Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(jo-jo @ 2014 05 14, 18:46)
Merginos gal galit padeti 4u.gif labai jau keisti keli pomidoru daigai pas mane,kazkas jiems negerai g.gif gal kam yra taip buve?kodel jie tokie susisuke?aciu uz bet kokia pagalba 4u.gif
user posted image

Teorija-praktikos turiu nedaug.Lapai raitosi aukstyn,valtele,-nuo kenkeju,tinka insekticidai.Gali raitytis del mikroelementu [kalcio] trukumo ir kai diena labai karsta[virs 35] o nakti salta.Gal serga tu veisliu augalai,kurie maziau atsparus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiva 2: 14 gegužės 2014 - 19:18
QUOTE(nendrik @ 2014 05 14, 15:17)
Tik ka is siltnamio wub.gif ...
bigsmile.gif Dejavu man jusu siltnamis, nes pries du metus toki pati turejome pasistate (airijoj). vasara viskas buvo gerai, o ziema kai uzejo audros, tai isnesiojo po visa gatve ta musu siltnami. dvieju polikarbonato ploksciu taip ir neradome, matyt kaimynai "pasiskolino".
pomidoreliai grazus, kas be ko. mano per puse, suskiai tokie, bet keli jau zydi, tai labai neliudziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 05 14, 19:01)
Ar nepertręšėt ? Gal kokių trąšų pylėt į duobutę sodinant? Gal neužsibėrė trąšos gerai ir nudegino šaknis  g.gif

Tresiau DCM trasom,pyliau i duobute ir maisiau su zemem visiems pomidorams vienodai,o sukasi tai tik "colibris" g.gif kiti pomidoru daigai sveiki.O jeigu istikruju nuo trasu,kaip juos gelbeti?
Atsakyti
QUOTE(jo-jo @ 2014 05 14, 20:23)
Tresiau DCM trasom,pyliau i duobute ir maisiau su zemem visiems pomidorams vienodai,o sukasi tai tik "colibris" g.gif kiti pomidoru daigai sveiki.O jeigu istikruju nuo trasu,kaip juos gelbeti?

Pabandykit gausiai palaistyti - gal praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-jo @ 2014 05 14, 19:23)

Pas mane apytikriai 1/3 daigu tokie labai panasus. I duobutes jokiu trasu neberiau. Mama paziurejo i tuos pomidorus ir pasake, kad cia jie taip baisiai atrodo, bet is tiesu tai tik tiesiog tokia veisle ir i tai reikia ziureti kuo ramiausiai. Sako cia jos patys skaniausi pomidorai - mesingi, saldus. Tai as nebepanikuoju ir ziuriu, kas bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2014 05 14, 15:11)
2010 metu gimimo valgytoja jau net ir labai rimta gali buti...  mirksiukas.gif
maniskis 2009 metu "pomidoru siaubas" biggrin.gif valgo tiek kiek buna padeta ant stalo pomidoru... megsta visokius ceriukus, slyvinukus, bet jei ner mazu tai ir dideli sueina...  biggrin.gif
juokiasi is manes giminaiciai, kad vaikus isdresiravau... vienas vaikas valgo TIK agurkus, kitas TIK pomidorus... bet uztat nesipesa....  biggrin.gif

dicke labiau agurkine, ant pomidoru labai nepuola, tik va ant cheriuku pernai puole kai is sesers parsivesdavau. siemet patys gal turesim, 2 daigus pasodinau. tik neaisku kaip su tuo derlium bus, nes visiskai zalia esu pomidoru auginime doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš vakar jau užmulčiavau savo šiltnamį thumbup.gif

Bet.. pas mane kriminalas. Prie kiekvieno daigo buvo sukišti pagaliukai su pavadinimais, etikečių dar nedėjau, nes neparišinėjau dar. Ir ką manot, nebėr nei vieno pavadinimo, dingo visi alei vieno blink.gif blink.gif Turiu lape schemą nusibraižius sodinimo, bet buvo pakeitimų, tai pusės net nežinosiu kur kokie doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. pas mus 6 ryto +4 buvo(klp) kazi kaip kiti rajonai Lietuvos miegoj:)

Turiu isvesejusi tigerellos laisva daiga, nu neisivaizduoju kurpasodinti-jis bus aukstaugis, nu bet toks grazus gaila mesti, kaip ji galima butu lauke suorganizuoti? Jau dvi ziedines kekes turi
Atsakyti
Mano tokie pasiraitę tik Orlinij kliuv ir Medovij spas. Ir pamėlynavę panašiai. Buvau supanikavusi, maniau fosforo trūkumas, bet žiūriu, kad žaliuoja jau tie lapai po truputį g.gif Vistiktai nurašau veislei tai. Nes kiti šalimais augantys normalūs daigai.
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 05 15, 07:19)
Aš vakar jau užmulčiavau savo šiltnamį  thumbup.gif

Bet.. pas mane kriminalas. Prie kiekvieno daigo buvo sukišti pagaliukai su pavadinimais, etikečių dar nedėjau, nes neparišinėjau dar. Ir ką manot, nebėr nei vieno pavadinimo, dingo visi alei vieno  blink.gif  blink.gif  Turiu lape schemą nusibraižius sodinimo, bet buvo pakeitimų, tai pusės net nežinosiu kur kokie  doh.gif

Vienas siltnamis uzmulciuotas zole, kito trecdali uzmulciavau sienu. Niekaip nedabaigiu to darbo doh.gif

Todel is karto padarius pakeitimus juos zymiuosi lape. Nes pas mane irgi kriminalistai mazi vaiksto, kurie gali zymeklius issinesioti.

Vienas Orlynoj kliuv pas mane kaip manekenas, nei raitosi, nei ka. O kitas atvirksciai g.gif Medovyj spas irgi visai grazus daigai.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 15, 09:14)

Vienas Orlynoj kliuv pas mane kaip manekenas, nei raitosi, nei ka. O kitas atvirksciai  g.gif  Medovyj spas irgi visai grazus daigai.

Nu blem kaip sunku, kai parodyt negaliu. Nu nieko, šiandien meistrelis ateis kompo tvarkyt, tada parodysiu savo turtą mirksiukas.gif
Atsakyti
is kur zinot kada laikas laistyt pomidorus? bijau kad galiu juos perlaistyt unsure.gif ir po kiek pilt vandens vienu kartu? g.gif
laistot tik pati pomidora ar ir visa siltnami paliejat? siltnamis nemulciuotas.
Atsakyti