Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

QUOTE(__777__ @ 2015 01 03, 18:59)
Pirmadieni ir as vaziuoju,  tikiuosi viskas bus gerai ir planuosim isodinima.
Justuteee vaziuosi snaiguciu pasiimt?

Dar tik apziurai vaziuosiu ir tikiuosi kad bus viskas gerai ir galesiu jau pasiimti snaiguciu kuria diena ax.gif O jus del?Kada buste?
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 01 03, 19:05)
Dar tik apziurai vaziuosiu ir tikiuosi kad bus viskas gerai ir galesiu jau pasiimti snaiguciu kuria diena  ax.gif  O jus del?Kada buste?

Ne, tik apziurai, bet labai tikiuosi kas si ar bent jau vasari leis deti.
Vizitas 11 val. O kada priims bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 03 sausio 2015 - 18:24
QUOTE(__777__ @ 2015 01 03, 19:23)
Ne, tik apziurai,  bet labai tikiuosi kas si ar bent jau vasari leis deti.
Vizitas 11 val. O kada priims bus matyt  mirksiukas.gif

Tai manau susimatysime blush2.gif mes tarp 10-10,30val irgi zadam klinikoj pasirodyti smile.gif As tikiuosi kad man jau si cikla leis,nes jau gruodi praleidau del prastu tyrimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 01 03, 18:28)
Tai manau susimatysime  blush2.gif  mes tarp 10-10,30val irgi zadam klinikoj pasirodyti  smile.gif As tikiuosi kad man jau si cikla leis,nes jau gruodi praleidau del prastu tyrimu  smile.gif

Justuteee _777_ didziausios sekmes 4u.gif
O kokius tyrimus reikia daryti ? Apziurai reikia vaziuoti per mm ar bet kokia diena? mano ciklas antras si menesi bus, galvoju irgi gal pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 01 03, 21:47)
Justuteee _777_ didziausios sekmes  4u.gif
O kokius tyrimus reikia daryti ? Apziurai reikia vaziuoti per mm ar bet kokia diena? mano ciklas antras si menesi bus, galvoju irgi gal pasirodyti  blush2.gif

Na man treijs liepe pasirodyt pries mm, buciau vaziavus sausio 3, bet nebuvi gydytojo. As tai vezuosi kraujo tyrima, nes buvo smarkiai nukrites hemaglobino kiekis, siui metu kaip ir siekiu minimumą tai gal leis testi pricedura toliau. Po stimuliacijos as jau praleidau 2 ciklus.
Atsakyti
Blembuski atguliau su 38,2 verysad.gif verysad.gif verysad.gif Man liepe atvaziuoti 3mmm diena,bet gausis kad vaziuoju 6 mmm diena.Norejo praita cikla kelti bet kazkoks hormonas labai zemas buvo,ten vietoj pajeme krauja ir kazkokius 3 hormonus tyre...
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 01 04, 02:30)
Blembuski atguliau su 38,2  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Man liepe atvaziuoti 3mmm diena,bet gausis kad vaziuoju 6 mmm  diena.Norejo praita cikla kelti bet kazkoks hormonas labai zemas buvo,ten vietoj pajeme krauja ir kazkokius 3 hormonus tyre...

O velnias kaip nelaiku cia tau, bet gal dar iki ryt pakris biski tempa. Tai gal ir man ryt nuvaziavus tuos hormonus istirs ir jei viskas ok tai pradesim idodinimo procedura. O tai pries isodinima gal nuo 3 cd reikia kazkokius vaistus vartot? Kelinta cd sodina? Dabar tai as diane35 geriu kad nepamesti siklo.
Sito kelio dar nepraejau tai nelabai ka ir teismanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 04, 10:25)
O velnias kaip nelaiku cia tau,  bet gal dar iki ryt pakris biski tempa.  Tai gal ir man ryt nuvaziavus tuos hormonus istirs ir jei viskas ok tai pradesim idodinimo procedura. O tai pries isodinima gal nuo 3 cd reikia kazkokius vaistus vartot? Kelinta cd sodina? Dabar tai as diane35 geriu kad nepamesti siklo.
Sito kelio dar nepraejau tai nelabai ka ir teismanau  blush2.gif

Vakar gripekso ikaliau tai atsikeliau be temperaturos siandien,diena lovoj praleisiu su arbatom.Tikiuosi viskas bus gerai.As manau kad gali estrofena paskirti gerti ir kazkur ciklo vidury sodins.As geriu foline ir vitamina E dabar ir metformina.Bet sikart man israse dufhastona,progesterono zvakutes ir fraxiparina nuo isodinimo,tai vaistus jau turiu nes praita kart nusipirkau o viska atsauke vakare kai tyrimai atejo,tai tikiuosi protokolo nepakeis ax.gif
Atsakyti
Justuteee, -777-

Gal galit paklausti ar gyd Treijsas neatostogaus vasario men? As irgi planuoju pasiimti savo paskutines snaigutes ateinanti cikla, jei viskas gausis zinoma. Bet jum cia abiem liepta atvaziuoti pirmom ciklo dienom? As jau auginu viena snaigute, tai vaziavau tada apie 10 c.d. Gal cia dabar jau kitaip?
Atsakyti
Na jei nepamirsiu paklausiu, bet kad as daznai ir savo klausimus pamirstu doh.gif nueinu ir kazkaip isgaruoja viskas blush2.gif
Na man liepe pries pat mm atvaziuot pasirodyt kai kraujas susitvarkys, tikriausiai padarys tyrimus, kad isitikint ar visi hormonai tvarkai ir kaip Justuteee minejo israsys estrofena ar dar ka. Zodziu bus matyt, bent jau pajudes reikalai, o tai kaip atliko punkcija tai ir laukiu jau 2 men. Kazkaip jau beveik baigiu nurasyt visus situos reikalus ir skaitinejuos TR temute...
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 04, 20:34)
Na jei nepamirsiu paklausiu,  bet kad as daznai ir savo klausimus pamirstu  doh.gif nueinu ir kazkaip isgaruoja viskas  blush2.gif
Na man liepe pries pat mm atvaziuot pasirodyt kai kraujas susitvarkys,  tikriausiai padarys tyrimus, kad isitikint ar visi hormonai tvarkai ir kaip Justuteee minejo israsys estrofena ar dar ka.  Zodziu bus matyt, bent jau pajudes reikalai, o tai kaip atliko punkcija tai ir laukiu jau 2 men. Kazkaip jau beveik baigiu nurasyt visus situos reikalus ir skaitinejuos TR temute...

Na nepamirsk ax.gif
Ir baik irnesakyk.gif Nereikia nieko nurasinet pirma laiko. Kurie gerai atsyla, tai tikrai labai daug sansu nestuke.gif Man is 3 atsylo vienintelis, irgi jau buvau viska apverkus ir nurasius, o va kaip gavosi mirksiukas.gif
Kiek turit snaiguciu?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 01 04, 20:34)
Na jei nepamirsiu paklausiu,  bet kad as daznai ir savo klausimus pamirstu  doh.gif nueinu ir kazkaip isgaruoja viskas  blush2.gif
Na man liepe pries pat mm atvaziuot pasirodyt kai kraujas susitvarkys,  tikriausiai padarys tyrimus, kad isitikint ar visi hormonai tvarkai ir kaip Justuteee minejo israsys estrofena ar dar ka.  Zodziu bus matyt, bent jau pajudes reikalai, o tai kaip atliko punkcija tai ir laukiu jau 2 men. Kazkaip jau beveik baigiu nurasyt visus situos reikalus ir skaitinejuos TR temute...

Kaip sekesi?
Atsakyti