Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(pupen @ 2014 05 23, 20:27)
M tik buvo toki ir ciupau. Skaiciau,kad atitinka dydi, nesioju S/M tai turetu tikti.
Kad tik kokio broko nebutu, nes grazinimas turbut jei taip staiga atsirado.

Jeigu vdrug netiktu, prasom ir man pasiulyti 4u.gif mirksiukas.gif
O Laureta normaliai uzsako? g.gif Nes kaip suprantu per ja neaisku nei kaip, nei kada prekes ateis rolleyes.gif Nebus taip, kad neuzsake unsure.gif Niekad nepirkau per ja, tik girdejau atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 23, 21:42)
Jeigu vdrug netiktu, prasom ir man pasiulyti  4u.gif  mirksiukas.gif
O Laureta normaliai uzsako?  g.gif Nes kaip suprantu per ja neaisku nei kaip, nei kada prekes ateis  rolleyes.gif Nebus taip, kad neuzsake  unsure.gif Niekad nepirkau per ja, tik girdejau atsiliepimu

Aš kartą susidūriau su Laureta, mano patirtis nekokia unsure.gif O ir šiaip kai permečiau temą tai kultūros pramokti jai reikėtų, nors panelės dalintojos - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 23, 20:42)
O Laureta normaliai uzsako?  g.gif Nes kaip suprantu per ja neaisku nei kaip, nei kada prekes ateis  rolleyes.gif Nebus taip, kad neuzsake  unsure.gif Niekad nepirkau per ja, tik girdejau atsiliepimu

Man viskas sklandziai per ja smile.gif Esu per visas tarpininkes pirkusi, nei su viena jokiu problemu neturejau, bet turiu pripazinti, kad greiciausiai siuntinukai per Kate ateina, cia tai faktas smile.gif

Vvaiva, tunika kokia bigsmile.gif wub.gif Zymiai graziau, nei internetineje nuorodoje, net nera ka lyginti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 23 gegužės 2014 - 21:47
QUOTE(mimsy @ 2014 05 23, 22:46)
Vvaiva, tunika kokia  bigsmile.gif  wub.gif Zymiai graziau, nei internetineje nuorodoje, net nera ka lyginti  cool.gif

Aciu! drinks_cheers.gif Galvoju, prie kokiu sortu plesytu galima butu nesioti. Nors as dar iki sortu ''nedaejau '' lotuliukas.gif Sukneles jau nesioju, bet apsinuogint iki sortu dar kazkaip per anksti man biggrin.gif
Siandien Lucy Button maxi pranesiojau. Geriu geris man ta suknele, tikrai viena graziausiu ir mylimiausiu is FP wub.gif Ypac tokiems karsciams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 23 gegužės 2014 - 21:55
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 23, 21:52)
Siandien Lucy Button maxi pranesiojau. Geriu geris man ta suknele, tikrai viena graziausiu ir mylimiausiu is FP  wub.gif Ypac tokiems karsciams  thumbup.gif

vat vat man ta Lucy Button neiseina is galvos smile.gif netgi labiau nei Peacemaker wub.gif Tik mane suglumino, kad ji yra is Intimate serijos unsure.gif
Kaip noreciau kokios panasios bet nepersvieciamos, butu man irgi tobula wub.gif Apskritai noreciau kokios trumpom rankovem per prieki susagstomos, kad butu galima susegt-atsegt praskiepa pasidaryti didesni ar mazesni, bet kazkaip nieko neuzmaciau panasaus ir dar uz padoria kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 23, 23:46)
vat vat man ta Lucy Button neiseina is galvos  smile.gif netgi labiau nei Peacemaker  wub.gif  Tik mane suglumino, kad ji yra is Intimate serijos  unsure.gif
Kaip noreciau kokios panasios bet nepersvieciamos, butu man irgi tobula  wub.gif Apskritai noreciau kokios trumpom rankovem per prieki susagstomos, kad butu galima susegt-atsegt praskiepa pasidaryti didesni ar mazesni, bet kazkaip nieko neuzmaciau panasaus ir dar uz padoria kaina  ax.gif

Aha, is Intimates ji, kaip ir tos populiariosios gipiurines French Courtship Slip...
Po jomis apatiniu reikia, tik tiek. Bet man labai fainos laisvalaikio sukneles wub.gif
Su apatine suknute ir ta Lucy nepersisviecia.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 23, 20:42)
Jeigu vdrug netiktu, prasom ir man pasiulyti  4u.gif  mirksiukas.gif

As esu pirkus turbut per visas tarpininkes.
Uzsakyt uzsako ir prekes ateina.Tik dazniausiai keliauja ilgiau nei pas kitas tarpininkes.
Vengiu per ja uzsakinet, nes tikrai neaisku kada laukti tos prekes. Plius atsiemimas ziauriai nepatogus, lyginant su rudaplauke ar MM kur atsiimu praktiskai kieme smile.gif
Bet vakar siunciau keliom,kad tik pagautu, ir pirma atsiliepe Lauretos mergaite, kitos isvis tik velai vakare atrase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 24 gegužės 2014 - 06:46
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 23, 23:22)
Aha, is Intimates ji, kaip ir tos populiariosios gipiurines French Courtship Slip...
Po jomis apatiniu reikia, tik tiek. Bet man labai fainos laisvalaikio sukneles  wub.gif
Su apatine suknute ir ta Lucy nepersisviecia.

bet galvoju su apatine sintetine aptempta gi per karsta rolleyes.gif ar tiktu po ja ir ta apatine medvilnine, kur buna daznai kartu su suknelem g.gif

QUOTE(pupen @ 2014 05 24, 06:42)
Bet vakar siunciau keliom,kad tik pagautu, ir pirma atsiliepe Lauretos mergaite, kitos isvis tik velai vakare atrase smile.gif

na lauksim pasirodant bigsmile.gif

o as pranesiojau savo Sunbeams savaitgali ax.gif Tai geriu geris tokiu oru wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 25, 20:58)
bet galvoju su apatine sintetine aptempta gi per karsta  rolleyes.gif ar tiktu po ja ir ta apatine medvilnine, kur buna daznai kartu su suknelem  g.gif
na lauksim pasirodant  bigsmile.gif

o as pranesiojau savo Sunbeams savaitgali  ax.gif   Tai geriu geris tokiu oru  wub.gif  thumbup.gif

Su sintetine apatine tai tikrai karsta turetu buti. As rengiausi medvilnine, nuo kazkurios FP sukneles. Labai liuks ir spalviskai ir siaip thumbup.gif
Pirmadieni dar gautus FP pakomentuosiu. Prie vyro savaitgali nenoriu pikiruotis su naujais pirkiniais lotuliukas.gif
O Sunbeams man ir norejosi pranesioti per karscius, bet nusprendziau, kad su aulinukais man ji graziau atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 25 gegužės 2014 - 20:05
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 25, 20:02)
Su sintetine apatine tai tikrai karsta turetu buti. As rengiausi medvilnine, nuo kazkurios FP sukneles. Labai liuks ir spalviskai ir siaip  thumbup.gif
Pirmadieni dar gautus FP pakomentuosiu. Prie vyro savaitgali nenoriu pikiruotis su naujais pirkiniais lotuliukas.gif
O Sunbeams man ir norejosi pranesioti per karscius, bet nusprendziau, kad su aulinukais man ji graziau atrodo rolleyes.gif

Tai gal jau su Marla pamatysim bigsmile.gif

O Sunbeams mano kai balta, tai man kaip tik kai karsta su ja gerai ir be aulinuku blush2.gif kurorte ir vansai gerai buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 25, 21:34)
Tai gal jau su Marla pamatysim  bigsmile.gif

O Sunbeams mano kai balta, tai man kaip tik kai karsta su ja  gerai ir be aulinuku  blush2.gif kurorte ir vansai gerai buvo  rolleyes.gif

Aha, Marla tai patiko wub.gif Galvoju, gal sau ir dvieju spalvu reikes pasilikti, nes atrodo jos skirtingai del skirtingu rastu... Pagalvosiu dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2014 05 23, 20:06)
Grizus dabar vel is iprocio spaudziu be jokios vilties ziuriu yra!  smile.gif

gavau savaitgali peacemaker is ebay, kaip ir be broko smile.gif smagi suknyte 4u.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 05 25, 20:44)

VVaiva, o dzinsai irgi FP? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 26 gegužės 2014 - 08:02