Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

Kaitalioja pastoviai kainas 6pm... Nors va tokiu pintu, idomesniu tai neturetu labai nukainuoti. Nebent tada, kai dydziu liks keli g.gif
Paprasti, klasikiniai modeliai pigiai buna, sitie apie 80$ buvo kelias dienas
http://www.6pm.com/f...cracked-leather
Atsakyti
Gavau megztuka Boxy Textured Diamond Weave Pullover Sweater

Nors dvejojau ar ji imti, nes nemegstu baltos spalvos, bet dabar dziaugiuos, man patiko smile.gif
Rankoves aptemptos, pats laisvas thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 29 gegužės 2014 - 15:34
Pupen, labai fainas megstukas wub.gif thumbup.gif O kur ir uz kiek pavyko paimti? blush2.gif
Atsakyti
Girl, o kodel Marla parduodi? 4u.gif Nepateisino lukesciu, ar tiesiog modelis netiko?

Va padariau keleta foto... Panos ar as cia per daug smulkmeniska? Ka jus darytumet, nesiotumet sau laimingos, ar reikstumet pretenzijas? Nu man tai matosi tas uzsiuvimas, 209lt. sumokejau uz palaidine, nu su broku ji man neverta tokios kainos tikrai unsure.gif dar laukiu is tarpininkes sprendimo... rolleyes.gif

Atsiprasau nelyginta..

user posted image

user posted image

user posted image

Pupen, labai graziai megztukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 05 29, 16:05)
Pupen, labai fainas megstukas wub.gif  thumbup.gif  O kur ir uz kiek pavyko paimti? blush2.gif

Aciu!
Is ASOS uz 32 svarus 4u.gif

QUOTE(mimsy @ 2014 05 29, 16:08)
Girl, o kodel Marla parduodi?  4u.gif Nepateisino lukesciu, ar tiesiog modelis netiko?

Va padariau keleta foto... Panos ar as cia per daug smulkmeniska? Ka jus darytumet, nesiotumet sau laimingos, ar reikstumet pretenzijas? Nu man tai matosi tas uzsiuvimas, 209lt. sumokejau uz palaidine, nu su broku ji man neverta tokios kainos tikrai  unsure.gif dar laukiu is tarpininkes sprendimo...  rolleyes.gif
Atsiprasau nelyginta..

Pupen, labai graziai megztukas  4u.gif

Aciu!

As irgi esu labai smulkmeniska ir su tokiu broku nesitaikyciau schmoll.gif
Bet atrodo palaidine labai graziai smile.gif
Atsakyti
Mimsy, pati bliuskyte faina, ir Jums labai labai tinka 4u.gif Gal biski papilsiu druskos ant zaizdos, bet man tas brokas is foto ryskiai matosi blink.gif Nebent isardyti toki susiuvima, ir pabandyti kruopsciau uztaisyti g.gif Bet tai vis tik daikta gavote sugadinta, o kai uz tokia kaina, tai abydna 4u.gif
Atsakyti

Megstukas atrodo tikrai labai  wub.gif Bet nuosirdziai patariu grazinti, jei imanoma, moketa tikrainemazai ir visgi daiktas pirktas naujas, tai ir norisi gauti nauja, as tuo klausimu kategoriska  schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare2009: 29 gegužės 2014 - 17:19
pupen, megztukas graziai thumbup.gif
mimsy, matosi tikrai tas susiuvimas unsure.gif As jei labai labai noreciau jo, nesciau siuvejai, kad isardytu ir normaliai susiutu. Idomu, kokia ten skyle, gal isvis neimanoma butu uztaisyt, kad i akis nekristu g.gif
Bet siaip tai taip, ko gero grazinti noreciau, nes brangoka, kaip uz brokuota g.gif
Ir paciai nesiot toki nemalonu... Nebent siuveja tobulai susiutu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 29 gegužės 2014 - 17:33
Zalia French Courtship Slip turbut pasiliksiu, nepardavinesiu biggrin.gif Neperka niekas, tai ir nereik lotuliukas.gif Norisi man ja taip nesioti, toks skudurinis gal stilius, bet man patinka ax.gif Tokie orai atvese, sitaip galeciau nesioti...
http://images51.fotk....jpg?1401382889

Atsakyti
Vvaiva, tinka tau toks stilius cool.gif

Aciu merginos uz komplimentus ir pastebejimus, labai laukiau sios palaidines ir patinka kaip ji atrodo, na bet brokuotos nenoriu.. aciu tarpininkem MM&Daliux, sake grazins sia ivory, o as dabar lauksiu sios palaidines stone spalvytes, tikiuos su ja bus viskas puiku wub.gif Noriu as ja turet vistik, nors ir saugot itin turesiu... rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
Mimsy, tikrai matosi nelabai gražiai tas susiuvimas verysad.gif aišku, jei būtų daiktas iš kokio SH už 20lt, tai gal ir numotum ranka, bet už tiek, tai jau visvien norisi, kad būtų gerai. Šiaip gražiai ji atrodo 4u.gif Noriu ir aš jos, bet dabar jau labai bijau biggrin.gif

Dėl Marla tai ilgai svarsčiau aš dėl jos, vis pasimatuodavau, bet pagalvojau, kad tikrai neturėsiu, kur su ja eiti. Man ji tokia kur nors prie jūros, kurorte (bet jau tokiu atveju ta sintetika nemaloniai per šilta), o į Kauno senamiestį aš su tokia taip ir nebūčiau išdrįsus išeit, nu netinka man toks rūbas miestui ir vsio ax.gif Šiaip tikrai dailiai ji atrodė. Jei nebūtų kitų gražių suknelių, tai šią irgi būčiau pasilikus tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Pupen, visai fainas megztukas mirksiukas.gif

Mimsy, tikrai uz tokia kaina neverta tokio brokuoto pasilikti schmoll.gif O siaip atrodo labai graziai wub.gif Jeigu atpigs ir as noresiu ax.gif

VVaiva, ale Tau laabai tinka FP stiliukas cool.gif

Girl, kaip tik norejau klausti kokia suknia pardavei, nes net nespejau pamatyti, o idomu buvo lotuliukas.gif
Atsakyti