Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(ailima @ 2014 12 01, 16:08)
viskas puiku, super  thumbup.gif  thumbup.gif sveikinu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Dėkoju visoms už palaikymą 4u.gif

Į Rygą važiuojam trečiadienį. Kitą dieną duosiu jums ataskaitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2014 12 01, 15:51)
Labas  4u.gif
Pridaviau krauja, šiandiena 24 DPĮ - 5920,77  smile.gif

Niu, ką manote?

Sveikinu drinks_cheers.gif thumbup.gif nestuke.gif viskas super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 12 01, 16:38)
Sveikinu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  nestuke.gif  viskas super  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2014 11 24, 08:31)
Sveikute,man HCG liepe daryti druodzio 1,bet tiek ilgai nelauksiu,juk blastute isodino,o nuotaika tai nekokia,jau pilva maudena kaip pries mm, nieko ipatingo nejauciu,sirdis jaucia ,kad nieko gero.Jei ryt iseis turbut nuleisiu kraujuka,ryt jau butu sesta diena po isodinimo.

Lorde 4u.gif
Gal yra geriu naujienu? nestuke.gif
Taip reikia tu teigiamu rezultatu LV ax.gif Kad butu vilties ir kitoms....
Sakykite o ar reikai moketi uz saldyma? ir veliau uz snaiguciu idejima? Kai mokejme uz IVF tai embrionu transferis lyg ir skaiciuotas... Gal tik sumoket kad atsiltu jie... Kazkaip nieko nesako gydytojas, uzsalde mano 4 zirniukus ir tyla....
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 12 01, 17:47)
Lorde  4u.gif
Gal yra geriu naujienu?  nestuke.gif
Taip reikia tu teigiamu rezultatu LV  ax.gif Kad butu vilties ir kitoms....
Sakykite o ar reikai moketi uz saldyma? ir veliau uz snaiguciu idejima? Kai mokejme uz IVF tai embrionu transferis lyg ir skaiciuotas... Gal tik sumoket kad atsiltu jie... Kazkaip nieko nesako gydytojas, uzsalde mano 4 zirniukus ir tyla....

uz saldyma reiks moketi tik uz atsildyma nereiks,nes tai buvo i IVF kaina jau iskaiciuota,o idejimo nebuvo.Ir pobrangiai tas saldymas tiksliai nepamenu bet lyg ir 200e.
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 12 01, 18:47)
Lorde  4u.gif
Gal yra geriu naujienu?  nestuke.gif
Taip reikia tu teigiamu rezultatu LV  ax.gif Kad butu vilties ir kitoms....

Sveikutes 4u.gif na man vel nepavyko,nebezinau nei ka daryti,ar vaziuoti dar snaiguciu,nes turim vienam kartui
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2014 12 01, 18:23)
Sveikutes 4u.gif na man vel nepavyko,nebezinau nei ka daryti,ar vaziuoti dar snaiguciu,nes turim vienam kartui

Velnias mad.gif
uzjauciu 4u.gif
Kodel si karta ne, nera gydytojo komentaru? Snaigutes butinai reik pasiimti,,, tikraai yra kurios pasiseke butent su snaigutemis...
Pas mane irgi snaigutes yra... po kokiu 2-3 menesiu jamsiu wub.gif Bet galvoju tokius klijus gal panaudoti jei taikys tokius..anglu forumuose jie gan daznai minimi,,padeda isitvirtinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2014 12 01, 18:23)

Uzjauciu tave console.gif
As sakyciau, kad reikia snaigiukus pasiimti, mes ir galvojom, kad pas juos jau negrysim. Bet dabar mastom, kad sausi reiktu vaziuoti pas snaigiukus.
Atsakyti
Foksiuke lapricio men mano embrionu salde tai mokejau uz saldyma 200E + uz kiekviena men 8 e.

Lorde labai liudnos naujienos verysad.gif
tikrai, kad sitame skyrelyje paskutiniu metu labai truksta geru naujienu...
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 12 02, 11:25)
Foksiuke lapricio men mano embrionu salde tai mokejau uz saldyma 200E + uz kiekviena men 8 e.

Lorde labai liudnos naujienos  verysad.gif
tikrai, kad sitame skyrelyje paskutiniu metu labai truksta geru naujienu...

Na man kol kas nesako moketi, tai manau sumokesiu kai atvaziuosiu pasiimt wub.gif
O ar nevartoji jokiu papildu,vitaminu organizmui stiprinti? As tai galvoju kazkuom pamaitinti biski kuna ir siela, kad greiciau jau ivyktu nestuke.gif
Panasiu metu busime Pupo'nautes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2014 12 01, 16:52)

Kokios naujienos pas jus? blush2.gif
Atsakyti
Labas merginos, bandžiau užsiregistruoti pas daktara T gruodzio pab. bet laisva diena tik 17 pas ji o veliau tik vasario menesi, tad tiek ilgai negaliu laukti, gyvenu ne Lietuvoje, tad ribotai laiko turiu, todel noriu paklausti pas koki kita daktara geriausia kreiptis ten? smile.gif Bei dar klausimas kas kiek dienu pavyzdziui ten reikejo atvykti jums iki isodinimo? Aciu 4u.gif Nes kai dariausi pirma IVF Lietuvoje buvau is viso tik 4 kartus po konsultacijos smile.gif
Atsakyti