Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Kirisama @ 2014 07 09, 21:23)
Kiek rasiau laiskus i klinikas, kad papasakotu, kas atliekama pilvo plastikos op metu, tai visi minejo raumenu itempima. Bet kaip is tikruju nezinau  g.gif

nelabai daug domėjausi kas ten viduj daryta, užteko foto pamatyti biggrin.gif

QUOTE(virginp @ 2014 07 10, 00:02)
4u.gif

O as po gintarine vaistine kad duodos ieskodama  biggrin.gif
Nesvarbu, jau uzsisakiau internetu vakar ir siandien atveze, vyras jau paeme is vaistines  thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(graduated @ 2014 07 10, 00:04)

Vasari mane grazino  bigsmile.gif

o pilvukas kaip jau normaliai rolleyes.gif ir apskritai, kada jau tie tinimai pabrinkimai nuslinkis doh.gif aš vėl korsetą nešioju kai kur einu, nu negaliu aš be jo doh.gif einu kaip invalidė tada, nes dar apačia patinus, tai kažkaip ne taip man unsure.gif
Papildyta:
Hererra žiūriu pas Tave irgi papūsta buvo kaip pas mane apačia, kada tau atslūgo g.gif

Virginp tu rašei fotkėj, kai buvp 2 mėn, kad nepatinka kai atsisėdi, kas buvo ne taip g.gif

Ir apskritai, kada jau pilvas buvo, kaip lenta lotuliukas.gif man leista sportuoti po pusės metų, aš neištversiu turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 10, 09:09)
nelabai daug domėjausi kas ten viduj daryta, užteko foto pamatyti  biggrin.gif

O foto duoda kai padaro pries ir po op?
Ar surinkau nors kiek "taip" kad galeciau jusu foto pamatyti? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 10, 12:03)
O foto duoda kai padaro pries ir po op?
Ar surinkau nors kiek "taip" kad galeciau jusu foto pamatyti?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

aš neprašiau ax.gif tik vidų parodė, kai prapjauta buvo ir koks tarpas buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 09, 20:23)
Kiek rasiau laiskus i klinikas, kad papasakotu, kas atliekama pilvo plastikos op metu, tai visi minejo raumenu itempima. Bet kaip is tikruju nezinau  g.gif

Jeigu raumenys praplyšę, tai sutraukia juos ir susiuva, jeigu nepraplyšę, tai dažniausiai vistiek įliemenuoja, kad liemens linkis atsirastų. Mano liemuo po OP sumažėjo beveik 10 cm thumbup.gif Susiuvo 7 cm tarpą, ir dar užmetė vieną ant kito sakė smile.gif

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 10, 08:09)
Hererra žiūriu pas Tave irgi papūsta buvo kaip pas mane apačia, kada tau atslūgo  g.gif

O taip, ta pilvo apačia labiausiai nervavo, nes net įtraukt nepavykdavo, visada kaip kopūstų privalgius atrodžiau doh.gif Žinok tik po kokių 4 mėn galėjau pasakyt, kad atslūgo. Gal padėjo tai, kad pradėjau kasdien pratimukus apatiniam presui daryt - kojas ir subinę kilnot atsigulus. Po savaitės pradėjo dilgčiot ir atsirast jautrumas beigi mažėjo papūtimas. Dabar dar nėra jis pilnai jautrus apačioj tas mano pilvas, bet praėjus 7 mėn po OP tikrai jaučiuos dabar jau beveik tobulai biggrin.gif

Baisiausia tai, kad ankščiau jei labiau atsipalaiduodavau, tai automatiškai visi rūbai per liemenį spaust pradėdavo, o dabar jaučiu, kad užpakalis platėja lotuliukas.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 07 10, 11:03)

Ar surinkau nors kiek "taip" kad galeciau jusu foto pamatyti?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nu nė vieno TAIP nėra dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 07 10, 15:11)
Jeigu raumenys praplyšę, tai sutraukia juos ir susiuva, jeigu nepraplyšę, tai dažniausiai vistiek įliemenuoja, kad liemens linkis atsirastų. Mano liemuo po OP sumažėjo beveik 10 cm thumbup.gif Susiuvo 7 cm tarpą, ir dar užmetė vieną ant kito sakė smile.gif
O taip, ta pilvo apačia labiausiai nervavo, nes net įtraukt nepavykdavo, visada kaip kopūstų privalgius atrodžiau doh.gif Žinok tik po kokių 4 mėn galėjau pasakyt, kad atslūgo. Gal padėjo tai, kad pradėjau kasdien pratimukus apatiniam presui daryt - kojas ir subinę kilnot atsigulus. Po savaitės pradėjo dilgčiot ir atsirast jautrumas beigi mažėjo papūtimas. Dabar dar nėra jis pilnai jautrus apačioj tas mano pilvas, bet praėjus 7 mėn po OP tikrai jaučiuos dabar jau beveik tobulai biggrin.gif

Baisiausia tai, kad ankščiau jei labiau atsipalaiduodavau, tai automatiškai visi rūbai per liemenį spaust pradėdavo, o dabar jaučiu, kad užpakalis platėja lotuliukas.gif

matai kaip, pas mane irgi kopūstas apačioj lotuliukas.gif aš bijau be korseto į gatvę išeit atrodo, kad pamesiu tą pilvą lotuliukas.gif bet gal jau kaip tik reiktų stengtis be jo daugiau judėt g.gif
tavo pratimai kažkokie specialūs? kiek laiko po OP pradėjai juos daryt g.gif

aš dabar jei diržiuką užsidedu ir sėdžiu ilgai tai po kiek laiko spaust pradeda jis man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 10 liepos 2014 - 14:17
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 10, 14:16)
matai kaip, pas mane irgi kopūstas apačioj lotuliukas.gif aš bijau be korseto į gatvę išeit atrodo, kad pamesiu tą pilvą  lotuliukas.gif  bet gal jau kaip tik reiktų stengtis be jo daugiau judėt  g.gif
tavo pratimai kažkokie specialūs? kiek laiko po OP pradėjai juos daryt  g.gif

aš dabar jei diržiuką užsidedu ir sėdžiu ilgai tai po kiek laiko spaust pradeda jis man  g.gif

Ne, jokio specialumo juose nėra, tiesiog pradėjau su gimnastiniu kamuoliu lengvus pratimus (pilna youtubej gali pažėt), tai raumenukai šiek tiek sutvirtėjo, tuomet sunkinau. Dabar vakarais po 20 min vien presiukui padarau, noriu gražaus pilvo cool.gif Pradėjau gal 3,5 mėn po truputėlį, kai jau tempimo visai nebeliko. Ir tik kas 2-3 dienos darydavau, nes net po 5 min būdavo ojojoj koks nemalonumas biggrin.gif Bet čia turbūt dar ir dėl, kad prieš OP mano pilvas silpnas jau buvo.
Džinsus ir dabar retai nešioju, nes mašinoj pavažiavus ar pasėdėjus man baisiai nuspaudžia. Lyg ir nieko nejauti, nes jautrumo ten mažai, bet po dienos būna raudona ir įsirėžę, akd net baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 07 10, 15:35)
Ne, jokio specialumo juose nėra, tiesiog pradėjau su gimnastiniu kamuoliu lengvus pratimus (pilna youtubej gali pažėt), tai raumenukai šiek tiek sutvirtėjo, tuomet sunkinau. Dabar vakarais po 20 min vien presiukui padarau, noriu gražaus pilvo cool.gif Pradėjau gal 3,5 mėn po truputėlį, kai jau tempimo visai nebeliko. Ir tik kas 2-3 dienos darydavau, nes net po 5 min būdavo ojojoj koks nemalonumas biggrin.gif Bet čia turbūt dar ir dėl, kad prieš OP mano pilvas silpnas jau buvo.
Džinsus ir dabar retai nešioju, nes mašinoj pavažiavus ar pasėdėjus man baisiai nuspaudžia. Lyg ir nieko nejauti, nes jautrumo ten mažai, bet po dienos būna raudona ir įsirėžę, akd net baisu doh.gif

mano pilvas irgi labai silpnas buvo prieš OP tiksliau apatinių pilvo raumenų iš vis nebuvo galima sakyt doh.gif aha suknelės yra gėris biggrin.gif
tai man dar anksti su pratimais, dar reik palaukt cool.gif bet taip sunku laukt biggrin.gif
Atsakyti
[quote=bandomasis2006,2014 07 10, 08:09]
nelabai daug domėjausi kas ten viduj daryta, užteko foto pamatyti biggrin.gif
thumbup.gif
o pilvukas kaip jau normaliai rolleyes.gif ir apskritai, kada jau tie tinimai pabrinkimai nuslinkis doh.gif aš vėl korsetą nešioju kai kur einu, nu negaliu aš be jo doh.gif einu kaip invalidė tada, nes dar apačia patinus, tai kažkaip ne taip man unsure.gif
Man tuoj 5 men bus,bet pilvas tai nesavas verysad.gif ,negaliu ciupint as to pjovimo kazkaip nemalonu.Tikiuos tas jautrumas atsiras su laiku,svarbu kad nera nereikalingos odos ir tos "varske" ar kaip ja pavadint ant pilvo,nes buvo baisiau negu baisu po dvynuku nesiojimo....
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 10, 14:44)
mano pilvas irgi labai silpnas buvo prieš OP tiksliau apatinių pilvo raumenų iš vis nebuvo galima sakyt  doh.gif  aha suknelės yra gėris biggrin.gif
tai man dar anksti su pratimais, dar reik palaukt cool.gif  bet taip sunku laukt biggrin.gif

Ou jessss - suknelės nerealu biggrin.gif Ankščiau jų nenešiojau, nes pilvas iškrisdavo per triusikus lotuliukas.gif O dabar negaliu atsidžiaugt thumbup.gif

Anksti dar tau, neskubėk. Žinau, kaip sunku išlaukti, bet tikra iverta mirksiukas.gif Aš nuo rudens jau galvoju grįžti į sporto salę intensyviam sportui. Aišku, jeigu vyras grįš į šeimą, kaip planuoja, o tai užkniso jau vienai toj pačioj vaikų-namų-darbų rutinoj suktis doh.gif

Žėkit, kokias ilgaplaukes undines turiu biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(graduated @ 2014 07 10, 15:54)

Man tuoj 5 men bus,bet pilvas tai nesavas verysad.gif ,negaliu ciupint as to pjovimo kazkaip nemalonu.Tikiuos tas jautrumas atsiras su laiku,svarbu kad nera nereikalingos odos ir tos "varske" ar kaip ja pavadint ant pilvo,nes buvo baisiau negu baisu po dvynuku nesiojimo....

man po 5 dienų bus 2 mėn ir aš verkiu, vadinas per greit visko noriu biggrin.gif

QUOTE(hererra @ 2014 07 10, 16:03)
Ou jessss - suknelės nerealu biggrin.gif Ankščiau jų nenešiojau, nes pilvas iškrisdavo per triusikus lotuliukas.gif O dabar negaliu atsidžiaugt thumbup.gif

Anksti dar tau, neskubėk. Žinau, kaip sunku išlaukti, bet tikra iverta mirksiukas.gif Aš nuo rudens jau galvoju grįžti į sporto salę intensyviam sportui. Aišku, jeigu vyras grįš į šeimą, kaip planuoja, o tai užkniso jau vienai toj pačioj vaikų-namų-darbų rutinoj suktis doh.gif

Žėkit, kokias ilgaplaukes undines turiu biggrin.gif :
user posted image

kokios fainutės damos wub.gif

sunku ne tas žodis doh.gif norisi visko greit biggrin.gif aš iš tų žmonių kur vietoj nenustygsta lotuliukas.gif
Atsakyti
NAUJA TEMA
ČIA
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 07 10, 15:11)

Matyt pilvas per grazus, kad TAIP duotu lotuliukas.gif
Atsakyti