Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

QUOTE(Darsė @ 2014 07 01, 12:46)
Dar parodysiu vieną balkonėlį, pelargonijų ten nedaug, jos draugijoje su verbenomis, bakopomis ir surfinijomis:

Gražiai spalvingas ir gražus balkonas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocė @ 2014 07 01, 15:35)
Gražus balkoniukas  wub.gif

Aš retokai rodausi, bet kai šiemet "tiek daug" žiedų, tai ir aš temos pagražinimui keletą įkelsiu, o tai temos svečiai pagalvos, kad šiemet visai pelargonijos atostogauja  tongue.gif
Va keletas mano žiedelių:

Cioce labai graži kompozicija, labai patiko wub.gif
Ir žiedukai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Labai visų gražūs žiedai wub.gif
Pas mane taip pat žydi ax.gif

Richards Hodgson
user posted image
Mrs. Salter Bevis
user posted image
Johns Chameleon
user posted image
Dylan Cherone
user posted image
Sister Henry
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 07 01, 17:49)
Labai visų gražūs žiedai  wub.gif
Pas mane taip pat žydi  ax.gif

Labai gražios šukuosenos wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Vidam, lietaus pas mus užtektinai, tik šioms gėlėms pasisekė, nes jos po stogu, ne kiekvienas lietus jas pasiekia.

Cioce, gražūs žiedukai, ypač kompozicija wub.gif Patinka man mix'ai, tik nelabai aš moku su jais elgtis.

Jediara, matosi, kad ir pas jus jau kolekcija nemaža thumbup.gif Sudomino tas Johns Chameleon, nematytas, gražus wub.gif

Aš atostogauju, šiek tiek pakeliavau ir dabar tupiu namuos, tai vaikštau aplink gėlės, skant tupinėju aplink biggrin.gif
Čia tulpiažiedes parsinešiau namo pasišildyti:
user posted image
Turiu pasakyti, kad ilgai buvau joms abejinga, šiemet nusipirkau parodoj, labai pasiteisino, auga gražūs krūmeliai, žiedynai dideli ir pilni rolleyes.gif

O čia blyškiaveidžių porelė, Video Blush ir Odensjo Poetry in Motion:
user posted image
Labai patinka abi, negaili žiedų wub.gif

Beje, mačiau rusaitės forume jau įmetusios ateinančių metų parodos datas rolleyes.gif Tai noriu paraginti, jei finansai leidžia, pasiplanuokit ir pasidarykit sau šventę, aš ir dabar dar su šypsena ir virpuliuku prisimenu, kaip smagu buvo ten sukinėtis tarp gėlių ir rinktis ax.gif
Atsakyti
Man labai graži Video Blush wub.gif tokia lengvutė...netgi panaši į flioksą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 01, 19:41)
Man labai graži Video Blush  wub.gif tokia lengvutė...netgi panaši į flioksą wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 07 01, 10:36)
Mano kai kurios gėlės nuo šalčio ir lietaus paraudusiais lapais unsure.gif  Turbūt reiks keletą namo parsinešti, palepinti g.gif

QUOTE(Vidam @ 2014 07 01, 11:20)
Pas mane tas pats, net neturiu šiemet ką parodyti...žydi pavieniais žiedais. Lyja ir lyja, naktys šaltos, o juk pelargonijos saulutės mėgėjos. Dar tikiuosi gal ateis ta tikra vasarą arba bent ruduo bus normalus. Pykta iki negalėjimo , taip vargau per žiemą apsikrovusi  doh.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 07 01, 11:48)
pas mane daugeliui lapai su puvinio dėmėm  doh.gif einu ir skabau,svyranti tai iš vis baisi  doh.gif

Oi, o as galvojau cia as viena tokia.
Tik ir matau tokias grazias nuotraukas, o pas mane lapai paraude, svyrancias kazkoks velnias uzpuoles. O siandien apziurejau dar rimciau ir radau kazkokias musytes su vorais ant lapu sau namus susukusius mano pelargonijose doh.gif
Vnz, esu labai nevykusi augintoja blush2.gif
Planuoju ryt jas nupurksi, jei oras geras bus smile.gif O jei toks oras bus ir toliau viska tempsiu namo, uzteks gelytes kankinti, nors didzioji dalis ir po stogu tupi bet vistiek matau vargsta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufi: 01 liepos 2014 - 20:11
QUOTE(Rufi @ 2014 07 01, 21:08)
O jei toks oras bus ir toliau viska tempsiu namo, uzteks gelytes kankinti, nors didzioji dalis ir po stogu tupi bet vistiek matau vargsta sad.gif

Po stogu neturėtų vargti g.gif nes joms patinka lauke, tik gal naktys šaltokos. Kai aš neturiu balkono, tai kambaryje irgi prastai auga, kaip tik atsigaudavo kai į lauką išnešdavau, tiesiog subujodavo.
Na , dar nenukabinkim nosies, gal sugrįš tikra vasara ir dar pasidžiaugsime savo augintinėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
foxy
user posted image
baltoji bevardė kompaktukė ( nusikišau kažkur pavadinimą doh.gif )

user posted image

bevardė, puošianti ,,darbinį" lovelį per vidurį, kur iš šonų raudonos svyrančios. kol kas nedidelė, bet pilna žiedų
user posted image
user posted image
ir dar darbinis vazonikas, prie įėjimo riogso

user posted image
,,darbinės"- iš vietinių šiltnamių ,,gėlininkų"

pavadinimų nažanau unsure.gif
Atsakyti
Maniškė "šiukšlintoja" wub.gif
user posted image
Žydi noriai, auga - nelabai unsure.gif
Atsakyti
Vancouver gražuolė. Labai gražios visų kompozicijos. Darsės balkonas kaip iš paveikslėlio wub.gif
Dar viena kompozicija, spec. fotkinau jums, bet po lietaus, tai tokios apdaužytos, gera spalva, raudona, bet tokia sodri, tamsesnė. Dvi šakelės jau namuose blush2.gif , lauksim šaknų ax.gif Čia taip tiltas per krioklį iš abiejų pusių papuoštas. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 02 liepos 2014 - 07:37
Para Austrija? ax.gif ak grazu

gelytes visu grazios, tokios nedrasios, musu ta vasara doh.gif susaldyt, o ne susildyt baigia viska
Atsakyti