dar norėjau dėl laiko kapsulės paklaust, ar rašot nuo ko koks daiktas, ar tiesiog viską į krūvą sumaišot?
Sveikos planuojančios
kažkuri mamytė sakėsi turinti scenarijų, gal galėtų juo pasidalinti ir atsiūsti į tokaring@gmail.com, būsiu labai dėkinga

kažkuri mamytė sakėsi turinti scenarijų, gal galėtų juo pasidalinti ir atsiūsti į tokaring@gmail.com, būsiu labai dėkinga

QUOTE(Juodaplaukė @ 2014 05 28, 11:01)
dar norėjau dėl laiko kapsulės paklaust, ar rašot nuo ko koks daiktas, ar tiesiog viską į krūvą sumaišot?
aš tiesiog siunčiau voką per rankas ir visi ką nors įdėjo

Laba diena,
norėčiau jungtis prie planuojančių
Datą pasirinkom rugpjūčio 23 dieną, tai tuo metu mūsų merginai bus 1 metai 5 mėnesiai
norėčiau jungtis prie planuojančių

Labas, visoms!
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Ką tik atšokome sesės vestuves, kur griežem pirmu smuiku, tai dabar galima sūnelio krikštynoms pradėti ruoštis. Šventė bus liepos 19 d. Sūneliui bus 1 m ir 1 mėn
Mūsų krikštynų tematika jūrinė, spalvos balta ir tamsiai mėlyna. Bet dar nieko nesu susiruošusi...
Tik užsakyta bažnyčia, kunigas, restoranas.
Ateinu akis paganyt, minčių pagaudyt, o ir savomis pasidalinti
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Ką tik atšokome sesės vestuves, kur griežem pirmu smuiku, tai dabar galima sūnelio krikštynoms pradėti ruoštis. Šventė bus liepos 19 d. Sūneliui bus 1 m ir 1 mėn

Mūsų krikštynų tematika jūrinė, spalvos balta ir tamsiai mėlyna. Bet dar nieko nesu susiruošusi...
Tik užsakyta bažnyčia, kunigas, restoranas.
Ateinu akis paganyt, minčių pagaudyt, o ir savomis pasidalinti

O mūsų tema balti angeliukai
Bet dar nežinau kaip tiksliai ją įgyvendinsiu
Kol kas visa atributika, kurią darau pati (tai laikraštukas, diplomai krikšto tėvams, etiketės širšių medui) su angeliukų paveikslėliais. Esu FB susiradus vieną merginą, kuri pagal užsakymą daro pakvietimus su tokiais rankų darbo angeliukais iš karolių. Taip pat ir tortą galvoju kažkokį pagal temą užsakyt, o daugiau įdėjų ir neturiu... Aj dar dukrytei planuoju nupirkti baltą angeliuko statulėlę, kurią pašventinsim per ceremoniją bažnyčioje ir tai bus kaip dovana nuo mūsų
Kaip kitos mamos realizuoja tas šventines temas? Jei tema kažkokia spalva, tarkim rožinės krikštynos, tai viskas kaip ir aišku - apranga, visos detalės yra tam tikros spalvos ir tiek. Bet jei turit kažkokią konkretesnę temą?

Kaip kitos mamos realizuoja tas šventines temas? Jei tema kažkokia spalva, tarkim rožinės krikštynos, tai viskas kaip ir aišku - apranga, visos detalės yra tam tikros spalvos ir tiek. Bet jei turit kažkokią konkretesnę temą?
Sveikos, mamytes. Ir as jungiuosi i jusu buri:)
Dukrytes krikstynos liepos 18d ir ta paci diena jos 2asis gimtadienis.
Baznycioje laikas rezervuotas. Krikstysime Panemunes baznycioje (Kaune), gal kokiu atsiliepimu turite?
Sia baznycia pasirinkau nes pati joje esu krikstyta.
Po ceremonijos vyks fotosesija panemunes sile. Fotografe: EM fotografija ir makiazas (facebook)
Sventine vakariene vyks Nakties magijoje. Man ten labiausiai patiko, nes yra uzdaras kiemelis, todel vaikai gales saugiai zaisti:)
Suaugusiuju bus 21, ir 8 vaikai.
Turime dekoratore, jos rekomenduota vedeja. Vedejos kaina labai simboliska sakyciau 350lt,.zinoma, bus matyti kaip atliks savo darba, minejo, kad dideliu svenciu kaip vestuves nera vedusi. Kadangi as patii nelabai turiu organizavimo gyslele tai labai tikiuosi kad ji bus puiki pagalbininke uzimant svečius, pravedant .
Sveciams galvoju dovanoti zvakes - angeliuku formos, o vaikams saldainių
Mamytes pasidalinkit savo nuomone ar vykstant i baznycia reikia tureti saldainiu, sampano kaip iprasta per vestuves kad po ceremonijos pavaisint svečius?
Kaip manote ar kai vyks fotosesija reikia kokiu vieno kasnio sumustinuku kad sveciai nepraalktu? Nes dalis sveciu bus is kito miesto, kol mums vyks fotosesija vedancioji juos bandys uzimti zaidimais.
Dukrytes krikstynos liepos 18d ir ta paci diena jos 2asis gimtadienis.
Baznycioje laikas rezervuotas. Krikstysime Panemunes baznycioje (Kaune), gal kokiu atsiliepimu turite?

Po ceremonijos vyks fotosesija panemunes sile. Fotografe: EM fotografija ir makiazas (facebook)
Sventine vakariene vyks Nakties magijoje. Man ten labiausiai patiko, nes yra uzdaras kiemelis, todel vaikai gales saugiai zaisti:)
Suaugusiuju bus 21, ir 8 vaikai.
Turime dekoratore, jos rekomenduota vedeja. Vedejos kaina labai simboliska sakyciau 350lt,.zinoma, bus matyti kaip atliks savo darba, minejo, kad dideliu svenciu kaip vestuves nera vedusi. Kadangi as patii nelabai turiu organizavimo gyslele tai labai tikiuosi kad ji bus puiki pagalbininke uzimant svečius, pravedant .
Sveciams galvoju dovanoti zvakes - angeliuku formos, o vaikams saldainių

Mamytes pasidalinkit savo nuomone ar vykstant i baznycia reikia tureti saldainiu, sampano kaip iprasta per vestuves kad po ceremonijos pavaisint svečius?
Kaip manote ar kai vyks fotosesija reikia kokiu vieno kasnio sumustinuku kad sveciai nepraalktu? Nes dalis sveciu bus is kito miesto, kol mums vyks fotosesija vedancioji juos bandys uzimti zaidimais.
QUOTE(Camilaaaaa @ 2014 06 01, 16:01)
aš tai užsisakysiu kad pagamintų vieno kąsnio sumuštinukus, dar iš Rolls Kaune užsakysiu lavašo suktinukų su įvairiais įdarais, porą šampano butelių ir viskas manau. Na dar turbūt saldainių paimsiu vaikams

Pas mumis fotosesija prieš ceremoniją

QUOTE(maziulele @ 2014 06 01, 19:51)
aš tai užsisakysiu kad pagamintų vieno kąsnio sumuštinukus, dar iš Rolls Kaune užsakysiu lavašo suktinukų su įvairiais įdarais, porą šampano butelių ir viskas manau. Na dar turbūt saldainių paimsiu vaikams

O kur torta uzsakinejot ar planuojat? As kiek komentaru skaičiau tai apie bijolos tortus daug kas teigiamai atsiliepe. Nuvaziavau uzsisakyti i kovo 11osios gatvej kur yra, pavarciau albumus su tortu foto ir isvaizda nelikau suzaveta, nebuvo kas aki patrauktu. Sake, kad galima ir savo foto atsinesti padsrys toki kokio noriu:)
Papildyta:
Kaunietes, mamytes,
Kur uzsakinejat ar planuojat uzsakyti mascarons?
QUOTE(Camilaaaaa @ 2014 06 01, 22:24)
O kur torta uzsakinejot ar planuojat?
Kadangi švęsime Berneliu uzeigoje, tortą uzsakinesime is jų, nes savo atsinešti negalime nieko

O jie kiek žinau is Cupcake uzsakineja