Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(Flo. @ 2014 08 03, 19:47)
Mes irgi Priority nemokamai gavom, spėju dėl to, kad labai vėlai registravomės (dieną prieš skrydį) biggrin.gif Kai bilietą pamačiau net kojos nutirpo, nejaugi tačkiuką ne ten uždėjau laugh.gif

A6 irgi registravausi dieną prieš skrydį. biggrin.gif Abu kartus - pirmyn ir atgal taip pat ir abu kartus priority gavau. Ir dar vietas prie avarainio išėjimo kur daug erdvės kojoms. O jums irgi į abi puses priority buvo? Ir gal čia tą priority duoda tiems, kam paskiria vietas prie avarinio išėjimo? Bandau samprotauti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 08 13, 13:35)
A6 irgi registravausi dieną prieš skrydį. biggrin.gif Abu kartus - pirmyn ir atgal taip pat ir abu kartus priority gavau. Ir dar vietas prie avarainio išėjimo kur daug erdvės kojoms. O jums irgi į abi puses priority buvo? Ir gal čia tą priority duoda tiems, kam paskiria vietas prie avarinio išėjimo? Bandau samprotauti. biggrin.gif

Mano kelios pažįstamos paskutinę dieną registravosi ir gavo priority vietas lėktuvo priekyje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 08 12, 19:38)
mano paauglystė baigėsi 199.... -aisiais ir iki šiol vis kas kartą sužinau už ką tas apartas atsakingas, tad paauglystė čia ne prie ko, tiesiog susitaikiau, jei noriu keliauti. 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2014 08 12, 19:42)
o kas tam aparatui? vemia? tai yra gi visokiu vaistu tuo klausimu.

Na taip, viaukčioja blush2.gif , dabar jau mažiau, bet .... Patys keliaujam ir su persėdimais, o dabar norim ir jam pasaulio parodyti, tad norisi kuo paprasčiau ir greičiau, juolab, kad ir Kretoj norėsis serpantinais pasimakaluoti. Tik automobilį, esant bėdai gali sustabdyti, pasivaikščioti .. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2014 08 12, 19:46)
esant rimtam reikalui o neissikalinejimui jioe absoliuciai neveiksmingi schmoll.gif

Būtent, chemijos nenorim, nes ir nepadeda-išbandyta, ir šalutiniai poveikiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2014 08 13, 19:12)
Na taip, viaukčioja  blush2.gif , dabar jau mažiau, bet .... Patys keliaujam ir su persėdimais, o dabar norim ir jam pasaulio parodyti, tad norisi kuo paprasčiau ir greičiau, juolab, kad ir Kretoj norėsis serpantinais pasimakaluoti. Tik automobilį, esant bėdai gali sustabdyti, pasivaikščioti .. mirksiukas.gif
Papildyta:
Būtent, chemijos nenorim, nes ir nepadeda-išbandyta, ir šalutiniai poveikiai  verysad.gif

tai aš kaip tik siųlyčau daugiau su persėdimu - per pertrauką galima atsigauti, pakvėpuoti lauke, atsigerti iki soties vandens. Bent jau man su persėdimu kelionę lengviau "pernešti", o kia reikia 4 val. tame lėktuve dusti, tai ne kas... Manyčiau, reikia dvigubai daugiau bent vandens turėti, vis nuima tą šleikštulį, man padeda kiek. Tarkmi, skrydžiui litras vandens pats tas.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 08 13, 21:43)
tai aš kaip tik siųlyčau daugiau su persėdimu - per pertrauką galima atsigauti, pakvėpuoti lauke, atsigerti iki soties vandens. Bent jau man su persėdimu kelionę lengviau "pernešti", o kia reikia 4 val. tame lėktuve dusti, tai ne kas... Manyčiau, reikia dvigubai daugiau bent vandens turėti, vis nuima tą šleikštulį, man padeda kiek. Tarkmi, skrydžiui litras vandens pats tas.

Ačiū, Syri, už rūpestį 4u.gif . Jau ir žiūrim visokius variantus, nes iš Vilniaus tiesioginis į Kretą kol kas nieko gero 690,- blink.gif . Kol kas geriausias variantas iš Varšuvos ~350,-. Tad mėtomės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 08 12, 21:27)
nea, jie nei vaikams nei paaugliams nera skiriami schmoll.gif Kur mums gydytoja israsius buvo, nes ekskursijai ilgai autobusu reikejo - tai ten ir raso kad onkologiniams ligoniams po chemoterapiju, nuo pykinimu, vemimu ir pan. Jie irgi slopinantys, bet pavadinimo nezinau - ismetus jau dezute Ten irgi rase kad vaikams iki 16 metu nerekomenduojama, nebent gydytojas nustate kitaip. Bet tik karta daviau, daugiau nedrysau unsure.gif

Jei vaziuosit per Lenkija,nusipirkit Aviamarin vaistu,puikiausiai tinka nuo ''supimo'' ligos.Anksciau buvo ir Lietuvoje,bet dabar kazkodel nebeveza.
Atsakyti
Gal kas zinot, ar 16 metu paaugliui butinas tevu sutikimas is notaro, skrendant vienam i UK? Gal kieno tokio amziaus jau skride vieni, ar tikrai nebuvo problemu?
Atsakyti
Gal kas jau išbandė praeiti po patikrą su skaitmeniniais bilietais? Ar patikima? Man kažkaip atrodo nesaugu http://www.anglija.t...lietus-telefone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paneleroxe: 15 rugpjūčio 2014 - 22:07
QUOTE(Vaidė @ 2014 08 15, 18:12)
Gal kas zinot, ar 16 metu paaugliui butinas tevu sutikimas is notaro, skrendant vienam i UK?  Gal kieno tokio amziaus jau skride vieni, ar tikrai nebuvo problemu?

Man atrodo, reikalavimai yra paaugliams IKI 16 m. g.gif , dukra skrido su drauge, kuriai 17 m. tuomet buvo, jokių reikalavimų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2014 08 12, 15:20)
Gal aš ne į pastarąją temą, bet norėjau paklausti patyrusių kelionių planuotojų, ar verta užsisakinėti bilietus pradžiai tik į vieną pusę, laukiant kol atgaliniai atpigs. Ruošiamės rudenį į Kretą ir pvz. dabar į Chania rainius spalio 15 d. siūlo už 166 Lt, o spalio 22 d. grįžimui beveik 500 Lt . Ar verta rizikuot perkant bilietus kol kas tik į priekį, laukiant nuolaidų atgaliniams, ar laukti ir gaudyti nuolaidą visam paketui - skrydžiams pirmyn ir atgal (dabar visa kaina gaunasi apie 665 Lt, norėtųsi pigiau  ax.gif )? Nežinau, ar aiškiai paklausiau, gal kas supras  4u.gif ir gal kas nors iš jūsų taip ir gaudo bilietus? O gal yra ir kitų variantų, nors tiesioginių reisų - ne kažką (žiūrinėjau skrydžių kainų per Novaturą ir Teztourą - l.brangu).

Aš rizikuočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2014 08 19, 20:03)
Aš rizikuočiau biggrin.gif

Gal buvot tap dare, kad rizikuotumet? Ar cia jus prekeltine prasme (del tos sypseneles) ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2014 08 20, 08:51)
Gal buvot tap dare, kad rizikuotumet? Ar cia jus prekeltine prasme (del tos sypseneles) ?  g.gif

Na man cia normalus dalykas, kai bilietai pekami atgal ne is karto su pirmyn.
Atsakyti