik nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 15, 11:40)
drinks_cheers.gif
mano tai ir drauges tik kelios labai retai ka nusiperka , nes nemoka pirkti nesimatavusios  unsure.gif as tai parduotuvej pirkt nebemoku  unsure.gif nematau tu rubu sukabintu . man reik nuotraukos biggrin.gif

Va va drinks_cheers.gif Man tas pats, net neidomu i pardes eiti, pasimetus palakstau, nieko nepamatau ir isbegu lotuliukas.gif Nebent jau kazka konkretaus noriu rasti ir pasimatuoti...
Atsakyti
Mergaites, VS suknelem sumazintos kainos
www.victoriassecret.com-dresses

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 15, 11:40)
drinks_cheers.gif
mano tai ir drauges tik kelios labai retai ka nusiperka , nes nemoka pirkti nesimatavusios  unsure.gif as tai parduotuvej pirkt nebemoku  unsure.gif nematau tu rubu sukabintu . man reik nuotraukos biggrin.gif

drinks_cheers.gif

aš pati neperseniausiai atradau šį malonumą, ir va sesuo su pora draugių "užsikabliavo" thumbup.gif bet dauguma išties bijo, kad "nepasimatavus rizikinga" g.gif
Atsakyti
Aš praeitą savaitę džinsų ieškojau, tai laksčiau laksčiau po akropolį, o jis mūsų mieste juokingai "didelis", bet jau kaip pavargau... doh.gif Sėdėjau visą vakarą išsiskleidus, kaip bulvių lauką nukasus lotuliukas.gif Nebenoriu eit šopintis į parduotuves, nebeturiu tiek kantrybės, sveikatos ir pinigų pirkt lietuviškomis kainomis unsure.gif
Kainos mažumėlę šoką varo, aš TH batelius vos už 100Lt nukoviau, pas mus po 400-500Lt lakinukai blink.gif blink.gif blink.gif Guess rankinukų amerikėj papigiam gali gaut, paauglikių mados liniją o pas mus po 500-600Lt kaip už kokią prabangią prekę doh.gif Gumines tapkutes RL pirko mergaitės jei neklystu po 10-12$, pas mus po 129Lt blink.gif Tai ką žmogus gali prekintis su tokiom algom ir tokiom kainom doh.gif
Geriau sėdi va šikynę padėjus prie kompo, kavutę gurkšnoji ir prekinies, puošiesi ir dar kas savaitę mini "kalėdos" bigsmile.gif thumbup.gif
Aš TIK už pirkimą pas MM ir Daliux thumbup.gif Dar paštuke su jom pasikonsultuot gali, patarimų sulaukt, ir temoj visad gali nuomonės klaust, gaut patarimų wub.gif
Atsakyti
Mergaites, gal Macy's renkat?
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 05 15, 12:25)
Mergaites, gal Macy's renkat?

taip 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kur pirkotės originalų beauty blendrį ir kiek kainavo?
user posted image
Atsakyti