Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(driu @ 2014 06 19, 07:41)
dar laukiu kainos geros  smile.gif o siaip frye tai vieni 8 geri, kiti 8,5  4u.gif

Tai tada tikrai ne lygiai 25 cm, nes man Frye 8,5 dideli, turiu 4 poras. Ir Lietuvoje, pvz. iš Dolitos asortimento 38, kartais 38,5 (jei mažinti) tinka, arba jūsų pėda platesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 18, 18:27)

Suknute Prairie Ruffle

O jus pirkot is ebay uz 39$? Kiek mazdaug i LT ji gavos? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2014 06 18, 23:07)
Vvaiva, suknute su ilgais batais super, super, tobula  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu! wub.gif

QUOTE(zaliass @ 2014 06 18, 23:52)
Pasaka!  thumbup.gif  Batai,suknele,papuosalas viskas liux!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu aciu biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(driu @ 2014 06 19, 08:41)
oi kiek groziu pridejo VVaiva smile.gif man labai patiko raudonoji suknele- tunika su dzinsais  wub.gif

Dar reiks paziuret ja prie lygiapadziu, bet tas ilgis erzina, plius plati ji, ypac is nugaros. Vis tampyciau zemyn, nes atrodytu, kad pasikelia doh.gif Su dzinsais smagiau... ax.gif

QUOTE(kleenex @ 2014 06 19, 08:59)
O jus pirkot is ebay uz 39$? Kiek mazdaug i LT ji gavos? ax.gif  4u.gif

Taip, is Ebay uz 40$. Litais 124 cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 19 birželio 2014 - 08:34
VVaiva, Aciu 4u.gif

O koki dydi pirkot? XS ar S ?
Atsakyti
Temoje vis kalbėjote apie taisymus, galbūt galėtumėte rekomenduoti gerą siuvėją Kaune? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 06 18, 22:53)
As tai siandien suknyte cold shoulder gavau, tai vyras pamates maisiuka sako ir vel is tos skuduru parduotuves?  lotuliukas.gif Nu nemegejas free people  biggrin.gif Bet rimtai suknyte lengvai naktinius primena, medziaga tokia labai kasdieniska, nelabai ja pasipuosi, ryt gal foto padarysiu  4u.gif Man siaip patiko, tik neverta tokios kainos, kokia as mokejau  smile.gif

Tai kad ji tokia ir yra kasdiene, pasipuosti tai tikrai schmoll.gif Bet kai karsta kur nors kurorte, kelionej tai man labai tinkama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kleenex @ 2014 06 19, 09:53)
VVaiva, Aciu 4u.gif

O koki dydi pirkot? XS ar S ?

XS turiu dvieju spalvu sias suknutes. Laisvos jos, apatinukai tik siauresni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 19 birželio 2014 - 13:11
QUOTE(enura @ 2014 06 19, 09:53)
Tai kad ji tokia ir yra kasdiene, pasipuosti tai tikrai  schmoll.gif Bet kai karsta kur nors kurorte, kelionej tai man labai tinkama  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Kurortui, kelionei tobula drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 19, 13:11)
XS turiu dvieju spalvu sias suknutes. Laisvos jos, apatinukai tik siauresni  mirksiukas.gif

ACIU!! 4u.gif
Atsakyti
Prairie Ruffle

O cia sita su aptinuku? Nes foto pavaizduota jog be, bet apraso nelabai suprantu..Padekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kleenex @ 2014 06 20, 08:29)
Prairie Ruffle

O cia sita su aptinuku? Nes foto pavaizduota jog be, bet apraso nelabai suprantu..Padekit 4u.gif

pagal realia foto be, o aprasyme tik mini, kad turi buti nesiojama su apatinuku, keistokai, nes mergaites minejo, kad buna su g.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 06 20, 11:14)
pagal realia foto be, o aprasyme tik mini, kad turi buti nesiojama su apatinuku, keistokai, nes mergaites minejo, kad buna su  g.gif

Turiu 2 sias suknytes ir abi gavau su apatinuku, bet ebay visko pasitaiko, gal todel ir kaina tokia, kad be apatinuko g.gif
Atsakyti