Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 9 tema

Dar keletas foto:

Drottningholm

user posted image

user posted image

Joy

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Merginos, kaip su svyrančių dauginimu? Vis neišeina įšaknydint šakelių, jos čia tokios kapriznos ar atskiros technologijos reikia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smina @ 2014 08 10, 21:57)
Dar keletas foto:

Drottningholm

user posted image

user posted image

Joy

user posted image

user posted image

user posted image

JOY ziedai NEPAKARTOJAMI!!!!
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2014 08 11, 11:47)
Merginos, kaip su svyrančių dauginimu? Vis neišeina įšaknydint šakelių, jos čia tokios kapriznos ar atskiros technologijos reikia? doh.gif

Ir man sitas klausimas aktualus.Tokia pati beda,kiek dauginu niekaip nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2014 08 11, 15:47)
Ir man sitas klausimas aktualus.Tokia pati beda,kiek dauginu niekaip nepavyksta.

kai nusibosta cackinti kišu žemėn ir laukiu,bet man su jom irgi sudėtingiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2014 08 11, 15:47)

Kiek esu dauginusi, pastebejau,kad svyrancios geriausiai isisaknyja pavasari, veliau ne visos, kai paprastos-kompaktines-bet kada.
Pavasari svyranciu daigiukus kisu zemen i plastikini permatoma indeli,uzdengiu celofaniniu maiseliu ir laukiu, kol pasimatys sakneles.
Atsakyti
QUOTE(smina @ 2014 08 10, 21:57)
Dar keletas foto:

Drottningholm
Joy

Labai gražios. O jau Joy kokiais rausvais nuo saulės žandukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2014 08 11, 17:20)
Kiek esu dauginusi, pastebejau,kad svyrancios geriausiai isisaknyja pavasari, veliau ne visos, kai paprastos-kompaktines-bet kada.
Pavasari svyranciu daigiukus kisu zemen i plastikini permatoma indeli,uzdengiu celofaniniu maiseliu ir laukiu, kol pasimatys sakneles.

vadinas užteks draskyt savo gražuoles- lauksim pavasario 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2014 08 11, 16:20)
:

drinks_cheers.gif
Dabar per karscius ir kompaktine nupuvo... manau jai per karsta dregme buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 08 11, 21:20)
Dabar per karscius ir kompaktine nupuvo... manau jai per karsta dregme buvo doh.gif

drinks_cheers.gif man irgi bent kelios šakelės nusibaigė ir nesupratau kame reikalas,bet matyt karštis paveikė doh.gif
Atsakyti
Svyrancios sunkiai ir man prigyja, lengviau yra nusipirkti lotuliukas.gif
Nuskynus sakele ja palaikykit- apvytinti reikia, aisku, ne ant saules. kelias valandas tiesiog palaikau, kita karta ir per nakti, tada kisu i zeme. Geriausiai prigyja moliniame ar mediniame vazone, lovelyje. Plastmasiniame isaknydinti man dar nepavyko, supuva, nebent naudoti stimuliatorius g.gif . Pavasari saknydintos, is tikruju, beveik visos prigijo, bet jas buvau ikisusi jau prie suaugusiu pelargoniju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 11 rugpjūčio 2014 - 20:58
As kiekviena rugseji dauginu svyrancias. Senasias ismetu, nes nera kur laikyt. O plenciukus stimuliatoriuj apvolioju ir i zemes sukisu. Prigyja 90 proc. Per ziema auginu, pavasari dar pasidauginu.
Man daug reikia, tai pinigu gaila.
Atsakyti