Sveikos
QUOTE(" voresta " @ 2014 05 28, 09:41)
tai beveik iškart kelnes movėm, beveik vystyklų nereikėjo.

Maniškį pirmą irgi tik iki pusės iškart suvystė

O antrą ir trečią jau šliaužtukais apmvė
QUOTE(LumiLumi @ 2014 05 28, 12:53)
80-u ir jau sena tarka? Nesupratau

as 85 gimiau, na bet jo, gimiau kazkur nepilnu menesiu anksciau, iskart po veliniu. Sugalvojo mamukas ant kapu autobusu vaziuot tai vargse suspaude pilnam autobuse. Kokio velnio su pilvu autobusais grustis.
Nu pšieprašom, aš 76-ų, bet nei sena, nei tarka

Duokdzie kaikurioms 18-inėms taip atrodyt ir turėt tiek patirties ir džiaugZmo širdy

Kas šuniui uodegą pakels, jei ne pats, kaip mano mama sako, ar ne, Šelma?
QUOTE(Šelma @ 2014 05 28, 21:02)
Nežinau, dėl brangumo- perku sūdytus lašinius (po 13-15 lt už kilogramą), šoninę (po 10 litų), faršą (irgi 10), kopūstus, agurkus, pomidorus, pekino kopūstus, ridiką kokį, ar brokolį nukainuotą, morkas, svogūnus, alyvuogių aliejų (vieno butelio keliems mėnesiams užtenka), varškę, prakeiktas datules (galėtų būti brangios ir neįperkamos, ale gi ne, kapeikos

), kiaušinius- mano kazdieninis pagrindas, visi kita šventėms, nu tiukrai nebrangus tas maistas
QUOTE(nomore @ 2014 05 29, 06:31)

, o kurios ksominės? Gal nebent patisonas-labai panašus į NSO orlaivį
QUOTE(Kerpena @ 2014 05 29, 08:17)
nes aš labai nemėgstu aktyvaus gyvenimo.
Dar ne labai, nes, jei jau būtų visai negerai, tai logiška būtų kažką keisti
QUOTE(Gricė @ 2014 05 29, 15:03)
Nes tos minkštos, storos ir laaabai skanios tai pas mus maximoje 49 Lt su centais už kilogramą Man ranka nekyla dažnai jų pirkti, nebent kokia akcija pasitaiko ar ypatingai save palepinti noriu.

niammm

Aš priklausoma nuo datulilų. Tai sąmoningai jų dabar su SB neperkam. O ir pirkom tas po "7lt.", pas mus atrdo 10 ar 12 už kilą, bet perskaičiau, kad jso mirkomos sirupuose cukraus, kad kažkokiom dujom apdorojamos

, tai galvoju-tie patys saldainiai su cukrum. O nusipirkti saulėje džiovintas, visiškai natūralias-brangoka, dažnai neprisipirksi, kai pakiukas 8lt. kainuoja.