QUOTE(devynbalse @ 2014 07 06, 18:11)
Na, o mūsiškės nežiūrint į sezoną, apetitu nesiskundžia
Bet mes valgom žalią mėsą, skrandžius ir kitokius drebėzgus

.
Sausiukai mums tik priedas, kai sugalvoja, kad dar nepavalgė...
Šiaip aš perku internetu, man patinka pet 24, pas juos visokių akcijų būna ir pasirinkimas neblogas. Pabandykit.
Mes šiandien buvom pas Aurumą, nusiskutom po mašinka

, dabar mūsų būsimas mamukas jau gali ramiai vaikus auginti. jau tokia gerokai pastorėjusi. Ir ne taip karšta bus
Ryt nufotkinsiu, parodysiu kaip atrodom - atrodo biskį juokingai - šuo su kojinėm

su žalia mėsa, matyt, nė vienam nebūt problemų dėl apetito
Aha, tas kirpimas gerulis, bet man tai gražus ir jis-Herutį taip vasarai kirpdavom

O, va, Dosių tai gauruotį laikom-kažkaip ir aš, ir vyras norim jo tokio-čia gal Heručio nuplikimo, kai turėjo erkučių, pasekmė

- labai išgyvenom, kol atradom kas jam ir kodėl nupliko
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 06, 19:15)
Domis tai grynas kaimų kaimas, arklio kaka valgo.

Čia jam kaip desertas, ir veju ir draudžiu ale vistiek paslapčiom nusėlina. Šiandien su Domiu išsimaudėm prude, atsivėsino truputi, nes dabar gaurai ilgi, auginam kailį.
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 07, 07:28)
Savaitgalį išbandėm specific. Kol buvo nieko nevalgės ėdė labai noriai. Bet kai gavo iš mamos blynų, maistas nebuvo jau toks skanus

Na bet kaime čia su maistu jau problema. Ai kažkaip paskutiniu metu nebeimu į galvą, nu nepermokysiu tėvų, kad nelepintų jo blynais arba varške. Ten jis pats mažiausias, labiausia lepinamas, dėl to taip ir gaunasi.

Svarbu grįžęs namo valgo. Matyt ir pereisim prie specifico.
Valgyt tegu valgo tą mėšlą, tik poto atėjęs tegu man nelekuoja tiesiai į veidą kai aš miegu. Nes kvapas iškart prižadina

žadintuvo nereik

Dosius, tai irgi vsokio š...prisirankioja sodyboj, tai jo,

, kai palekuoja į veidą, tai net silpna pasidaro