Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(zydinti_gele @ 2014 05 26, 20:28)
Pas manes tai ka tik pradejo megzti vaisius pomidorai. Ir tai visi stebisi, kad gana anksti. O cia jau kai kas valgyt ruosiasi... Bet klausykit, jeigu jau dabar pomidorus valgot. Taigi tada reik turet koki 10 metru aukscio siltnami, kad juos iki spalio valgyt. Juk liepos menesi jie manyciau dar intensyviau auga negu dabar.
Kaip jus darot? Vel is naujo daigus birzeli sejat ar kaip? Kad pomidoru ilga sezona turet? Nes jeigu jie tokiu tempu augs kaip dabar, tai manau derliai baigsis koki rugpjuti gal. O as noriu ilgiau.

sitie, kurios valgom auga ne siltnamyje ir yra neausktaugiai, atiduos savo derliu per menesi ir lauk... o siltnaminiai tai uz kokio menesiuko prades tik derliu duoti (vysniukai nebent anksciau) ir tada jau iki rudens... aukstaugiai ilgai derliu duoda
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 26, 20:24)
Daimura, o kokios pas tave Toro kekės buvo? Toks įdomus išsidėstymas.. ilgiausia šakelė ir pomidoriukai išsidėstę kaip kokie vyšninukai, atokiai viens nuo kito, koks 10-12 vnt. Niekad nemačiau, kad taip stambiavaisiai pomidorai augtų  unsure.gif

O jie visai ne stambiavaisiai. Ne vyšniukai, žinoma, bet normalūs pomidorai, na, tokio dydžio, kaip dabar Maximoj pardavinėjami tie plastmasiniai, tik su skoniu. biggrin.gif Aš irgi žiūriu į saviškius Toro ir nesuprantu, iš kur ten tokiu spiriukų atsirado doh.gif Iš visų mano daigų tai daugiausiai Toro ir Rapsodija primezgę vaisių. Nehibridams tai iš viso kavotis reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 05 26, 19:41)
Jazusėliau ir mūsų tarpe yra Končita blink.gif  g.gif  doh.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 26, 18:31)
oi tu vargeli nesupratlyvas.. dydis pomidorų nepadorus šiam metų laikui. Va, matai, kokie turi būt pomidorai - kaip pas Tany. O ten kas įdėta?

A,aišku.Vaje blink.gif .Nu ir ką... g.gif Nežinau ,kaip čia man reaguot daba,paaiškint avies galvai:ar vilktis ašutine,trintis galvą pelenais,spoksot į savo kelias spiras ir raudot,kad man iki jos kekių dar toli gražu ,ar pasipiktint tokiu akibrokštu,kaip šlapia mazgote per marmūze gavus,bo Ex dar vekavimais neužsiima gegužės gale user posted image ?
QUOTE(madmuazele @ 2014 05 26, 18:48)
A ką aš žinau.. pas ją turbūt ir šuva ir katinas viską moka lotuliukas.gif

Aha,vištos ir gaidys labiausiai ten pas ją moka.Net nufotkintos buvo pomidorų fone,augintojos doh.gif .Negaliu pamiršt user posted image
QUOTE(snaige123 @ 2014 05 26, 21:17)
vos spejau nufotografuoti nes jau nera smile.gif

Man aplamai keista,kaip jūs tuos pirmus nupaveiksluojat.Pamačius raustantį ,net mintis nekyla bėgt fotiko atsinešt schmoll.gif .Burna greitesnė už mintį.Tany valia tai aplamai kažkokia granitinė...

Šiemet dauguma hibridų augina dvigubas viršūnes pas mani .Nelabai bus taisyklingai auginami pagal dvistiebių teoriją,bet ,kad abi viršūnės gražios,tai taip ir paliksiu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 05 26, 21:29)
O jie visai ne stambiavaisiai. ...Iš visų mano daigų tai daugiausiai Toro ir Rapsodija primezgę vaisių. Nehibridams tai iš viso kavotis reikia  rolleyes.gif

supratau smile.gif Iš foto atrodė, kad labai dideli pomidorai buvo smile.gif Tai gerai, kabės ilgos kasos Toro ir Bolzano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 05 26, 18:25)
Ex, Dar nevalgau, tik ruosiuosi wink.gif
[attachmentid=232185]

O siltnamyje, tai maniskiai atsilieka nuo taviskiu wink.gif

Oooo, tany! blink.gif ojei, koks ankstyvas ir gražus pomidoras! nuos-ta-bu! bigsmile.gif
Jooo, tai jau įsivaizduoju tavo "atsilikėlius" šiltnamyje biggrin.gif

QUOTE(madmuazele @ 2014 05 26, 19:41)
Vis nedavė man jis ramybės g.gif 

Čia šis?:
user posted image

Sėklas gavau dovanų, dovanotoja sakė, kad būtent šis. Ar kas negerai, kad ramybės nedavė? unsure.gif Bet kol kas paveiksliukas ir aprašymas atitinka pas mane augančio krūmo aukštį, ir vaisių formą, ir derėjimo gausumą. Dar jei nebūčiau nugenėjusi krūmo, tai išvis būtų daili puokštė, tiesiog tobulybė, o ne pomidoras. Nu, dar sakė, kad laaaabai skanus turėtų būti, ragausim kada nors bigsmile.gif

QUOTE(Lady Dy @ 2014 05 26, 19:41)
Jazusėliau ir mūsų tarpe yra Končita blink.gif  g.gif  doh.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif
ot prisijuokiau, esi labai pastabi bajeristė biggrin.gif skirtumas tik tas, kad mano barzda jau kabo.. biggrin.gif

QUOTE(snaige123 @ 2014 05 26, 21:17)
vos spejau nufotografuoti nes jau nera smile.gif

Nu ir ką aš sakiau.. tongue.gif valgo jau mergos pomidorus! thumbup.gif
Sėdžiu dabar atsipūtus - reiškia tikrai aš velkuosi uodegoj, smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 27 gegužės 2014 - 05:50
QUOTE(Ex @ 2014 05 27, 05:43)
Bet kol kas paveiksliukas ir aprašymas atitinka pas mane augančio krūmo aukštį, ir vaisių formą, ir derėjimo gausumą. Dar jei nebūčiau nugenėjusi krūmo, tai išvis būtų daili puokštė, tiesiog tobulybė, o ne pomidoras. Nu, dar sakė, kad laaaabai skanus turėtų būti, ragausim kada nors  bigsmile.gif

parašyk paragavusi, kaip skonis smile.gif Iš tamstos pasakojimo ir foto net aš užsimaniau, nors žemaūgių pomidorų paprastai neauginu biggrin.gif Dar yra gražaus laiko sėkloms parsisiųsti, reik pradėt sąrašus daryt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 gegužės 2014 - 06:28
QUOTE(adija5 @ 2014 05 26, 18:14)
Nu, nieko nematau,apart nagų nulakuotų  schmoll.gif

O, kad tave kur.. vienai mano barzda užkliuvo, kitai - nagai. Nu, neturiu nei barzdaskutės, nei žirklių nagams, vot tongue.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 05 27, 07:00)
parašyk paragavusi, kaip skonis  smile.gif Iš tamstos pasakojimo ir foto net aš užsimaniau, nors žemaūgių pomidorų paprastai neauginu  biggrin.gif

Tai ir aš atseit neauginu žemaūgių, išskyrus Polkas, Arctic'us. Sibirskij Skorospiely dar auginu, labai gausiai dera, bet skoniu nelabai pasižymi. O šitus Dietskij Sladkij gi tipo irgi ankstyvam derliui auginau biggrin.gif Labai tikiuosi, kad ir skanus bus, nes krūmo grožis tikrai neeilinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 05 27, 06:28)
O šitus Dietskij Sladkij gi tipo irgi ankstyvam derliui auginau biggrin.gif Labai tikiuosi, kad ir skanus bus, nes krūmo grožis tikrai neeilinis wub.gif

man tavo krūmas gražesnis nei ant pakelio. Kaip visada smile.gif Pakelį jau nekart mačiau, visai nesinorėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 gegužės 2014 - 06:32
QUOTE(Ex @ 2014 05 27, 06:28)
Sibirskij Skorospiely dar auginu, labai gausiai dera, bet skoniu nelabai pasižymi.

man su ankstyvu derlium nesigauna nieko. Neauga pas mane anksti pasėti, ir psio. Va ir Skorospielai, ir Kmicic dar visai nedidukais pomidoriukais pasipuošę - valgysiu aiškiai vienu laiku kaip ir visus kitus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 27, 08:00)
man su ankstyvu derlium nesigauna nieko. Neauga pas mane anksti pasėti, ir psio. Va ir Skorospielai, ir Kmicic dar visai nedidukais pomidoriukais pasipuošę - valgysiu aiškiai vienu laiku kaip ir visus kitus.

Tai šįmet ir man nieko nesigauna. Bet štai, vakar iki vėlumos mulčiavau, tai kai ką atradau besikrapštydama, ogi mano Betalux'as nokti žada bigsmile.gif Žinoma, ypatingo skonio nesitikiu, bet, taip sakant, vis šis tas, geriau negu nieko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 05 27, 07:34)
ogi mano Betalux'as nokti žada bigsmile.gif

na va, tai tik keliom dienom pasiankstinau sakydama, kad pomidorus valgai smile.gif
Atsakyti