Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(tute28 @ 2014 07 08, 22:02)
Ar matet, kad perkant viena bagaza, vaikui bagazas puse kainos  bigsmile.gif

bet cia tik naujai perkantiems:( mes skrydi nupirke seniai, noriu bagaza pirkti , bet be jokiu nuolaidu gaila:(
Atsakyti
Jei skrydis su persėdimu (abu skrydžiai Ryanair firmos) ar reikia už registruojamą bagažą mokėti du kartu?
Atsakyti
QUOTE(Tropicana @ 2014 07 09, 22:30)
Jei skrydis su persėdimu (abu skrydžiai Ryanair firmos) ar reikia už registruojamą bagažą mokėti du kartu?

Taip, nes Ryanair neturi jungiamųjų skrydžių (juos perkate kaip atskirus)... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
pirma karta planuoju kelione su Ryanair. Gal kas gali pasidalinti patirkimi? Kaip yra su registruotu bagazu? Suvedu duomenis ir uz 15kg registruoto bagazo skaiciuoja apie 250Lt. Ar tai normalu, kad tokia bagazo kaina didele?
Jei vaziuojame tryse, tai gal tada galima imti rankini bagaza kiekvienam, kuris yra nemokamas?svoris raso iki 10kg gali būti rankinis:)
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2014 07 11, 16:37)
Sveiki,
pirma karta planuoju kelione su Ryanair. Gal kas gali pasidalinti patirkimi? Kaip yra su registruotu bagazu? Suvedu duomenis ir uz 15kg registruoto bagazo skaiciuoja apie 250Lt. Ar tai normalu, kad tokia bagazo kaina didele?
Jei vaziuojame tryse, tai gal tada galima imti rankini bagaza kiekvienam, kuris yra nemokamas?svoris raso iki 10kg gali būti rankinis:)

Dėl registruoto nieko nepaskysiu, nes niekad neužsakom, nes brangu, ir keliaujam tik su rankiniu kiekvienam po mažą lagaminą, o dabar dar leidžiamas papildomas rankinis bagažas į saloną 20x20x35cm, tai iš vis labai patogu.
Atsakyti
Bagažo kainas galite pasitikrinti čia. Bet jos tikrai nemažos ypač skrendant aukštuoju sezonu.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2014 07 11, 15:58)
Dėl registruoto nieko nepaskysiu, nes niekad neužsakom, nes brangu, ir keliaujam tik su rankiniu kiekvienam po mažą lagaminą, o dabar dar leidžiamas papildomas rankinis bagažas į saloną 20x20x35cm, tai iš vis labai patogu.

jei galima taip be registruoto keliauti, tai mums tinka:). Daug daiktu tikrai neketinau veztis:)
Atsakyti
Bet tas 20x20x35 toooks maziukas iseina tasiukas doh.gif

ar labai grieztai juos ziuri, gal teko susidurti?

Mano fotiko tase didesne iseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2014 07 15, 11:43)

žiūri žiūri tongue.gif . Griežtumas priklausys nuo to, ar laikomasi taisyklių ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2014 07 15, 10:43)

Ką tik grįžom, tai niekas net nežiūrėjo, nei svėrė, nei matavo. O mano tas tašiukas - įprastas minkštas odinis rankinukas 38x30x12, Tik aišku nebuvo prikimštas iki viršaus. Nešiausi visur ant peties, tik į tą plastikinį krepšelį prie apsaugos įmesdavau ir viskas. Plius turėjau salono bagažą - standartinį lagaminą.
Atsakyti
Na va, dvi skirtingos nuomones smile.gif

Mes is Kauno skrisim, kaip Kaune reikalai su mazu tasiu apziura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2014 07 15, 13:12)
Na va, dvi skirtingos nuomones smile.gif

Mes is Kauno skrisim, kaip Kaune reikalai su mazu tasiu apziura g.gif

skridom gegužę iš kauno. niekas nei mažų, nei didelių rankinių tašių netikrino. smile.gif mano vaiko kuprinė net vizualiai jau viršino išmatavimus. bet tokių kaip mes, mačiau, ne vienas buvo.
Atsakyti