Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(liomi @ 2014 06 15, 18:53)
Aciu! Kokia Fantastiska esi, mergyt - pfffff. Nenusipirksi grozio, zvilgsnio, nu taip grazu... ai ir derinys liuks, bet tu visa ispudinga  wub.gif
Perziurejo ir susivalge galvas kitos?  laugh.gif

[B]s pavydo turbut biggrin.gif
shievonne, jei komentuoti derini.. tada nepatiko kaip dera suknele su tais bateliais ir rankine..
vat vaizdas iki puses liuksiskas. 4u.gif
Atsakyti
Kazkoks agresyvus įvaizdis. Kitokia shievone man labiau patinka.
Atsakyti
Shevonne grazu wub.gif wub.gif as daugiau tavo forosesiju noreciau pamatyti!! thumbup.gif
Atsakyti
Man sukneles ilgis nepatiko, kazkaip iskraipo proporcijas.
Atsakyti
Prajuokinot Liomi ir Sygyta thumbup.gif aciu visoms pakomentavusioms 4u.gif tai gal nelabai kas nori komentuot, nes issigando biggrin.gif arba tiesiog del to, kad tai net ne derinys...is tiesu, truputi gailiuos, kad nebuvau kazko idomesnio su savim pasiemus, nesitikejau su savo apranga isiamzinti smile.gif ir dar su baime laukiu kitu foto, nes nebuvau informuota, kad teks pozuot atidengtu pilvu unsure.gif ir stilius toks kaip sakant...hmmm ax.gif
Atsakyti
Shievonne, atsisukciau gatvėj tikrai! Super!
Atsakyti
Shievone, kai pamaciau pirma foto atrode WOW!!! Bet ijungiau antra, ir... Tikrai sukneles ilgis kazkaip nesiziuri! Bet pati ideja ir aisku tu pati OSOM! wub.gif
Atsakyti
Shievonne, man ir ilgis, ir suknele labai wub.gif Gal rankinukas su bateliais kiek persipjauna, bet ai biggrin.gif
Atsakyti
Man Shievonne pati labai graži wub.gif bigsmile.gif dar su tokiu makiažu-tai išvis super bigsmile.gif
Atsakyti
Viskas labai grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hartema: 16 birželio 2014 - 09:07
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 15, 14:45)
Liomi, neiamzinau jokio derinio...bet kai ka rodau biggrin.gif zodziu, vakar teko dalyvauti projektelyje, aprengra buvau visai kitaip, bet fotosesijai pasibaigus isokau i savo suknele, prigriebiau rankine, kuri spalviskai isipaise, ir su fotografe papleskinom kelis kadrelius...zodziu, toks spontaniskas for fun derinys (jei taip galima pavadinti)...nuobodziaujancios galit uzmesti aki 4u.gif

http://public.fotki....m-mid-1402.html

http://public.fotki....1403.html#media

Elastas schmoll.gif ...puiki figa,kam taip save iškoneveikti su sintetiniais audiniais,kurie nežino kaip atsigulti.... doh.gif
Atsakyti
Shievone, man patiko suknyte ir ilgis labai labai. wub.gif
Atsakyti