Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 04, 15:08)
Varškė, sūris, kefyras, nėra blogai. Mums veisėjai net sakė duoti varškės. Grynas pienas yra blogai, nes turi laktozės kurį šunys nepasisavina.

mes tik varškytės ir sūriuko lydyto, bei saldaus pieno varškės sūrį (jis jį dievina biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 04, 14:08)
Varškė, sūris, kefyras, nėra blogai. Mums veisėjai net sakė duoti varškės. Grynas pienas yra blogai, nes turi laktozės kurį šunys nepasisavina.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, o mūsiškės nežiūrint į sezoną, apetitu nesiskundžia biggrin.gif
Bet mes valgom žalią mėsą, skrandžius ir kitokius drebėzgus smile.gif .
Sausiukai mums tik priedas, kai sugalvoja, kad dar nepavalgė...
Šiaip aš perku internetu, man patinka pet 24, pas juos visokių akcijų būna ir pasirinkimas neblogas. Pabandykit.

Mes šiandien buvom pas Aurumą, nusiskutom po mašinka bigsmile.gif , dabar mūsų būsimas mamukas jau gali ramiai vaikus auginti. jau tokia gerokai pastorėjusi. Ir ne taip karšta bus mirksiukas.gif
Ryt nufotkinsiu, parodysiu kaip atrodom - atrodo biskį juokingai - šuo su kojinėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Eina sau koks stilingas įtariu mamukas po skutimo biggrin.gif Laukiam nuotraukyčių 4u.gif Bet svarbu jai gerai, nekaršta. ax.gif
Domis tai grynas kaimų kaimas, arklio kaka valgo. doh.gif Čia jam kaip desertas, ir veju ir draudžiu ale vistiek paslapčiom nusėlina. Šiandien su Domiu išsimaudėm prude, atsivėsino truputi, nes dabar gaurai ilgi, auginam kailį.
Atsakyti
Nebijokit dėl to arklio kakos, jam vitaminų kažkokių trūksta ir mineralų, kurių būtent ten randa mirksiukas.gif .
Ir šiaip arklio mėšlas pats žaliausias - man vaikystėj tekdavo rinkti, nes jį maišydavo į kiaulių jovalą, ėsdavo kiaulės net ausys linkdavo kaip didžiausią skanėstą bigsmile.gif
Šiaip pabandykite vaistinėj mielių nupirkti ir pagirdyti, labai dažnai suveikia.

Ryt pafotkinsiu mamuką, pasižadu rolleyes.gif
Atsakyti
Savaitgalį išbandėm specific. Kol buvo nieko nevalgės ėdė labai noriai. Bet kai gavo iš mamos blynų, maistas nebuvo jau toks skanus biggrin.gif Na bet kaime čia su maistu jau problema. Ai kažkaip paskutiniu metu nebeimu į galvą, nu nepermokysiu tėvų, kad nelepintų jo blynais arba varške. Ten jis pats mažiausias, labiausia lepinamas, dėl to taip ir gaunasi. doh.gif Svarbu grįžęs namo valgo. Matyt ir pereisim prie specifico.
Valgyt tegu valgo tą mėšlą, tik poto atėjęs tegu man nelekuoja tiesiai į veidą kai aš miegu. Nes kvapas iškart prižadina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 07 06, 18:11)
Na, o mūsiškės nežiūrint į sezoną, apetitu nesiskundžia  biggrin.gif
Bet mes valgom žalią mėsą, skrandžius ir kitokius drebėzgus  smile.gif .
Sausiukai mums tik priedas, kai sugalvoja, kad dar nepavalgė...
Šiaip aš perku internetu, man patinka pet 24, pas juos visokių akcijų būna ir pasirinkimas neblogas. Pabandykit.

Mes šiandien buvom pas Aurumą, nusiskutom po mašinka  bigsmile.gif , dabar mūsų būsimas mamukas jau gali ramiai vaikus auginti. jau tokia gerokai pastorėjusi. Ir ne taip karšta bus  mirksiukas.gif
Ryt nufotkinsiu, parodysiu kaip atrodom - atrodo biskį juokingai - šuo su kojinėm  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif su žalia mėsa, matyt, nė vienam nebūt problemų dėl apetito tongue.gif
Aha, tas kirpimas gerulis, bet man tai gražus ir jis-Herutį taip vasarai kirpdavom rolleyes.gif O, va, Dosių tai gauruotį laikom-kažkaip ir aš, ir vyras norim jo tokio-čia gal Heručio nuplikimo, kai turėjo erkučių, pasekmė blush2.gif ax.gif - labai išgyvenom, kol atradom kas jam ir kodėl nupliko rolleyes.gif

QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 06, 19:15)
Domis tai grynas kaimų kaimas, arklio kaka valgo.  doh.gif Čia jam kaip desertas, ir veju ir draudžiu ale vistiek paslapčiom nusėlina. Šiandien su Domiu išsimaudėm prude, atsivėsino truputi, nes dabar gaurai ilgi, auginam kailį.

QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 07, 07:28)
Savaitgalį išbandėm specific. Kol buvo nieko nevalgės ėdė labai noriai. Bet kai gavo iš mamos blynų, maistas nebuvo jau toks skanus  biggrin.gif Na bet kaime čia su maistu jau problema. Ai kažkaip paskutiniu metu nebeimu į galvą, nu nepermokysiu tėvų, kad nelepintų jo blynais arba varške. Ten jis pats mažiausias, labiausia lepinamas, dėl to taip ir gaunasi.  doh.gif Svarbu grįžęs namo valgo. Matyt ir pereisim prie specifico.
Valgyt tegu valgo tą mėšlą, tik poto atėjęs tegu man nelekuoja tiesiai į veidą kai aš miegu. Nes kvapas iškart prižadina  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif žadintuvo nereik lotuliukas.gif Dosius, tai irgi vsokio š...prisirankioja sodyboj, tai jo, drinks_cheers.gif , kai palekuoja į veidą, tai net silpna pasidaro doh.gif
Atsakyti
Pas mus kaimynai kerpa savo juodulį po mašinka irgi. Bet nežinau dabar toks pakudęs tai vaizdo nėra. schmoll.gif Jam 8 metai, bet mano paaugliokas gerokai didesnis atrodo.
Aga kvapas vos ne kaip Hugo Boss lotuliukas.gif Aš tai tada jam išverdu ramūnėlių arbatą kurią jis mėgsta ir duodu palakt, tai kvapas pagerėja biggrin.gif Bent jau tada ramūnėlėmis kvepia, nebe kaka biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,senai ir mes bebuvome isijunge i pokalbi,visgi vasara maziau laiko namuose daugiau gamtoje smile.gif o del maisto tokio amziaus pvz 8-9 menesiu ne per daug trys kartai?mes savo morkytei jau duodame tik 2 kartus ir su apetitu jokios bedos smile.gif ir svoris auga tolygiai kaip ir augo gal net greiciau smile.gif
Atsakyti
Aš manau jei yra galimybė šerti 3 kartus, na kodėl nepašerti nematau čia nieko blogo g.gif Pvz mes grįžtam per pietus namo, išvesti į lauką, tai ir įpilu maisto.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 07, 19:07)
Aš manau jei yra galimybė šerti 3 kartus, na kodėl nepašerti nematau čia nieko blogo  g.gif Pvz mes grįžtam per pietus namo, išvesti į lauką, tai ir įpilu maisto.

Jeigu ėda normaliai visus 3 kartus ir ne per daug to ėdalo, tai, žinoma, kodėl gi ne ax.gif
Kaip su karščiais kovojat? Dosikas, tai sodyboj šešėliais slankioja arba dušinėj laiką leidžia tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 08 liepos 2014 - 07:58
Sunku Domiui per tokius karščius, kaime tai slepiasi kambaryje arba po medžiais kur nors. Namie tai vedžioju daugiausia ryte ir vėlai vakare. Nes 17 val. dar gerai spirgina saulė ir mane ir jį. unsure.gif Diena tai ant šaltų plytelių guli. Sunku juodiems ir gauruotiems. Dabar net dresuotis tingi, kai bėgt ristele reikia tai lėtai juda, tingėdamas doh.gif Nu Dosikas nerealus! 4u.gif Toks jau protinguolis, žiūrėk dar ilis ir į šaldytuvą besislėpdamas biggrin.gif
Atsakyti