Įkraunama...
Įkraunama...

ką vakar gamino taupančios?

Aš vakar viriau vieštienos sriubytę ax.gif
Atsakyti
sveikos taupancios mamytes smile.gif , as tai va siandien ruosiuos vakarienei makaronu misraines daryti, muset visos zino kas tai yra, mano manymu ir nebrangu ir skanu, bent jau vyrui tai gerai, cia jam tai skanumelis smile.gif o as pati tai vos ne visa diena koses issiverdu kokios ir valgau sau, nes skrandis susitraukes del padidejusio pilvuko ir vietos ten nelabai... doh.gif tam maistui yra...
Atsakyti
QUOTE(MIRTA @ 2006 07 13, 22:36)
o aš šiandien gaminautaip pat kukuliukus,
Išviriau 10 bulviu , sumaliau, i maltas bulves imusiau keleta kiausiniu, krakmolo bulvinio , gal net iki puses pokelio susideda, priklauso kokio dydzio bulves.Dziovintu metu, maltu pipiru ir isminkiau.tesla neturi lipti prie ranku.Dariau kukuliukus, dar karta apvoliojau.  krakmole ir i verdanti vandeni.Padaza gaminu spirguciu su svogunais. As megstu dar ir grietines uzsideti.
Greitai, pigu, dkanu.  smile.gif  biggrin.gif

Super jaučiu išeina kaip virtų bulvių cepelinukai. Kaip noriu negaliu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2006 12 14, 12:22)
sveikos taupancios mamytes  smile.gif , as tai va siandien ruosiuos vakarienei makaronu misraines daryti, muset visos zino kas tai yra, mano manymu ir nebrangu ir skanu, bent jau vyrui tai gerai, cia jam tai skanumelis  smile.gif  o as pati tai vos ne visa diena koses issiverdu kokios ir valgau sau, nes skrandis susitraukes del padidejusio pilvuko ir vietos ten nelabai...  doh.gif  tam maistui yra...

prasom receptuka 4u.gif o tu valgyk juk abiems jums to reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2006 12 13, 14:31)
vo cia tai geras, niekad nebandziau kopustu su grybais troskinti  g.gif  g.gif
a kopustai zali ar rauginti???

as dar dedu kelias supjaustytas medziotoju desreles ir valgau su atskirai isvitom bulvem. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2006 12 14, 13:03)
as dar dedu kelias  supjaustytas medziotoju desreles  ir valgau su atskirai isvitom bulvem.  thumbup.gif

mes irgi valgom tusintus kopustus su bulvemis arba tiesiog kopustai su desrelemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2006 10 13, 18:39)
Aha, gerai kai vyras košę valgo, o maniškis sako: "aš ne arklys-avižų neėdu!"Ir nors nusišauk.... doh.gif

Maniškis apie košes tą patį sako. O aš sakau visas pasulis valgo, sveika, pigu taip ir kariaujam bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2006 12 14, 14:16)
Maniškis  apie košes tą patį sako. O aš sakau visas pasulis valgo, sveika, pigu taip ir kariaujam  bash.gif

O mano maniskis matyt ne is to pasaulio - as siulau kepsni, o jis - "issivirkim koses, miezines seniai valgem. O davai pusryciams manu..."
Zodziu, man kose skamba kaip keiksmazodis doh.gif
Atsakyti
Klausyk Katu radau išeitį - mums reikia apsikeisti vyrais. Tu manajį maitinsi mėsyte tourist5.gif
O aš su tavuoju kirsim košyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2006 12 12, 16:51)
Papildyta:

kokiais tomatais reik istrinti? gal ir pasirodysiu kvaila, bet ar tai pomidoru padazas ar kas blush2.gif ?

pamidorų padažas aš tai perku bet kokį kur užrašyta pamidorų padažas, bandau vis kitos firmos ir su visais skanu
Atsakyti
Niu idedu jei kam idomu makaronu misrainytes recepciu pagal mane smile.gif Reiketu :
Makaronu (smulkiu kokiu zvaigzduciu),
kukuruzu(koncervuotu),
paprika (man skaniausia saldi raudona ir siaip del spalvos),
desriuko (ar slapiankos kokios)
Agurkas (zalias galima aisku ir be jo)
bei majonezas
Tei makaronai kol verda(dedu visa pakeli, kad ilgiau uztektu valgymo), susipjaustome desriukus (slapianka-tai dazniausiai beveik visa ta burbuliuka), paprika irgi smulkiai susipjaustome (visa arba puse-priklausomai kokio dydzio paprika), viska metame i dubeneli ten pat ir kukuruzai(aisku nusunkti), isvirusius makaronus nusunkiam (as dar praplaunu su saltu vandeniu) ir i dubeneli kur jau viskas sudeta, ir majonezo ant virsaus, ismaisome ir valgome ( dar jei norime ir turime agurkiuka zalia irgi kubeliais supjaustyta).
P.S. Viska dedu pagal ideja, kiek galejau tiek pakomentavau, nezinau gal patiks ir jums mirksiukas.gif musu seimynelei tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2006 12 14, 12:47)
Super jaučiu išeina kaip virtų bulvių cepelinukai. Kaip noriu negaliu    essen.gif

As ir taip kartais darau, ir vadinu silkiniais kukuliais smile.gif Be to galima iminkyti ir varskes yess.gif
Papildyta:
Cia tiems kas nevalgo koses! tongue.gif galima pagudrauti : ir is likusios nesuvalgytos koses, pridejus kiausiniu, miltu, jei reikia truputi pieno iskepti blynus. Tinka visos koses. Man skaniausia is ryziu! thumbup.gif
Atsakyti