QUOTE(bravo mamyte @ 2014 05 22, 14:18)
O ka jei yra sansu patekt I po santariskiu sarase einanti darzeli? O tu iki sausio nezinodamas ar nepatekai I Santarus I sekancius darzus automatiskai nebepretenduoji.
Bent jau pernai buvo galima keisti darželių prioritetus "nemokamai" t.y. nepakeičiant registracijos datos. Savivaldybėje čia. Bandyčiau vykti į savivaldybę, sakyti, kad neturėjote informacijos, jog darželis atsidarys vėliau, gal sukeistų vietomis darželius, jei dar įmanoma..
QUOTE(rytojryta @ 2014 05 22, 15:00)
na pagaliau pradejojudeti. Bet kazkaip keista ir man tas nepatinka: sumazeja eile 1, obendras prasymu skaicius sumazeja 3. Ir cia ne vienetinis atvejas. Pries nmane stovi praktiskaivien prioritetiniai. Kodel taip yra?
Tirs vaikus priėmė į kitus darželius, vienas vaikas stovėjo prieš jus eilėje, kiti du už jūsų

Mano mažoji iš devintos pozicijos jau atsidūrė trečioje. Taip suprantu Žibutės grupių dar neformuoja, kylam dėl to, kad vaikučiai prieš mus pakliuvo į kitus darželius.

Turbūt taip..
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 05 22, 15:35)
sakykit, nueinu aš tarkim į savivaldybės puslapį, kur darželių žemėlapis rodomas, tokiais žaliais rutuliukais. ir ten rodo tarkim, kad mano norimas darželis 1,5-3 metų grupė 40 vaikų. tai čia grupės skaičius, kur šiemet jau priimti vaikai lanko ar tas skaičius, kiek priiminės naujokų nuo šio rugsėjo?
Savivaldybės paklausus pasako. Lygiai tiek, kiek dabar lanko, tai retas turbūt kuris priimtų. Į mūsų laukiamą grupę dabar lanko 20, o priims 15.
QUOTE(pikute84 @ 2014 05 22, 16:08)
Čia ne rodiklis. Va vienam darželyje žiūriu lopšelinukų 44, o 3-4 metų vaikų 97

Būtų super jeigu šiais metais formuotų dar bent vieną 3-4 metų naują grupę, bet nujaučiu, kad kažką keis ir gali priimti pvz mažiukų daugiau. Arba aš kažko nesuprantu
Manau 3-4 metų grupė persivadins į 4-5 ir tada joje bus 97 vaikai..