ziuriu db i tavo liniuote, saunuole, pasiekei skaiciu 7.
klausyk, o kodel tu ties 63kg susikoncentravai? man o ugis kaip tavo, ir voris kaip tavo siekiamo svorio.
bet noreciau 58-60 svert, nor kazin ar iseis, nes labai sportuoju, taigi nenusisportuosiu iki geibeniskumo, raumenys gi svers.
beje, su 65.5 cia sporto sventeje sveriaus ant tu svorio matuokliu, kur vandeni, liesa mase ir riebalus sveria - tai tipo, viskas tobula ir idealu...reiktu tik liesos mases 2kg priaugt?

nezinau, imu nepasitiketi ir tai stebuklingais aparatais. man visad, kokia as sau bebuciau faina, norisi 4-5kg maziau apturet, ar cia visoms taip

KMI jau enai sukritikuotas, net sporto sventeje darsyk patvirtino...tai ar nebus tas pats su sitais mases/riebalu/vandens matuokliais

beje, geguzes menesi tapau kraujo donore - susigalvojau, taip sakant

labai naudinga, nes ne tik nuo visokiu aids, sifilio ir tt. patikrina, bet visus rodiklius taipogi, iskaitant gelezi.
tai noriu pasidziaugt GELEZIES rodikliais. visa gyvenima, kai slamsciau mesa, buvau ant anemijos ribos, o dabar gelezies skaicius - 132

taciau, aisku, ne mesos atsisakymas, o ta zoliu gausa pageirno mano krauja, tai joms ir sakau, kisti i save viska, kas zalia...

siaip kainos ukininku turgeliuose UK tragiskos, i LTV sugrizus, gal ju sveikata ir pasitaisys...dabar gyvenant taupymo rezimu - be sansu----