QUOTE(Cherry_ @ 2014 05 26, 10:11)
Jau antra karta dariau Ghee sviesta
Kur jis buvo anksciau. Koks aromatas, skonis . O kaip kazka greitai apkepti gerai ant jo. Bet tai kiek baltymu sudega ji gaminant
Buvau uzmacius Ghee parduotuveje, bet paziurejau sudeti tai visokie palmiu aliejai
Merginos, jei nesunku imeskite kokiu teisingu knygu pavadinimu
Norisi pasiskaityti kazka gero apie vegetarizma apart straipsniu internete 



Merginos, jei nesunku imeskite kokiu teisingu knygu pavadinimu


laba,
vietoj ghee geriau kokosų aliejus

aš skaičius Fuhrman Valgyk, kad gyventum, tai patiko, tokie pagrindai sudėti, bazinė informacija. Patiko, nes viskas racionaliai paaiškinta, nėra kažkokių kraštutinumų
aš tai labai džiaugiuosi pirma kartą paragavusi kale kopūstų (dar ir močiutės darže užaugintų



