Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

pas mane irgi labai daug striju... del to ir sake ir yratie pasiraitymai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(elija2323 @ 2014 06 15, 12:28)
pas mane irgi labai daug striju...  del to ir sake ir yratie pasiraitymai smile.gif)

Sugis mirksiukas.gif

Klausykit ar yra toks atvejis buves, kad ant tiek netiko vidiniai siulai jog juos prireikia istraukt g.gif man darosi skylutes rande ir lenda kazkas melyno, pasukau gydytojui pasirodau ir sake kad yra buve tokiu atveju blink.gif tipo istraukia tuos siulus ir tada kaip ranka viska nuima, bet tai kaip, ka vel narkoze blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 15, 13:24)
Sugis mirksiukas.gif
Klausykit ar yra toks atvejis buves, kad ant tiek netiko vidiniai siulai jog juos prireikia istraukt g.gif  man darosi skylutes rande ir lenda kazkas melyno, pasukau gydytojui pasirodau ir sake kad yra buve tokiu atveju blink.gif tipo istraukia tuos siulus ir tada  kaip ranka viska nuima, bet tai kaip, ka vel narkoze blink.gif

nu bet tau visokiu biedeliu smile.gif
nu siulam traukt gal narkozes neduos as manau su pincetu paims ir istemps,juk jau viduj daugf sugije turetu buti g.gif
as kai vakar pasijuokiau dar ie sendien ilindes skauduliukas lotuliukas.gif
ir dar gal galit pamokinti kaip ikelti fotkes ir kur? noriu parduoti naujus futbolo batelius ir nemoku doh.gif
nu vista ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 15, 15:35)
nu bet tau visokiu biedeliu smile.gif
nu siulam traukt gal narkozes neduos as manau su pincetu paims ir istemps,juk jau viduj daugf sugije turetu buti g.gif
as kai vakar pasijuokiau dar ie sendien ilindes skauduliukas lotuliukas.gif
ir dar gal galit pamokinti kaip ikelti fotkes ir kur? noriu parduoti naujus futbolo batelius ir nemoku doh.gif
nu vista ir tiek lotuliukas.gif

tai tipo vidinius kaip suprantu kažkaip iš vidaus, kaip iki jų dasigaus unsure.gif

kelinto dydžio parduodi? du futbolistus auginu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 15, 15:40)
tai tipo vidinius kaip suprantu kažkaip iš vidaus, kaip iki jų dasigaus  unsure.gif

kelinto dydžio parduodi? du futbolistus auginu  ax.gif

tai kai islis i isore tada ir istrauks
mano irgi bernas atlanke 4m ir mete verysad.gif
nike batukai UK4 EUR36.5 cm 23.5
Atsakyti
Negerai jei lenda tie siulai, nes ju lindimo vietoje randai dazniausiai issiplecia gerokai. Bet cia jau nieko nepadarysi.

Gal kas domejotes kada jau galima ant randu daryti tatoo? Kazin kiek laiko reikia neliesti rando?
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2014 06 15, 18:13)
Negerai jei lenda tie siulai, nes ju lindimo vietoje randai dazniausiai issiplecia gerokai. Bet cia jau nieko nepadarysi.

Gal kas domejotes kada jau galima ant randu daryti tatoo? Kazin kiek laiko reikia neliesti rando?

randas bresta apie metus laiko,o kada tatool daryt tikarai nezinau
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2014 06 15, 18:13)

Sveika 4u.gif
Manau tu jau gali tatuiruotis, jau virs metu ir randas nebetureti keistis.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2014 06 15, 19:13)

pas mane toks pats klausimas buvo biggrin.gif ..as manau gera pusmeti tai tikrai ...as kita vasara darysiu smile.gif
Atsakyti
As jau kaip ir nusprendziau darytis smile.gif Gal kas ka grazaus matete? Buvau karta grazia pamaciusi, bet neissaugojau foto, dabar nepamenu kur.
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 15, 21:50)
pas mane toks pats klausimas buvo biggrin.gif ..as manau gera pusmeti tai tikrai ...as kita vasara darysiu smile.gif

Puse m dar ankstoka,dar randas gali kisti
Atsakyti