Įkraunama...
Įkraunama...

Veganiškas gyvenimo būdas ;)

ai nezinau, tiek to:)

ziuriu db i tavo liniuote, saunuole, pasiekei skaiciu 7.
klausyk, o kodel tu ties 63kg susikoncentravai? man o ugis kaip tavo, ir voris kaip tavo siekiamo svorio.
bet noreciau 58-60 svert, nor kazin ar iseis, nes labai sportuoju, taigi nenusisportuosiu iki geibeniskumo, raumenys gi svers.

beje, su 65.5 cia sporto sventeje sveriaus ant tu svorio matuokliu, kur vandeni, liesa mase ir riebalus sveria - tai tipo, viskas tobula ir idealu...reiktu tik liesos mases 2kg priaugt? g.gif
nezinau, imu nepasitiketi ir tai stebuklingais aparatais. man visad, kokia as sau bebuciau faina, norisi 4-5kg maziau apturet, ar cia visoms taip rolleyes.gif ?
KMI jau enai sukritikuotas, net sporto sventeje darsyk patvirtino...tai ar nebus tas pats su sitais mases/riebalu/vandens matuokliais g.gif

beje, geguzes menesi tapau kraujo donore - susigalvojau, taip sakant rolleyes.gif
labai naudinga, nes ne tik nuo visokiu aids, sifilio ir tt. patikrina, bet visus rodiklius taipogi, iskaitant gelezi.
tai noriu pasidziaugt GELEZIES rodikliais. visa gyvenima, kai slamsciau mesa, buvau ant anemijos ribos, o dabar gelezies skaicius - 132 rolleyes.gif gy-ve-ni-me taip nebuvo. savo skeptikei mociutei pasidziaugiau, ir vargsei sesutei, kuri is anglijos grizo, sveikata sutreikavus, gelezis ant ribos. turiu dvi seses, 20+, ir pati atsimenu dabar, kaip budama 20+, mirinejau ir alpinejau kaip jos, o 30+ - kaifuoju, palyginus...

taciau, aisku, ne mesos atsisakymas, o ta zoliu gausa pageirno mano krauja, tai joms ir sakau, kisti i save viska, kas zalia... bigsmile.gif

siaip kainos ukininku turgeliuose UK tragiskos, i LTV sugrizus, gal ju sveikata ir pasitaisys...dabar gyvenant taupymo rezimu - be sansu----
Atsakyti
Įkėkiau veganų mitybos piramidę (bent jau labai pan.į Fuhrman'o).
Jeigu rasit dar geresnę ir reiks pakeist - duokit žinot.
Nors šią temą skaitysiu, kaip ir vegetarų..bet aš nei šioks, nei toks žmogus biggrin.gif , tad geriau čia nebendrausiu. Prie vegetarų gal glausiuos pašonės..
Atsakyti
kad dabar ten išvis žaliavalgių-veganų piramidė. irgi nelabai tinka, bet turiu pripažinti - ji gerokai sveikesnė nei prieš tai buvusi.
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2014 05 25, 19:39)
kad dabar ten išvis žaliavalgių-veganų piramidė. irgi nelabai tinka, bet turiu pripažinti - ji gerokai sveikesnė nei prieš tai buvusi.

Tai Fuhrman'as ir yra labai susietas su žaliavalgyste ax.gif
Bet jei rasit gražesnę "veganišką pirmamidę" ne žaliavalgiams - mielai pakeisiu 4u.gif
Tiesiog tas pačias daržoves nebūtina gi "raw" valgyt, galima juk termiškai apdorot smile.gif

Čia jo straipsnis apie veganus sportininkus:
http://www.drfuhrman...gan_athlete.pdf
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 05 25, 15:40)
<...>

Dėl 63 kg, tai gi sakoma tobulas svoris ūgis minus 110 4u.gif o šiaip tai kai pasieksiu 6 skaičiaus zoną, tada žiūrėsiu vėl, kaip jausiuos ir kiek tuos norus pakoreguoti, nes kažkada gi noras buvo vien dviženklį skaičių matyti 4u.gif bet jei atvirai kaip užkniso svorį mesti... žinau, kad kažkada ne per metus jį priaugau, o noriu numesti greičiau, bet... nu nieko kaip nors ax.gif

given444, o kam tau mesti dar kelis kg, jei viskas tobula? tease.gif tau sako priaugti raumenukų, o tu nori dar numesti g.gif į šakaliuką visai pavirsi, nepersistenk mirksiukas.gif nors kita vertus, gal pati geriau žinai mirksiukas.gif nors šiai dienai neįsivaizduoju kaip kilogramas ar du ant kūno jaučiasi, man tai atrodo taip mažai... blush2.gif
džiaugiuosi tavo gerais geležies skaičiukais 4u.gif reiks ir man kada atrasti laiko jau tyrimus pasidaryti ar viskas pas mane gerai pasitikrinti...

kažkaip dabar nuolat aptinku ir išgirstu (visi kaip susitarę), kad reikia valgyti būtinai kas 1,5-2 valandos... bet su vyru juokaujame, taip išeina beveik visą dieną... bet va kolegė kaip tik pasakojo, kaip vos dukra pradėjo valgyti kas 2 valandas ir 18 kg numetė...

dėl piramidės, tai man rodos piešime kontūrus ir pačios sudėliosime tuoj tobulą variantą biggrin.gif
Atsakyti
tai kad netobula. todel nesuprantu. pilvas vis tiek yr, o liesos mases priaugti, tai nebutinai raumenu, tai ir kaulu tankis ieina - o kaulu tankis su sportu dideja, ar kaip? tik taip rodos...

todel ir sake man tas vaikinukas prie to aparato, kad sis aparatas rodo gerus rodiklius tik mums, "normaliems" zmonems. ateina manekenes ir buna pakraupe, ir ateina kulturistai ir buna pakraupe... nes jiems gi visai kiti parametrai galioja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

mane tie karščiai žada pribaigt doh.gif Rankos nekyla, ką nors daryti, rami galva ir dėl maisto - nieko nesinori nieko nereikia. Jau nuo rytojaus lyg ir vėsiau darysis, galima bus atsigauti bigsmile.gif
Atsakyti
aš irgi per karščius blogai jaučiuosi,be energijos...todėl vasara niekada nevažiuoju atostogauti į šiltus kraštus...

Ritutia,o kaip meti svorį? kalorijas skaičiuoji,sverdama maistą? ar liesesnius produktus pasirenki?

Given,o ką sportuoji? su svoriais sporto klube?

Pietums gaivios solotos - avokadas,pomidorai,pievagrybiai + citrinos sultys,druska,pipirai...
Atsakyti
Neatrandu draugystės su žaliaisiais koteiliais doh.gif Dar jeigu su bananų, keliom datulėm tai pusė bėdos, išgeriu, bet vakar banano neturėjau ir priplakiau salotų lapų su obuoliu ir trys datulės bebuvo likusio, dar mėtų kelis lapelius įmečiau, tai tokio prasto skonio derinys gavosi doh.gif
Atsakyti
O man labai prie širdies karštas oras ir saulė. Pats tas oras įv. šv. sultis gerti, valgyti vaisius.
Papildyta:
Ir aš kartais labai prasto skonio žaliųjų kokteilių prisiplaku. Ne visada pavyksta gerai suderinti ar proporcijas pataikyti hmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 27 gegužės 2014 - 10:43
Mergaitės, va kokią nuorodą įmetu http://www.ziniuradi...etu-stalo/32232 bigsmile.gif
Man jų tonas abiejų toks monotoniškas, migdantis, bet esmė labai patiko. To, kuris apie pagijimą nuo atopinio dermatito pasakojo istorija visiškai sutampa su mano, aš lygiai taip pat pradėjau gyti antroj dienoj, išmetus visą gyvulinę kilmę thumbup.gif
Atsakyti
Given444, o ne čia mes apie grūdus ir daržoves turėtume kaip veganės diskutuoti? g.gif Įsirovėm į vegetarų temą... Viena tema patogesnė vis tik...
Atsakyti