lauke kažko streikuoja ir nedygsta,
o va šiltnamyje žydi ir klesti
Mano laukinukai, savos rinktos seklos
P.S visada seju taip tankiai, derliaus i valias
Maciau kitos retokai seja, todel P.S.
Laikau po agro nuo pasejimo momento iki zydejimo, laukiniu agurku niekada nelaistau, kartūs nebuna.

Papildyta:
kuo greiciau, tuo geriau

Papildyta:
QUOTE(cile @ 2014 06 03, 14:12)
Laba diena,
gal kas galetu patart, kada artimiausiu metu geriau agurkus lauke set..? per tuos keistus orus ir darbus suvelinau mazumele
gal kas galetu patart, kada artimiausiu metu geriau agurkus lauke set..? per tuos keistus orus ir darbus suvelinau mazumele
kuo greiciau, tuo geriau
Sveiki , vakar nuskyniau pirmuosius agurkus siltnami.... Nerealus skonis ir kvapas.....
jei kartojuosi atsiprašau,nes tik dabar atradau pamestą temą
anksčiau buvo daug klausimų,tai įdėja,tik nežinau kiek patogi
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 10, 07:54)
jei kartojuosi atsiprašau,nes tik dabar atradau pamestą temą

Aš šiemet agurkų vieną lysvę bandysiu irgi kelti ant kuolu.Kuolus kalsiu i zemę ,tampysiu virves ir bandysiu laipinti
Nojaus seklu seklos
ogo, kokie gyvaciukai
Prasau patart,zydi agurkai,o po to nugelsta kokiu 2 cm ilgio,kas jiems galetu buti?
Iškilo klausimukas, žinau kad šiltnamį auginamus agurkus reikia paskabyti :-) , o lauke nieko nedaroma, bet jei laukinius parišam i viršų kaip tada?
QUOTE(Sebile @ 2014 06 13, 18:45)
Prasau patart,zydi agurkai,o po to nugelsta kokiu 2 cm ilgio,kas jiems galetu buti?
sveiki,
ir pas mane panasiai,uzmezga atrodo neblogai ,o auga is uzmegztu gal koks kas penktas.Siltnamis mulciuotas,vienakart laisciau dilgeliu raugu,dregmes lyg netruktu,be to ir lapai kazkokie ( ne visi)gelsteleje.Sioje vietoje sodinu antri metai ,pernai nelabai maciau kaip augo ,buvau isvykus,bet derlius siltamy ne koks buvo -dukra sake,o simet vel ne kazkas.Imetu nuoroda kaip atrodo ,foto telefonu ,kokybe nelabai. Gal kas pakomentuos
http://i019.radikal....f3a3a04e0d9.jpg