Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

QUOTE(jediara @ 2014 07 24, 21:17)
Maniškė Rod Rosenknopp
Gween Lewington
Swanland Pink

Oho žiedų jūra bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
jediara, ačiū už greitą atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas galite padeti, kas yra su mano daigeliais? Lapu krastai geltonuoja ir sukasi, kita lapo puse atrodo graziai, jokiu kenkeju. Gal siaip ko truksta? Lieju saikingai, kai zeme isdziusta.

user posted image

O cia ir ant lapu idomios demes:

user posted image
Atsakyti
tarkit žodį, kas galit- ar normalu, jog žiedlapiai iš baltų nusispalvintų rožiniais? nu toks vaizdas kad kas nudažo kas kelintą žiedą- pora dienų būna balti, o paskui liejasi iš viduriuko riužavumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 28, 21:27)
tarkit žodį, kas galit- ar normalu, jog žiedlapiai iš baltų nusispalvintų rožiniais? nu toks vaizdas kad kas nudažo kas kelintą žiedą- pora dienų būna balti, o paskui liejasi iš viduriuko riužavumas g.gif

na pas mane pavasarį irgi taip buvo, o dabar jau sunormalėjo, visada baltos. Bet tas ružavumas vistiek labai gražus buvo wub.gif
Atsakyti
O pas mane MONAMI dovanėlė April Snow skleidžiasi balta smile.gif

user posted image

Ir pradeda žydėti "senukuose " pirkta Salmon Komtess

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 28, 22:23)
O pas mane  MONAMI dovanėlė April Snow skleidžiasi balta  smile.gif

taip ir turi būt,paskui krašteliai pradės rausvėti wub.gif
user posted image
*
user posted image
*
Atsakyti
Wau...kokia bus gražuolė wub.gif wub.gif Bornholm buvo didelė atžala, tai padalinau per pusę ir abi prigijo...viena jau leidžia pumpurėlį, laukiu žiedelio wub.gif
MONAMI, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 28, 23:03)
Wau...kokia bus gražuolė  wub.gif  wub.gif  Bornholm buvo didelė atžala, tai padalinau per pusę ir abi prigijo...viena jau leidžia pumpurėlį, laukiu žiedelio wub.gif
MONAMI, labai ačiū  4u.gif

4u.gif
o Bornholm pastebėjau,kad nemėgsta dienos saulės,nes stovėjo kur gaudavo tik vakare tai buo visa ryški,o dabar pernešiau ant dieninės ir išbluko visa unsure.gif parnešiau atgal ant vakarinės palangės wub.gif
Atsakyti
O aš galvojau, kad kaip tik margalapėms reikia kuo daugiau šviesos g.gif Buvau abi pasodinusi lauke, bet vieną parsinešiau į namus, nes norėjau margų lapų ant palangės smile.gif ryškumo tikrai lapams trūksta g.gif bet pas mane namuose saulės visai nematys, nes yra tokių gyventojų, dėl kurių turi būti nuleisti roletai, nes bijo saulės. Tai gal visai pažaliuos...jei ką ,vėl komandiruosiu į lauką smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 28 liepos 2014 - 22:31
QUOTE(Vidam @ 2014 07 28, 23:22)
O aš galvojau, kad kaip tik margalapėms reikia kuo daugiau šviesos g.gif Buvau abi paosdinusi lauke, bet vieną parsinešiau į namus, nes norėjau margų lapų ant palangės  smile.gif ryškumo tikrai lapams trūksta  g.gif

na aš dabar pastebėsiu,jei ant vakarinės palangės vėl patamsės tai vadinasi nemėgsta dieninės saulės g.gif

ir įsitikinau - kuo mažesnis vazonėlis tuo greičiau žydi ax.gif
nes augo pirmosios rožiažiedės gan didesniuose vazonuose ir išaugo monstrai - vien lapai be žiedų doh.gif ,atsinaujinusi susodinau į per pus mažesnius ir jau žydi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Silena @ 2014 07 28, 14:08)
Sveiki. Gal kas galite padeti, kas yra su mano daigeliais? Lapu krastai geltonuoja ir sukasi, kita lapo puse atrodo graziai, jokiu kenkeju. Gal siaip ko truksta? Lieju saikingai, kai zeme isdziusta.
O cia ir ant lapu idomios demes:

aš tiesiog išskinu tokius lapus,net nesigilindama kas joms yra blush2.gif
ten kur dėmės tai gal sakyčiau buvo vandens lašeliai ir nudegė ant saulės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 07 25, 00:27)
Oho žiedų jūra  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif

Ir dar žiedelių ax.gif

April Snow
user posted image

Appleblossom rosebud
user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 07 29, 00:33)

aš tiesiog išskinu tokius lapus,net nesigilindama kas joms yra  blush2.gif
ten kur dėmės tai gal sakyčiau buvo vandens lašeliai ir nudegė ant saulės  g.gif

drinks_cheers.gif Darau taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 29 liepos 2014 - 09:21