QUOTE(" voresta " @ 2014 06 16, 16:42)
Sveika, pasipasakok, ar pasipasakok bent keletą kg pametei? Lygtai pradžioj nekrito
O braškės dabar ir be cukraus skanios?
Na, su svoriu tai man nelabai... Stabiliai laikosi tas, kurį užsiauginau perėjus į Paleo (apie 5-6 kg). Jau vartoju pieno produktus (varškę, grietinę. Ghi sviesto kaip nusipirkau bankę gruodžio mėn., taip ir stovi šaldytuve vos pradėta. Gal jau ir sugedo, išmest reikia

) Kai W30 laikiausi be pieno produktų, tai svoris vis tiek augo. Dabar varškę su grietine pamėgau, pastebėjau, kad ir ilgai sotu man nuo šito maisto. Jaučiuosi atsivalgiusi ir kokoso aliejaus, ir kakavos sviesto. Sūdytus lašinius su kiaušiniu tik pūsryčiams pasikepu, nebesinori tiek, kiek Paleo pradžioje norėjosi. Valgau daug daržovių, rukolą labai mėgstu. Valgau 3 kartus, neužkandžiauju ir tai nebėra taip sunku, kaip kad buvo pradžioje, kai vis rūpėdavo ką nors sukrimsti tarp valgymo tarpų. Dar vis neprarandu vilties, kad svoris ims kristi

Kokią ten knopkę vis minit, kuri turėtų persijungti į energijos gavimą iš riebalų? Gal ateis toks metas ir man? 7 - as mėnuo aš su Paleo.
O braškės tai tikrai saldžios ir be cukraus, bet man jos skanios buvo ir anksčiau - valgydavau ir be nieko, tiesiog ką tik nuskintas iš kibiro, ir ne po 3.. Todėl namiškiai ir neatsistebi, kaip aš čia taip braškių nebevalgau.