QUOTE(inevas @ 2014 06 02, 06:12)
O aš kai tekėjau, nedaužėm tauriu ( svočia, nekokia turėjau

) bet savo taures kaip ėjom jau miegoti ir lipom laiptais, paslydo vyras ir nuskilo tauriu kojelės

, mes dar tas tures laikėm, bet poto sakau vyrui, davai sudaužom, nes tai gali buti blogas ženklas

, nulėkėm dviese ir sudaužėm
Reiks savo jauniesiams pasakyti kad mestu iš visos jėgos
Na va matai, sudauzet uz tat ir gyvenate, na yra tioks tikejimas ir viskas
O per mano vestuves net filme girdeti dauzikite stipriau
QUOTE(zvirbliss @ 2014 06 02, 08:34)
Su karstais klijais

tik labai labai nedaug ju reikia.
Aciu labai uz atsakyma
QUOTE(bambambuzas @ 2014 06 02, 09:19)
merginos, kas pirkot delninukes, kokias pirkot? ilindus as i kiniecius antra diena, nu nieko neissirenku, tas kas man grazu jau kaina grazi, o papigam nieko nerandu... nesinori uz vienkartini daikta moket daugiau nei 30 litu...
Man tai bereikalingas daiktas svociai, viska sudesiu i maza kosmetine su veidrodziu ir masinoje visada galesiu lupas nudazyti.
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 02, 10:23)
Pas mane ne vafliniai saldainiai, o popiereliai - viena puse inicialai, kita puse "Aciu, kad esate kartu!". Paskui spausdinu ant lipnaus popieriaus ir klijuoju, tai darbelio yra

. Einu pyskinti, parodysiu.
Stai:
http://www.part.lt/p...121e25a6449.jpg.
Oj, as panasius saldainius siandien Norfoje pirkau ismatavimai 3*3*1.5 cm ( cia storis saldainio), man atrodo jie alia pauksciu pienas ir 1 kg apie 15 Lt kainuoja, tai griebiau kas ten buvo 2.5 kg

tuoj nupleskinsiu

r parodysiu
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 06 02, 10:33)
Gal kuri užmatėt kur tokių galima nusipirkti Maišelių
Oj cia calofanas ir ta siaudine kaip as ja vadinu juostele, tau reikia jieskoti floristikos parduotuvese.
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 02, 11:57)
Va, maniškės jaunųjų taurės
Oj koks grozis, o su kokia tu cia virve taures apviniojai
Papildyta:
Va tie saldainiai kurias siandien Norfoje nupirkau