Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 12

QUOTE(Muxeliux @ 2014 05 27, 15:38)
Labas  4u.gif

Ar yra laukiančių Žvėryno darželiuose ir gavusių pranešimus apie priėmimą?
Matau, kad eilės po truputį trumpėja, todėl darosi neramu, nes bent į vieną darželį tikimės pakliūti... ax.gif

labas:-)
mes laukiam,bet dar nepakliuvom,pirmu numeriu boružėlė,bet ten kolkas tik 24.. kokiose jūs vietose?
Atsakyti
QUOTE(Wet_hair @ 2014 05 27, 18:45)
Mes taip pat laukiame į Bitutę antru Nr., esame 23 eilėje. Bus dvi lopšelinukų grupės po 15 vaikų, buvau savivaldybeje konsultavausi ir tą išsiaiškinau. Eilė nejuda nuo šeštadienio, pranešimo dar negavome, pagal viską turime lankyti Nr. 1 Gelvonėlį, ten esame 12 eilėje, bus 3 mažiukų grupės po 15 vaikų (viena iš jų rusų).

Labai keista, nes Gelvonėlyje man direktorė sake, kad priims maximum 17 vaikų. O savivaldybė šnekėjo kad iš pradžių 21, o po to 27.
Atsakyti
QUOTE(Leery @ 2014 05 28, 05:38)
labas:-)
mes laukiam,bet dar nepakliuvom,pirmu numeriu boružėlė,bet ten kolkas tik 24.. kokiose jūs vietose?

Mes pirmoj vietoj įrašę Linelį (25), po to Boružėlė (36), Eglutė (15) ir Pušynėlis (16).
Atsakyti
QUOTE(Muxeliux @ 2014 05 28, 10:27)
Mes pirmoj vietoj įrašę Linelį (25), po to Boružėlė (36), Eglutė (15) ir Pušynėlis (16).

Ir ar juda jusu eiles? nes mes vakar Pusynelyje ir Egluteje gerokai pakilome-dabar esame abiejuose 10 vietoje, taciau jie pas mus 2 ir 3 numeriu.
Atsakyti
QUOTE(Muxeliux @ 2014 05 27, 15:38)
Labas  4u.gif

Ar yra laukiančių Žvėryno darželiuose ir gavusių pranešimus apie priėmimą?
Matau, kad eilės po truputį trumpėja, todėl darosi neramu, nes bent į vieną darželį tikimės pakliūti... ax.gif

Mes laukiame i Saulute, bet direktore man sake , kad tik 9 vaikus priims((((nesuprantu kodel taip mazai. Darzeliu zemelapyje visus metus buvo prasyta kad lanko virs 40 vaiku iki 3 metu(nejau gi visi lieka.....
Atsakyti
Eiles juda, per pastarasias dvi dienas pasislinkom visuose darzeliuose per mazdaug 10 vietu. Tai gal jau reiskia, kad suformavo grupes? g.gif
Atsakyti
Jeigu norite suzinoti ar suformavo, pasiskambinkite i darzelius kuriuos laukiate ir paklauskite kiek vaiku planuojama priimti i 1,5-3metu grupes ir kiek jau yra priimta. Direktores gauna is savivaldyves laiskus su kiekvieno vaiko pavarde (kurie naujai priimti) taip kad jos puikiai zino situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiwe: 28 gegužės 2014 - 12:08
Sveikos,

Gal kas jau turi ziniu is Fabijoniskiu darzeliu: Jovarejis, Sakalekis bei Gandriukas. Pakilom per 1 vieta, tai nesuprantu, ar jau baigesi formavimas?
Atsakyti
Sveikos ,
Aš šendien gavau sms, kad mano sūnų priėmė į draželį.
Atsakyti
QUOTE(Akeela @ 2014 05 28, 15:22)
Sveikos ,
Aš šendien gavau sms, kad mano sūnų priėmė į draželį.

Sveika,
sveikinimai 4u.gif koks darzelis? kelintas prioriteto tvarka buvo? ir kelinti stovejote eileje?
Atsakyti
Sveiki, mes šiandien gavome pranešimą, kad patekome į darželį "Gilužis" 1,5-3 m. grupę. thumbup.gif Neturėjome jokių prioritetų, tik pagal gyvenamą vietą, bet pateikę prašymą buvom pagal senąją tvarką, kai dukrytė gimė. Eilėje buvom 42, tikrinant su registrais buvom nukritę iki 51 vietos. ax.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad Žirmūnuose pajudėjo 3-4metų amžiaus grupės eilės.. gaila, kad mes pasistūmėjom tik per 1 poziciją sad.gif Matau žemėlapyje, kad grupėje jau 25 vaikai, tai matyt antros grupės nebedarys.. verysad.gif visuose darželiuose bent po 5 pozicijas dukrytė pakilo, o tame, kur labiausiai reikia, tai va tik per 1..
Atsakyti