QUOTE(Ieva-bagira @ 2014 06 05, 11:52)
Labutis mamytes - planuotojos.

Jungiuosi i jusu rateli. Mes krikstynas zadame daryti s.m. rugpjucio 16 d. krikstysiu sunu ir dukryte. Noriu kuo daugiau ideju krikstynoms. Mano atlikti darbai : uzsakyta sodyba, muzikantas uzsakytas, baznycia uzsakyta. Nuotraukas darys busbrolis, nes turi gera fotika ir meniska "aki'

jo hobis fotografija. Sukuosena ir makiazas usakyta. Suknyte mergaitei taip pat jau zadu uzsakineti. Berniukui reikia kostiumo (jam 5,5 metu). Beto kazkuri mamyte sake turinti scenariju, gal ir man galetu imesti i el.p. ieva.andruskiene@gmail.com kas darysite pasizadejimu, specialybes kortelias ir pan?
O jei nepaslaptis kiek muzikantas kainuoja? Nes pas mus bus 20 suaugusiuju tai manau kad butu smagu jei butu gyva muzika, o nereiketu patiems is cd leisti...
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 05, 07:41)
Mergaites,yra tema "netikusios dovanos", paskaitykit

Viena pagrindiniu ivardinta netikusiu dovanu buvo zvakes ir angeliukai

Jau tokia beskonybe

Jus isleidziat pinigus, o svecias grizes namo jusu dovana tiesiai i siuksliu deze ismeta.
Norit padaryti dovanas sveciams? Dovanokit tada jau nors dirbtinio medaus maziuka stiklainiuka(ar buna plastmasine dezute 100gr) ar kokios uogienes/dzemo stiklainiuka su kokia krikstynu tematika susijusia etikete(gali joje buti ir tie patys angeliukai). Tai garantuotai tokia dovana bus ivertinta.
O zvakutes, angeliukai...
Aciu uz patarimus, reikas kazka kito galvoti ir ieskoti:))
Papildyta:
QUOTE(MonikisSs @ 2014 06 04, 17:59)
as galvoju ar daryt

jei daryciau, deciau I stiklainiukus nuo tyreles, nuplesciau ten esancias etiketes ir padaryciau su uzrasu kokiu I tema
angeliuka dovanociau seimai viena

kur tokiu zvakuciu radot?
sukneles paziurejau

man jos irgi patinka
Dabar tiksliai nepasakysiu kur maciau, bet per google buvau isivedus ir ismete man tas zvakes.