Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 12

cia aisku kalbos kalbom, issiaiskinsiu rytoj viska..

bet zinokit idomu, nes "Du gaideliu" grupe (nr 1 darzelio) formavo ir kaip supratau is anksciau, nes kai kurios mamos gavo jau pranesimus apie vietu gavima jau pries savaite ar kelias dienas.

[quote=aguoniukai,2014 06 01, 12:23]
na taip, visgi skirstymas vyksta pagal grupes, t.y. paima kokią nors darželio grupę, į ją sukelia visus kurie pasirinko darželį kaip pirmą, tada visus, kurie pasirinko kaip antrą ir t.t. smile.gif

Dėl to matyt *Puika* pateko į 5 prioriteto darželį (kaip supratau 5 numeriu pasirinko rusų grupę), nes kai formavo šią grupę, matyt pateko visi, kas pasirinko darželį ir kaip pirmą, ir kaip antrą, ir kaip penktą smile.gif

O ladybird4 jums nepasisekė tuo, kad pirmiau pradėjo formuoti darželio grupę, kurį jūs pasirinkote kaip trečią, todėl į jį ir patekot smile.gif

Jeigu eisti i savivaldybę, nemanau kad ten konsultuojančios bendroj salei ką nors pakeis smile.gif Kol lauksit, geriau bandykit užsirašyti į priėmimą pas vadovus:

Atsakyti
hm, na tada turbut klaida. Ten matyt kai savaivaldybej darbuotojos jau antra savaite dirba be iseiginiu (mes gavome patvirtinima vakar 23:00 smile.gif) iki nakties ir kaip suprantu visas grupes formuoja rankiniu būdu, tada taip ir gali atsitikt.

QUOTE(ladybird4 @ 2014 06 01, 13:52)
cia aisku kalbos kalbom, issiaiskinsiu rytoj viska..

bet zinokit idomu, nes "Du gaideliu" grupe (nr 1 darzelio) formavo ir kaip supratau is anksciau, nes kai kurios mamos gavo jau pranesimus apie vietu gavima jau pries savaite ar kelias dienas.

Atsakyti
Kazkodel netikiu, kad dirba naktim ir rankiniu budu. As linkus isivaizduoti, kad yra sukurta kazkokia programa su skaiciuokle ir ji ten kaip masiniukas sukasi sukasi...Bet ant tiek neatidirbta matyt sistema, kad reikia ir rankiniu budu prisiliest...
Atsakyti
as irgi esu linkusi prie sios versijos... gavau laiska 24:32, tad nemanau, kad zmogus siunte, todel ir darau prielaida, jog tik pakilome i pirma vieta treciu numeriu pazymetame darzelyje - iskart sistema traktuoja kaip priemima, nors taip mano manymu, neturi buti...

QUOTE(Bendita @ 2014 06 01, 13:24)
Kazkodel netikiu, kad dirba naktim ir rankiniu budu. As linkus isivaizduoti, kad yra sukurta kazkokia programa su skaiciuokle ir ji ten kaip masiniukas sukasi sukasi...Bet ant tiek neatidirbta matyt sistema, kad reikia ir rankiniu budu prisiliest...

Atsakyti
Zinot mamytes man taip juokinga toks jausmas lyg stebeciau zirgu lenktynes, kuris pirmesnis atbegs tas laimes :-)
Juokas pro asaras :-)
Atsakyti
Aš net per jokius stojamuosius taip nesijaučiau....
Atsakyti
stebuklas- gavom pranešimą kad patekom į Antakalnio "Volungę" (3-4m)
darželis buvo 4 vietoje.
Eilėje nuo 2012 metų, pagaliau...
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedreB: 01 birželio 2014 - 14:40
QUOTE(GiedreB @ 2014 06 01, 15:39)
stebuklas- gavom pranešimą kad patekom į Antakalnio "Volungę" (3-4m)
darželis buvo 4 vietoje.
Eilėje nuo 2012 metų, pagaliau...
smile.gif

Mano damute irgi gavo vietą 3-4 gr., bet tik todėl kad įgijom prioritetą. Prisijungus ir paspaudus ant vaiko vardo rašo datą nuo kada lankys: 2014-07-01, o ne 09-01. Ar ir jums taip pat?
Atsakyti
QUOTE(niekaip @ 2014 06 01, 15:44)
Mano damute irgi gavo vietą 3-4 gr., bet tik todėl kad įgijom prioritetą. Prisijungus ir paspaudus ant vaiko vardo rašo datą nuo kada lankys: 2014-07-01, o ne 09-01. Ar ir jums taip pat?

tikrai, pažiūtėjau, ir mums rašo, kad lankys nuo 07.01 d. Keista, planavom nuo rugsėjo g.gif
Atsakyti

dar karta patvirtina, kad sistema grybauja....

QUOTE(GiedreB @ 2014 06 01, 14:51)
tikrai, pažiūtėjau, ir mums rašo, kad lankys nuo 07.01 d. Keista, planavom nuo rugsėjo  g.gif

Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2014 06 01, 15:56)
dar karta patvirtina, kad sistema grybauja....

Na nemanau kad grybauja nes mano mazoji lankys ta pati darzeli tik 1,5-3 m gr ir prie jos raso kad lankys nuo 2014 09 01. Galvojau gal kas zino is ankstesniu metu ar yra galimybe pradet vest nuo anksciau, t.y. nuo liepos kaip sistema raso.
Atsakyti
Mes irgi patekom jau daugiau nei pries savaite i Volunge 1,5-3m gr.smile.gif.
Atsakyti