Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 23, 19:49)
O gal ir ne. Tiesiog tie kulnai taps zemesni. Mano mama 72 metų nemėgsta lygiapadžių, visur su kulniukais, tik neaukšti jie, kokių 6- 7 cm. As lygiapadziu irgi nemegstu, todel renkuosi platformas. biggrin.gif

thumbup.gif mama,as manau,kad man irgi noresis bent kokio mazo kulniuko biggrin.gif .

QUOTE(Gnulia @ 2014 05 23, 19:53)
ne greit dar  smile.gif tikrai ne greit. as irgi aukstakulniu daugiau nei zemu turiu, kai nebepaeisiu, nesiosiu zemus smile.gif

Aciu tau,nuraminai mane biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 21:11)
thumbup.gif mama,as manau,kad man irgi noresis bent kokio mazo kulniuko biggrin.gif .
Aciu tau,nuraminai mane  biggrin.gif .

tai cia ramink neraminus smile.gif vistiek kiekviena darys kaip jai geriausia ax.gif kai kurie aukstakulniai tokie patogus, kad net nesijaucia, kad pasistiebus vaikstai, o su pilnapadziais isvis begiot galima ax.gif, nors masinoj visada veziojuosi zemus, maza ka...
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 23, 20:24)
tai cia ramink neraminus  smile.gif  vistiek kiekviena darys kaip jai geriausia  ax.gif kai kurie aukstakulniai tokie patogus, kad net nesijaucia, kad pasistiebus vaikstai, o su pilnapadziais isvis begiot galima  ax.gif, nors masinoj visada veziojuosi zemus, maza ka...

Man patogus aukstakulniai tie,kuriu priekyje yra nedidele platformyte,tada to aukscio visai nesijaucia,koja neislenkta.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 21:36)
Man patogus aukstakulniai tie,kuriu priekyje yra nedidele platformyte,tada to aukscio visai nesijaucia,koja neislenkta.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 23 gegužės 2014 - 20:37
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 23, 19:46)

niedulis, dar vienas geras video klipas ir daina su šita grupe, matei???? šita jau man vyras rodė, jam žaiuriai patika
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 21:36)

butent smile.gif o zieminiai su platformyte isvis pasaka, bus liudna kai nebus madinga, nes kojom net su plonytem kojinem niekada salta nebuna
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 23, 21:40)
niedulis, dar vienas geras video klipas  ir daina su šita grupe, matei???? šita jau man vyras rodė, jam žaiuriai patika

Parodykit, noriu pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 23, 20:44)
butent smile.gif o zieminiai su platformyte isvis pasaka, bus liudna kai nebus madinga, nes kojom net su plonytem kojinem niekada salta nebuna

Ana ziema su tokiais ir vaiksciojau,priekyje platforma,kulnas aukstas,bet dar ir storas,patogumas thumbup.gif ,laksciau su jais,kaip basa biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 23, 21:44)

Tikrai. Gali bristi per balas, druskas ir šlapdribas. Koja nesušlampa.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti