Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(keistuole @ 2014 06 08, 22:59)
o koks pas jus dydis?

L dydis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 06 08, 21:25)
Merginos, kaip manote tokia suknele imanoma per krikstynas devet ar isvis ji ne i tema?  ax.gif 

Mimsy, pili man druska ant zaizdos doh.gif
Is tikro suknele puikiai atrodo Tau wub.gif As tai drasiai rengciausi krikstynom, nors apie reikalavimus nieko nenutuokiu ir man vienodai siuo klausimu blush2.gif rolleyes.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2014 06 08, 21:36)

Enura, jei bus noro pas mane paziureti gali kada prie progos 4u.gif

Nu reiks prasytis bent parodyti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mimsy, suknele tikrai tiks krikstynoms ir butinai ja renkis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mimsy, eik tu sau, kaip gerai atrodo ta suknele, pamenu, kaip svarstei, kaip realiai ji atrodys. Tai galiu pasakyti - tobulai wub.gif ir krisktynoms ja isivaizduoju, ypac, jei sakai reali spalva paskutinej foto
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 06, 18:40)
Kokie sortai  wub.gif  wub.gif Kur rast tokius  g.gif
http://www.freepeopl...7-466219F4EA95/

gal sie cia g.gif
http://www.freepeopl...B-EB5BCFE2AD06/
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 06 09, 08:21)

Aha, labai panasiai atrodo, bet man pirmoj foto dzinsas fainesnis kazkoks g.gif Minkstesnis, sendintas wub.gif Nors gal tik nufotkinta kitaip, gali but g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 06 08, 23:28)
mimsy, eik tu sau, kaip gerai atrodo ta suknele, pamenu, kaip svarstei, kaip realiai ji atrodys. Tai galiu pasakyti - tobulai wub.gif  ir krisktynoms ja isivaizduoju, ypac, jei sakai reali spalva paskutinej foto

drinks_cheers.gif pritariu smile.gif

Mimsy, net neabejok, įspūdingai su ja atrodysi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 06 08, 18:02)
Aš turiu 4u.gif Ūgis 178cm, tai ilgis pats tas, gale siekia žemę tip top biggrin.gif Nešioju S/M dydį arba 36/38, ėmiau S/M - tinka idealiai. O grožis man jos neišpasakytas, stilius FP man toks so so, labai mažai kas patinka, bet atsidarius spintą šita suknelė vis dar kaskart mano akį džiugina wub.gif

Aš ją jau užsisakius, laukiu atkeliaujant, tik dabar kiek išsigandau, mano ūgis 170cm, tai įdomu, ar stipriai per ilga bus, ar aukštakulniai tą reikalą išspręs biggrin.gif
Atsakyti
na ir sugundet su ta ilga geleta suknele rolleyes.gif

Kas siom dienom pirkot, kur geresne jos kaina dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 06 08, 22:25)
Merginos, kaip manote tokia suknele imanoma per krikstynas devet ar isvis ji ne i tema?  ax.gif  Niekaip neapsisprendziu, krikstynos nedideles, baznytele misko apsupty, tai man visai idomiai ziuretusi tokia, bet is aplink nemazai nuomoniu girdziu, kad butina krikstynoms detis sviesius, pastelinius rubus... kaip neidomu.. vaikeliui tai suprantu, zinoma dukryte visa balta bus, bet tevam irgi butina? Man dar idomiau butu, jei tik vaikas vienas is visu issiskirtu  wub.gif cia jo svente... As cia jauciu visai ne i tema, bet suknele tai FP  bigsmile.gif  biggrin.gif 

Va apie sia as

user posted image 

man suknelė labai labai gražiai atrodo, tačiau, man asmeniškai per didelė iškirptė bažnyčiai. Tačiau čia tik mano nuomonė
Atsakyti
Gal kuri turit? smile.gif

http://www.freepeopl...D-B973EA5B891F/
Atsakyti
Mergaites padėkite ieškau jau labai ilgai šios suknutes
Peacemaker Print Shapeless Dress ivory kombo spalvytes xs dydzio
Na bet niekur nerandu 4u.gif
Atsakyti