Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

sveiki, klausimas blush2.gif
zadu atskridusi i LT keisti asmens tapatybes kortele. Kadangi skrisiu atgal kartu su drauge, noriu kuo anksciau uzsicheckinti, kad sedetume kartu. Bet ar bus problema, jei per check in ivesiu viena ATK numeri, o skrisiu su nauja ATK - nauju numeriu g.gif
kiek pamenu tai siaip oro uostuose ryanair nelabai ten tikrina, tik varda-pavarde-foto paziuri..bet gal kas esat su tuom susidures 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 10 03, 01:03)
zadu atskridusi i LT keisti asmens tapatybes kortele. Kadangi skrisiu atgal kartu su drauge, noriu kuo anksciau uzsicheckinti, kad sedetume kartu. Bet ar bus problema, jei per check in  ivesiu viena ATK numeri, o skrisiu su nauja ATK - nauju numeriu g.gif
kiek pamenu tai siaip oro uostuose ryanair nelabai ten tikrina, tik varda-pavarde-foto paziuri..bet gal kas esat su tuom susidures 4u.gif

Esu ne kartą checkinusi kortelę, o skridusi su pasu, tai niekad nekliuvo, bet dėl kortelės NR nedrąsu kažkaip būtų, todėl check in daryčiau su nauju Nr. Jei kartu bilietai pirkti, tai išsodint neturėtų, čekinausi ir dieną prieš, ir kartu vietas gavom.
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2014 10 01, 20:40)
Būtina, kitaip oro uoste teks nemažai primokėt ir terminų nepraleiskit  4u.gif

QUOTE(syri @ 2014 10 01, 22:25)
aš nesu kada pirkusi vietų, tai bijau suklaidinti:
jei pirkote vietas, lyg turite teisę check-in daryti ir prieš 30(?) dienų iki skrydžio.
Jei vietos neperkamos, tada tik prieš 7 dienas jau galima.
Jei jau suėjo reikiamas terminas, pirkotės vietas ir nedarėte check-in (neturite skrydžio bilieto-talono, kurį reikia atsipausdinti), tuomet turite registruotis skrydžiui, atsispausdinti tą "bilietą", nes tada bus kaip Ramunytėė sako  4u.gif

O kai atvyksiu į oro uostą (jau prisiregistravusi skrydžiui, su skrydžio talonais), tai man reikės eiti tiesiai prie patikrinimo vartų?
Atsakyti
QUOTE(Meka Pinavija @ 2014 10 03, 11:00)
O kai atvyksiu į oro uostą (jau prisiregistravusi skrydžiui, su skrydžio talonais), tai man reikės eiti tiesiai prie patikrinimo vartų?

Jei tik su rankiniu bagažu skrendat - taip, tiesiai į patikrą.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 10 03, 12:23)
Jei tik su rankiniu bagažu skrendat - taip, tiesiai į patikrą.

Taip, tik su rankiniu - su viena didesne (50*40*20) ir viena mazesne (30*20*20) tašėmis.
Ačiuks už visus atsakymus smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali atsakyti, kokios dabar privilegijos su prepaid kortele? Ar jau nebera? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Niekas dokumentų numerių netikrina. Net nėra kaip patikrinti, juk and boarding paso nėra tokios informacijos smile.gif Sulygina vardus ir pavardes ir viskas, taip kad ramiai galite skristi smile.gif

QUOTE(moocho @ 2014 10 03, 00:03)
zadu atskridusi i LT keisti asmens tapatybes kortele. Kadangi skrisiu atgal kartu su drauge, noriu kuo anksciau uzsicheckinti, kad sedetume kartu. Bet ar bus problema, jei per check in  ivesiu viena ATK numeri, o skrisiu su nauja ATK - nauju numeriu g.gif

Papildyta:
Manau jokios naudos. Ką tik buvau Ryanair puslapyje - nuolaida daroma tik tuomet, jei mokama Debit kortele. Visomis kitomis arba mokant PayPalu prisideda 2 proc. prie mokėtinos sumos.

QUOTE(*Lenuliuke* @ 2014 10 09, 10:03)
Gal kas gali atsakyti, kokios dabar privilegijos su prepaid kortele? Ar jau nebera? Aciu 4u.gif

Atsakyti
Darant chek-in ivedžiau vaiko ne tokius gimimo metus (vieną skaičiuką), norėjau paklausti ar čia bus labai didelė problema? Nes dabar neleidžia pakeisti ir aplamai nesuprantu kaip tai padaryti smile.gif
Atsakyti
Nebus problemų. O dėl koregavimo, tai galima padaryti tik paskambinus į Ryanair Call centrą.

QUOTE(Laaila @ 2014 10 10, 09:34)
Darant chek-in ivedžiau vaiko ne tokius gimimo metus (vieną skaičiuką), norėjau paklausti ar čia bus labai didelė problema? Nes dabar neleidžia pakeisti ir aplamai nesuprantu kaip tai padaryti smile.gif

Atsakyti
Laukiu nesulaukiu pasirodant skrydžiams Vilnius-Paryžius nuo 2015 04 01 d. Gal kas žinot, turit kokių nuojautų, patyrimų ar stebuklingų galių, kada pasirodys tie skryžiai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2014 10 10, 10:34)

Nebus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lineikė @ 2014 10 10, 12:12)
Laukiu nesulaukiu pasirodant skrydžiams Vilnius-Paryžius nuo 2015 04 01 d. Gal kas žinot, turit kokių nuojautų, patyrimų ar stebuklingų galių, kada pasirodys tie  skryžiai??? g.gif

Man įdomu tiesioginis į Madridą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lineikė @ 2014 10 10, 12:12)
Laukiu nesulaukiu pasirodant skrydžiams Vilnius-Paryžius nuo 2015 04 01 d. Gal kas žinot, turit kokių nuojautų, patyrimų ar stebuklingų galių, kada pasirodys tie  skryžiai??? g.gif

Man įdomu tiesioginis į Madridą biggrin.gif
Atsakyti
O man įdomu žiemai iš Edinburgo į Kauną, bet nebus, jaučiu biggrin.gif , nors skyscanner rodo, kad yra, o va ryanair - nieko nėra doh.gif
Atsakyti