Įkraunama...
Įkraunama...

Veganiškas gyvenimo būdas ;)

QUOTE(khaleesi @ 2015 02 18, 09:53)
zmonems isties dzin, ka valgyti.

Mano tėtis bei brolis - medžiotojai daugiau nei 10m. Jiems žudyti tuos vargšus gyvūnėlius atrodo visiškai normalu. unsure.gif Ir jokių kalbų jie negirdi. O kai kaskart pamatau FB brolio nuotrauką su nušautais žvėreliais ir dar kokius nesąmoningus jo draugų komentarus (tarsi pasididžiavimo), tai išvis....
Suprasčiau, kad nebūtų žmonėms ko valgyti. O maisto pasirinkimas didžiulis išties. Mes gyvename toje Žemės dalyje, kad galime rinktis, ko nevalgyti, ką valgyti. Ne Afrikoj gi esam. Bet kiekvienam savo. smile.gif
Atsakyti
Merginos as is anksto atsiprasau vusiskai ne i tema rasydama... bet noriu patarimo... privedziau save prie to - ne maisto atzbilgiu, kad turiu gultis i ligonine... ka su savim pasiimti? Labiausiai domina praktiski dalykai, ir zinoma, negendantys uzkandziai...
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 02 18, 21:55)
Merginos as is anksto atsiprasau vusiskai ne i tema rasydama... bet noriu patarimo... privedziau save prie to - ne maisto atzbilgiu, kad turiu gultis i ligonine... ka su savim pasiimti? Labiausiai domina praktiski dalykai,  ir zinoma, negendantys uzkandziai...

Neaišku, dėl ko gulatės, ką operuos (gal kokį skrandį), bet jei ne, tai aš pasiimčiau obuolių, riešutų, džiovintų duoniukų (sveikuose produktuise yra), kokių ryžių trapučių užkandžians, džiovintų vaisių (ne pats geriausias variantas, bet geriau nei nieko).
Atsakyti
QUOTE(kinderis_77 @ 2015 02 19, 08:50)
Neaišku, dėl  ko gulatės, ką operuos (gal kokį skrandį), bet jei ne, tai aš pasiimčiau obuolių, riešutų, džiovintų duoniukų (sveikuose produktuise yra), kokių ryžių trapučių užkandžians, džiovintų vaisių (ne pats geriausias variantas, bet geriau nei nieko).

O kodel sugalvojote kad operuos? Nea, tiesiog reikia atstatyti pervargusi organizma-velgi tai su mityba nesusije..pora mano geriamu vaistu nesuderinami tarpusavy tad turi atrinkti...
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 02 19, 14:43)
O kodel sugalvojote kad operuos? Nea, tiesiog reikia atstatyti pervargusi organizma-velgi tai su mityba nesusije..pora mano geriamu vaistu nesuderinami tarpusavy tad turi atrinkti...

veggo skanios patifu uztepeles. o niekas is artimuju negali atnesti i ligonine maisto? ligoninej sriubu ir kosiu duoda, gal bus kas be sviesto g.gif
isidek maza virduli arbatai, kai tevai gulejo, tai bent jau onkologiniam tai beveik visi ten juos turejo ir kavinosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegapele: 19 vasario 2015 - 15:39
QUOTE(miegapele @ 2015 02 19, 15:30)
veggo skanios patifu uztepeles. o niekas is artimuju negali atnesti i ligonine maisto? ligoninej sriubu ir kosiu duoda, gal bus kas be sviesto  g.gif
isidek maza virduli arbatai, kai tevai gulejo, tai bent jau onkologiniam tai beveik visi ten juos turejo ir kavinosi  smile.gif

As vegetare tai istversiu ir sviesta..
man ne ne kiek maistas kiek praktiniai dalykai rupi..
nezinau ka krautis i tase be naktiniu, knygu, zurnalu ir savo puodelio..
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 02 19, 16:26)
As vegetare tai istversiu ir sviesta..
man ne ne kiek maistas kiek praktiniai dalykai rupi..
nezinau ka krautis i tase  be naktiniu, knygu, zurnalu ir savo puodelio..

tapkes, vaistai, kompen vaistu knygute, apatiniai, kojines, priklausomai nuo klinikos gali reiketiu sakutes ir sauksto, peilis visada gerai, ranksluostis, dantu sepetukas, jeigu ilgiau gulesi, sampunas, nosines, veidrodelis, kitos negali be lupdazio apsieiti biggrin.gif zodziu buitiniai iprasti dalykai. ziurek kiek ten gulesi dienu, gal be ko nors ir gali apsieiti.
Atsakyti
Aciu uz patarimus..
kreipiuosi i visas, nes i monteverte nebepatogu kreiptis blush2.gif
kas per bajeriai, kai skysciai neuzsilaiko organizme? Geriu beprotiskai daug - nes toks darbo pobudis, iki 10stikliniu vandens per diena, mineralinio buteliukas 0.5 litro, ir zinau, kad arbatos nesiskaito, bet geriu ir juos..
o tyrimai rodo beprotiska dehidratacija, lyg visai nieko negerciau.. kodel taip gali but?
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 02 20, 10:04)
Aciu uz patarimus..
kreipiuosi i visas, nes i monteverte nebepatogu kreiptis  blush2.gif
kas per bajeriai, kai skysciai neuzsilaiko organizme? Geriu beprotiskai daug - nes toks darbo pobudis, iki 10stikliniu vandens per diena, mineralinio buteliukas 0.5 litro, ir zinau, kad arbatos nesiskaito, bet geriu ir juos..
o tyrimai rodo beprotiska dehidratacija, lyg visai nieko negerciau.. kodel taip gali but?

hihihi.gif irnesakyk.gif
Visa esmė, kiek man žinoma, yra ne vien vandens gėrime, bet kaip dirba organai ir kaip jie priima, tą vandenį. Aprašytu atveju galima įtarti antinksčių sutrikimą, ypač, jei traukia saldumynai, norisi maistą sūdyti, troškina ir norisi gerti, nors ir nėra karšta, nesi išvargęs, dar jei sunkokai sekasi užmigti, naktį budinėjies, jei esti nervingumo simptomų ar hiperaktyvumo, arba atvirkščiai - lydi nuovargio jausmas. Antinksčiai gali būti pažeisti, jei per gyvenimą suvartota nemažai vaistų, ypač antibiotikų, sirgta kokiomis nors būdingomis ligomis ar net nuo mūsų gyvenimą lydinčio nuolatinio streso. Kartais reikia tik tiek.
Dėl to gerti tada reikia atsižvelgiant į savo kūno masę. Proprocija būtų tokiu santykiu: 90 kg masės - 3 litrai vandens ir gerti reikia ne iš karto, o po gurkšnelį vis siurbčioti visą dieną, nešiotis su savimi vandenį. O prie maisto kaip tik neužgėrinėti daug, tik tarp valgių. Taip pat daug riekia gerti po sporto. Tradiciškai: vengti kavos, alkoholio, limonadų.
Pageidautina vartoti probiotikus kartu su vandens gėrimo ceremonijom.
Tikrintis cukraus kiekį kraujyje.
Būtent, prie tokios būklės netgi gydytojai rekomenduoja daugiau šarminę dietą, t.y. veganizmą drinks_cheers.gif

Būklei nesistabilizuojant ir bijantis dėl savo nuosavos sveikatos, yra dar viena išeitis, kaip visada unsure.gif paaukojant gyvūnus... Herb. com yra tipo tvarkingai augintų jaučių antinksčių, taip pat ir inkstų prie to paties.
Aišku, prieš tai dar galima išmėginti visokias žoles. Jei įdomu kokias, galėsiu surašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
taip, žolės domina taip pat.
aš jau buvau pradėjus galvot, kad pūslės uždegimas..
Nes panašu, kad ką išgeriu, tas išeina... Jau sakiau pradėsiu skaičiuoti, kiek kartų einu į tualetą.. unsure.gif

gal mūsų veganės/vegetarės skaito natūralioji medicina, ko gydytojai tau nepasako žurnalus? mielai perpirkčiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 02 20, 11:02)
taip, žolės domina taip pat.
aš jau buvau pradėjus galvot, kad pūslės uždegimas..
Nes panašu, kad ką išgeriu, tas išeina... Jau sakiau pradėsiu skaičiuoti, kiek kartų einu į tualetą..  unsure.gif

gal mūsų veganės/vegetarės skaito natūralioji medicina, ko gydytojai tau nepasako žurnalus? mielai perpirkčiau...  ax.gif

Korean Ginseng - kininis ženšenis, Astragalus (membranaceus) - plėvėtoji kulkšnė, Licorice - saldymedis, Eleuthero- Sibiro Ženšenis, Ginkgo biloba - ginkmedis, Ashwagandha - migdomoji vitanija, Rhodiola - auksinė šaknis, Rehmannia - kininė rusmenė.
Aišku, idealu rasti jų mišinį ar dalies jų mišinį, ne po vieną vartoti.

Mano mama pradėjo pirkti, bet dar tik du numerius turi, tai labai mažytė dar kolekcija smile.gif
Atsakyti
as irgi po du abieju turiu, labai smagu paskaityti...
sakau, gal kas senesnius numerius turi...

beje, atsiprasau uz lt nebuvima, ir siaip minciu nerisluma, stogas vaziuoja blush2.gif
Atsakyti