Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 12

QUOTE(pikute84 @ 2014 05 22, 14:31)
Aš įdomumo dėlei vėl pasitikrinau eilės vietą ir kažkokia nesamonė  biggrin.gif Mano mergina nukritusi žemyn visuose darželiuose. Per 5 pozicijas. Ir laukiančių skaičius išaugęs. Kaip taip gali būti. Iki pietų buvo vienokia situacija, o dabar visai kita.

Mes irgi nukritom:( kaip uzkinsa..cia Zirmunai
Atsakyti

QUOTE(bravo mamyte @ 2014 05 22, 14:18)
O ka jei yra sansu patekt I po santariskiu sarase einanti darzeli? O tu iki sausio nezinodamas ar nepatekai I Santarus I sekancius darzus automatiskai nebepretenduoji.

Bent jau pernai buvo galima keisti darželių prioritetus "nemokamai" t.y. nepakeičiant registracijos datos. Savivaldybėje čia. Bandyčiau vykti į savivaldybę, sakyti, kad neturėjote informacijos, jog darželis atsidarys vėliau, gal sukeistų vietomis darželius, jei dar įmanoma..

QUOTE(rytojryta @ 2014 05 22, 15:00)
na pagaliau pradejojudeti. Bet kazkaip keista ir man tas nepatinka: sumazeja eile 1, obendras prasymu skaicius sumazeja 3. Ir cia ne vienetinis atvejas. Pries nmane stovi praktiskaivien prioritetiniai. Kodel taip yra?

Tirs vaikus priėmė į kitus darželius, vienas vaikas stovėjo prieš jus eilėje, kiti du už jūsų wink.gif Mano mažoji iš devintos pozicijos jau atsidūrė trečioje. Taip suprantu Žibutės grupių dar neformuoja, kylam dėl to, kad vaikučiai prieš mus pakliuvo į kitus darželius. g.gif Turbūt taip..

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 05 22, 15:35)
sakykit, nueinu aš tarkim į savivaldybės puslapį, kur darželių žemėlapis rodomas, tokiais žaliais rutuliukais. ir ten rodo tarkim, kad mano norimas darželis 1,5-3 metų grupė 40 vaikų. tai čia grupės skaičius, kur šiemet jau priimti vaikai lanko ar tas skaičius, kiek priiminės naujokų nuo šio rugsėjo?

Savivaldybės paklausus pasako. Lygiai tiek, kiek dabar lanko, tai retas turbūt kuris priimtų. Į mūsų laukiamą grupę dabar lanko 20, o priims 15.

QUOTE(pikute84 @ 2014 05 22, 16:08)
Čia ne rodiklis. Va vienam darželyje žiūriu lopšelinukų 44, o 3-4 metų vaikų 97 blink.gif Būtų super jeigu šiais metais formuotų dar bent vieną 3-4 metų naują grupę, bet nujaučiu, kad kažką keis ir gali priimti pvz mažiukų daugiau. Arba aš kažko nesuprantu biggrin.gif

Manau 3-4 metų grupė persivadins į 4-5 ir tada joje bus 97 vaikai..
Atsakyti
jau gavau pranešimą apie vaiko priėmimą į darželį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleksiuke: 22 gegužės 2014 - 16:11
galbut butu aiskiau, kas ten sisitemoj vyksta, jei susirasytume tos, kurios jau turi kvietimus su garantuota vieta, darzeliu pavadinimus. bent aisku butu, ar delioja pagal rajonus ar pagal darzus.

mes gavom vieta Atzalelese, Antakalny, ejom su 2 prioritetais + gyvenama vieta.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2014 05 22, 17:46)
galbut butu aiskiau, kas ten sisitemoj vyksta, jei susirasytume tos, kurios jau turi kvietimus su garantuota vieta, darzeliu pavadinimus. bent aisku butu, ar delioja pagal rajonus ar pagal darzus.

jau gavot patvirtinimą? mes irgi laukiam šiame darželyje vietos, jį rašėm kaip antrą darželį, esam pirmi eilėje. mes į 4-5 m amžiaus grupę. o jūs į kokią? pirmam darželyje mes treti, o trečiam pirmi. bet kol kas jokių žinių sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 22 gegužės 2014 - 18:08

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 05 22, 15:35)
sakykit, nueinu aš tarkim į savivaldybės puslapį, kur darželių žemėlapis rodomas, tokiais žaliais rutuliukais. ir ten rodo tarkim, kad mano norimas darželis 1,5-3 metų grupė 40 vaikų. tai čia grupės skaičius, kur šiemet jau priimti vaikai lanko ar tas skaičius, kiek priiminės naujokų nuo šio rugsėjo?

Sitas zemelapis rodo gribiena. Nes kai skambinau i derzelius skaiciai nesutapo desimtimis nei pagal pernai priimtus, nei pagal siu metu plana
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2014 05 22, 17:46)

Man kazkaip irgi atrodo, kad ne visus darzus judina.
Arba dar mintis kilo, gal pirma isrenka tuos, kur patenka i priimamu vaiku skaiciu ir yra nurode ta darzeli 1 nr
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2014 05 22, 16:10)
jau gavau pranešimą apie vaiko priėmimą į darželį ax.gif

patekom į Šermukšnėlę (Baltupiai, Vilnius). Daržas buvo pirmas sąrašuose.
Atsakyti
Na, bet ziuriu pirmi zinutes gavo tie, kas tikrai turi po 2-3 prioritetus, ir uztikrintai pirmauja eilese i darzeli. Antra banga matyt bus kita savaite - skirstys jau toliau esantiems eileje ir maziau prioritetinius, o jau pagal gyvenamaja vieta - vienas kitas laimes vaikas pateks matyt.. As vis skaitau Vilniaus miesto savivaldybes pazadus, iki kitu metu padaryti taip, kad vietu trukumo nebutu g.gif na.. nerealu! doh.gif nes kiekvienam darzelyje simtai laukianciu vaiku lieka be vietos ir susidaro tukstanciai!!! Ir nei Zirmunu, nes Santariskiu darzeliai problemos neisspres - nes sutalpins po 200 vaiku ir galu gale vistiek tukstanciai liks uz duru schmoll.gif
Atsakyti
Tai gal bent Zirmunuose isspres, nes cia eiles i kiekviena darza nuo 150 iki 400. O mes tik su dekl. vieta niekur nepatenkame. Ir esame taip toli sąrašuose, kad iki pat mokyklos niekas nesviecia

Atsakyti
o laiškus parašys ir tiems, kurie nepatenka, kad sorry, bet bandykite kitais metais
ar laiškus gaus tik tie, kurie pateko? g.gif
Atsakyti
Šiandien per LNK žinias rodė, jog šiemet Vilniuje pritrūks 600 vietų darželinukams. Taip ir norėjosi parašyt šalia sakinį, kad į kiekvieną darželį tiek trūks schmoll.gif Absurdas kažkoks.
Atsakyti
O gal tik ir truks 600. Juk daugybe Vaiku keliuose darželiuose
Atsakyti