QUOTE(Nakviša @ 2014 08 12, 22:20)
Kam jums tie gydytojai, jei pačios viską žinote? Kaip stimuliuotis, koks protokolas, kokiais vaistais?
Laba,
Taip, gaunamės pačios sau gydytojais

Žinot, visą gyvenimą norėjau vaikų, bet niekaip nesutikau to vienintelio. Ne esmė, kai pradėjome viską po kelių mėn nuėjau, buvo man 34 m., klausiu pas ginę, kokius tyrimus padaryti, nes va, nesigauna ir t.t., o ginė gera, žinoma,,sako: "ką jūs, žmonės bando po 10 metų, ir tik po to gaunasi, o jūs tik kelis mėnesius, tai bandykite toliau. Nėra dar ko žiūrėti. Gal PO TO pabandykite žinot, užpakaliuką pakelti, geriau subėga.."

Jei nebūčiau tokia įtari, sėdėčiau ir laukčiau..Būna, taip žmonės ir iki 42 m. pralaukia, tikėdami gydytojais. Nies niekas negalvoja, kad su vyru kažkas gali būti, visos įtaria moterį, ir dar kaltina jos amžių. Ir man buvo pasakyta: "Kur anksčiau buvote". Žinau, kad visos galų gale priklausomos nuo daktaro, dėl įsodinimo, dėl punkcijos, bet mūsų atveju jie tiek visko primaišė; žiūriu, kad ir kitų merginų atvejais jie daug sumaišo. Jei pats žmogus nieko nestebi, retai gaunasi kas nors. Mums jie kartus ir tyrimus sumaišė. Jei ne SM ir internetas, iš viso nieko nežinotume, nes jie tik pinigus ima. Po 6 mėn tokių bandymų ir KĖLIMO

paaiškėjo, kad MB azoospermija. VK urologas pasiūlė tik prolaktiną išsitirti, sumokėjome 150 lt, aišku, po dar daugiau mokėjome ir mokėjome - o jie nieko negalėjo pasakyti. Aš ateinu prisiskaičiusi, žiūriu, ką siūlo; tai vietoj 10, ką galima būtų ištirti, sako: na, dabar tą pabandykime. O kodėl ne visus įmanomus ištirti iš karto? Kam eiti šimtą kartų? Dėl kiaušialąsčių - turime ti kelis grikiukus, todėl ir kilo man mintis, kad tos stimuliacijos mano atveju kaip ir neturi prasmės, nes grikiukų vienas ar du
Papildyta:
[quote=Januari,2014 08 11, 10:03]
[quote=Justuteee,2014 08 10, 19:49]
O as yra cia merginu kurios daresi 3 ir daugiau IVF Embrions klinikoj ir nesekmingai?
Mes turejome 3 ISCI pas T.Pirmas bandymas-ilgas protokolas,5 kiausialastes,apsivaisino 4,isodino 6 ir 7 lasteliu. Antras bandymas- trumpas protokolas,9 kiausialastes,apsivaisino tik 4, nesidalino.Tuos pinigelius minusavo is 3 bandymo. Trecias kartas-ilgas protokolas,10 kiausialasciu,apsivaisino tik 2,isodino lb grazu, pasak daktaro,7 lasteliu.
Rezultato jokio.Kodel tiek mazai apsivaisina ir kodel nesidalina konkretaus atsakymo nebuvo.Pasiulymas buvo bandyti dar syki, keiciant stimuliacijos vaistus.
Bet su vyru nusprendem,geriau metus ar du pataupyti ir bandyti laime Turkijoj.
Cia gal kaip loterijos bilietas,vienoms pasiseka is pirmo karto, kitos tenka palaukti savo laimes valandos.
Didziausios sekmes visoms
[/quote]
Aš dar nebandžiau, bet jau pirmiau kilo mintis, akd reikėtų ir būtų įdomu šios temutės viršuje tokią statistiką padaryti, kaip padaryta IVF statistika. Įdomu būtų sužinot, kam ir kaip sekasi. Bet nžn, kaip tą ale "balsavimą" padaryti.