Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(eferika @ 2014 09 16, 09:18)
aš išsipirkau parkingą savaitei Kauno oro uoste (tiksliau, visai šalia jo) už 84 Lt iš Unipark'o - manau, visai padori kaina, turint omenyje nuosavo auto privalumus    drinks_cheers.gif

Aciu, patikrinau man gaunasi 96lt tai truputi pigiau nei tiesiai is oro uosto pirkti. Iskrendam sestad, griztame sestad, bet del pridavimo ir atsiemimo valandu skirtumo, skaiciuoja kaip uz 8 paras.
P.S. Gal radote koki nuolaidos koda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 16 rugsėjo 2014 - 09:52
QUOTE(ERVInga @ 2014 09 16, 09:49)
Na mes surizikavome ir taip pat ėmėme bilietus su tokia persėdimo pertrauką... Kiek teko girdėti spėdavo persėst  cool.gif  O dėl oro uosto draugė gyvenanti Londone nuramino - nėra jis didelis ir klaidus... Skrendant į priekį turėsime laiko susipažinti, nes bus ilgesnė pertrauka  biggrin.gif

Bandysiu rizikuot ir aš,kitas pasirinkimas labai brangus biggrin.gif gaila ka nuskrendant skrisim ne per ten,nebus kada apsižiūrėt.Kada jūs skrendat ?
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2014 09 16, 10:54)
Bandysiu rizikuot ir aš,kitas pasirinkimas labai brangus biggrin.gif gaila ka nuskrendant skrisim ne per ten,nebus kada apsižiūrėt.Kada jūs skrendat ?

lapkričio 27 d. grįžimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2014 09 16, 09:18)
Sprendžiu dilemą, ar spėčiau persėst per 1,35val. Londone Stansted orouoste .... jis labai didelis ? Skrendu be bagažo.

Nedidelis, didesnis nei Lutono, bet nebaisiai, viskas jame aišku. Vienas iš mano mėgiamų UK oro uostų biggrin.gif
Per tokį laiką tik su rankiniu spėsit, jei avialinijos nepaves - man lengva paranoja po skrydžio į Edinburgą aną savaitę, kuris vėlavo kelias valandas, o kas baisiausia - niekas neteikė jokios info.
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2014 09 16, 11:08)
lapkričio 27 d. grįžimas  cool.gif

Niu tai aš jums papasakosiu kaip sekės smile.gif mes grįžinėsim anksčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2014 09 16, 12:04)
Nedidelis, didesnis nei Lutono, bet nebaisiai, viskas jame aišku. Vienas iš mano mėgiamų UK oro uostų biggrin.gif
Per tokį laiką tik su rankiniu spėsit, jei avialinijos nepaves - man lengva paranoja po skrydžio į Edinburgą aną savaitę, kuris vėlavo kelias valandas, o kas baisiausia - niekas neteikė jokios info.

Pernai man buvo,kad paankstino skrydį irgi be jokios informacijos,bent aš negirdėjau ir nemačiau, dar gerai, kad per stebuklą nuėjom kur reikia.
Atsakyti

QUOTE(Luna888 @ 2014 09 16, 13:36)
Niu tai aš jums papasakosiu kaip sekės smile.gif mes grįžinėsim anksčiau smile.gif

Kada jūsų skrydis? Lauksiu pasakojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2014 09 16, 14:03)
Kada jūsų skrydis? Lauksiu pasakojimo  4u.gif

Lapkričio viduryje.
Atsakyti
Turiu klausima, kaip del dregnu serveteliu, juk jos neskaitomos kaip skysciai ir veztis rankiniame bagaze jas galima be apribojimu?
Kaip del biriu vaistu, gal kas vezetes?Ar galima ? Turiu omenyje nereceptinius vaistus pakuciuose, tokius kaip Smecta ir pan, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 09 17, 11:08)
Turiu klausima, kaip del dregnu serveteliu, juk jos neskaitomos kaip skysciai ir veztis rankiniame bagaze jas galima be apribojimu?
Kaip del biriu vaistu, gal kas vezetes?Ar galima ? Turiu omenyje nereceptinius vaistus pakuciuose, tokius kaip Smecta ir pan,  4u.gif

dregnas serveteles veziausi rankiniame. birius vaistus taip pat. Net leidziamus nebuvau susidejus i maiseli. Bet buvau pasiruosus iskarto susideti jei prireiktu.
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 09 17, 11:08)
Kaip del biriu vaistu, gal kas vezetes?Ar galima ? Turiu omenyje nereceptinius vaistus pakuciuose, tokius kaip Smecta ir pan,  4u.gif

Vežiau ir vaistus, ir servetėles, atskirai nerodžiau. Vežiau ir receptinių vaistų dėžutę, irgi nekliuvo.
Užkliuvo UK patikroje stiklainis su riešutais meduje (atskirai nerodžiau), išėmė apžiūrėt ir atidavė. Šiaip nebūčiau rizikavus su tokiu daiktu, bet dukra man dovanų nupirko, tai įsidėjau į lagaminą smile.gif
Atsakyti
Sveiki, iskilo keletas klausimu, maciau atsakymus senose temose, bet tiems atsakymam jau kokie 2-3 metai, tai gal kas keitesi ir ateinu naujoviu suzinoti

Perkant is Rygos i Londona bilieta i viena puse su prepaid mastercard yra mokestis ar ne?

anksciau budavo jeigu perki i viena puse tai deda mokesti prepaid kortelemis (butent jeigu skrydis is/i Londona, jei i abi nebudavo)......

Ar dar likes tas valiutu keitimo mokestis kur reikia nuimti varnele? (angliskai nesuprantu, tai gali gautis nuimsiu isivaizduodama kad darau gerai, o ten kokia eiline ryanair naujove)

Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2014 09 18, 15:09)
Sveiki, iskilo keletas klausimu, maciau atsakymus senose temose, bet tiems atsakymam jau kokie 2-3 metai, tai gal kas keitesi ir ateinu naujoviu suzinoti
Perkant is Rygos i Londona bilieta i viena puse su prepaid mastercard yra mokestis ar ne?

anksciau budavo jeigu perki i viena puse tai deda mokesti prepaid kortelemis (butent jeigu skrydis is/i Londona, jei i abi nebudavo)......

Ar dar likes tas valiutu keitimo mokestis kur reikia nuimti varnele? (angliskai nesuprantu, tai gali gautis nuimsiu isivaizduodama kad darau gerai, o ten kokia eiline ryanair naujove)

Varnelė yra, apie ją daug rašyta šioje temoje.
Atsakyti