Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika LV

Visiskai vel viska nuo nulio verysad.gif pavargau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 02 23, 11:12)
Bet ziuriu sita temute visiskai apmirus sad.gif ir statistika embrions visiskai nekokia sad.gif gal ir mergaiciu ten vaziuojanciu liko nebedau? O savu laiku, si temute tiesiog vire smile.gif kame reikalas g.gif  net nebezinau ar dar beverta bandyti embrions dar ir trecia karta schmoll.gif

Kokios bedos jūsų?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 02 23, 11:30)
Kokios bedos jūsų?

Pas vyra viskas gerai.pas mane vienas kiausintakis nepraeinamas.dare laparoskopija ir diagnoze tokia. Nu niekaip neiseina ta leliuki prisikviesti.nei naturaliai nei dirbtinai.kaip uzkeikta.atleiskit mergaites,kad as cia siandiena su tokiom negatyviom nuotaikom,bet atrodo,kad nebera jegu testi ta kelia.dar uosviene siandiena pribaige-sako,as kalbu va su draugem,kodel tu vaiku nenori,vis nesilauki.jau laikas butu.gal daktarus aplankyk. doh.gif asaros riedet pradejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazkieno zmona: 23 vasario 2015 - 11:40
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 02 23, 12:36)
Pas vyra viskas gerai.pas mane vienas kiausintakis nepraeinamas.dare laparoskopija ir diagnoze tokia. Nu niekaip neiseina ta leliuki prisikviesti.nei naturaliai nei dirbtinai.kaip uzkeikta.atleiskit mergaites,kad as cia siandiena su tokiom negatyviom nuotaikom,bet atrodo,kad nebera jegu testi ta kelia.dar uosviene siandiena pribaige-sako,as kalbu va su draugem,kodel tu vaiku nenori,vis nesilauki.jau laikas butu.gal daktarus aplankyk.  doh.gif asaros riedet pradejo.

Taip ir norisi. gun_bandana.gif gun_bandana.gif uz tokius klausimus
Atsakyti
Mano anyta jau buvo palikus mus ramybėj, dabar neturi ką veikti, tai su visom kaimynėm ir bendrom dantistėm aptarinėja mūsų vaikų neturėjimo klausimus ir perpasakoja mums ką kalbėjo g.gif
Atsakyti
Pelargonija, užjaučiu dėl anytos.
Man tokius bairius buvo mama pradėjusi krėsti, bet šiek tiek išauklėjau
Atsakyti
Sveikos,as jau apejau visus gyditojus ir siuntima turiu ligoniu kasoms.Dar patvirtino kad uzdegima pasigavau,tai zvakutes naudoju,lauksiu mmm ir skambinsiuosi susitarti del histero tikslios datos...
Atsakyti
Justuteee sveikinu atlikus žygdarbį 4u.gif su mūsų valdiškom instancijom tikrai yra ką veikt doh.gif Klausyk, o aš dabar staiga pagalvojau, o kaži ar nebūtų galima "išsimušti" iš ligonių kasų, kad apmokėtų ginekologo konsultaciją a? g.gif kaip tu manai? juk iš esmės LT ginekologo konsultacijos kompensuojamos, tai kad mes pasirinkome gydytis LV čia mūsų kaip pacientų teisė ir gal kompensuotų ta dalim, kiek jai yra skirta Lietuvoje.
O man tai va prasidėjo naujas ciklas, buvau pirmadieni pas Treijs'ą, padarė hormonų tyrimus, vėl geriu estrofem ir važiuosiu pirmadienį vizitui. Tikiuosi, kad šį kartą gleivinė bus tolygi, nes jau nusišaut galim kaip atsibodo laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 02 25, 17:20)
Justuteee sveikinu atlikus žygdarbį  4u.gif  su mūsų valdiškom instancijom tikrai yra ką veikt  doh.gif  Klausyk, o aš dabar staiga pagalvojau, o kaži ar nebūtų galima "išsimušti" iš ligonių kasų, kad apmokėtų ginekologo konsultaciją a?  g.gif  kaip tu manai? juk iš esmės LT ginekologo konsultacijos kompensuojamos, tai kad mes pasirinkome gydytis LV čia mūsų kaip pacientų teisė ir gal kompensuotų ta dalim, kiek jai yra skirta Lietuvoje.
O man tai va prasidėjo naujas ciklas, buvau pirmadieni pas Treijs'ą, padarė hormonų tyrimus, vėl geriu estrofem ir važiuosiu pirmadienį vizitui. Tikiuosi, kad šį kartą gleivinė bus tolygi, nes jau nusišaut galim kaip atsibodo laukti  doh.gif

Zinok nezinau,bet labai abejoju,nes cia kaip ir privatus gaunasi...Sunku pasakyti g.gif Kokia slapuke,jokiu ziniu nepranesiai mirksiukas.gif Laikysim kumstukus uz jusu gleivine ir snaigutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir lauksim ziniu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DATTA @ 2015 02 17, 11:52)
Labas visoms smile.gif

Tylu šituose namučiuose, tai pasistengsiu įnešti pavasario ir gerų naujienų.  4u.gif 

IVF darėme pirmą kartą. Pirmas vizitas pas dr. Trejs 2014.11.05, parinko ultra ilgą protokolą (turiu endo). 2015.01.23 atliko punkciją. 2015.01.25 įsodino 2 pipiriukus. 2015.02.05 (10 DPI) hCG - 177; 2015.02.07 (12 DPI) hCG - 309. Šį penktadienį laukia kelionė į LV ir tikiuosi pačių geriausių naujienų  bigsmile.gif

Taigi, kol kas dar labai labai tyliai bet iš visos širdies džiaugiuosi ...  nestuke.gif

Kokios pas jus naujienos po vizito?
Atsakyti
Jei ir kompensuotų tai nebent vieną konsultaciją, neverta tiek vargo. Juk ir lt privačiai nuėjus nekompensuoja.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2015 02 25, 00:36)
Pelargonija, užjaučiu dėl anytos.
Man tokius bairius buvo mama pradėjusi krėsti, bet šiek tiek išauklėjau

Ai, net net neimu į galvą irnesakyk.gif
Atsakyti
man nebereikia, gal kam reikia Gonal-f Pen 450 IU/0.75. Galiojimo laikas iki 05/2016, kaina 110 eur
Atsakyti